Adventi ajándéksorsolás németes felkészítő tanároknak

Közeleg az év vége és ezzel együtt a decemberi nyelvvizsgák is, amelyek nemcsak a vizsgázók, de tanáraik számára is egy hosszú, munkás időszak végét jelentik. Persze a stresszes hetek közben nehezen áll be az adventi hangulat, hacsak nem szakadunk ki a hétköznapokból és adjuk meg a módját. Ezért arra gondoltunk, hogy idén rásegítünk az ünnepi kedvre és néhány ajándékkal köszönjük meg az Euroexam nyelvvizsgákra felkészítő németes tanárok éves munkáját.

© Brigitte Kreuzwirth/pixelio.de, © Reinhold Kiss/pixelio.de, © td/pixelio.de

Az ajándéksorsoláson való részvételhez kérjük a kollégákat, hogy írják meg nekünk levélben,

  • név szerint hány németes vizsgázót készítettek fel 2011-ben Euroexam vizsgára a decemberi vizsgaidőszakkal bezárólag – a nyerési esélyeket sem a vizsgázók száma, sem vizsgájuk sikeressége nem befolyásolja.

Nagyon örülnénk, ha felkészítő tanári tapasztalataik alapján röviden azt is megírnák, mit tartanak jónak/nehéznek a vizsgában. 

A jelentkezéseket 2011. december 4-ig várjuk a nemet@euroexam.org címre.

A 2011. december 5-én, hétfőn, az Euroexam Vizsgaközpontban tartandó nyilvános sorsolás nyereményei:

1. díj: (1 db): vonat útiköltség 2 személynek Bécsbe, hogy meg is hívhass valakit, akivel szívesen néznéd meg együtt a Weihnachtsmarkt-ot

2. díj: (2 db): részvételi díj átvállalása a 2012-es NYESZE konferenciára

3. díj: (3 db) Új kiadású Euroexpress tankönyvek vagy ingyenes részvétel tanári továbbképzésen 2012 februárjában


Nyereményjáték szabályzata:
1. A sorsolás menete, sorsolási információk:
A sorsolás nyilvános, 2011. december 5-én az Euroexam Vizsgaözpontban, az ügyfélszolgálaton kerül megrendezésre.
A nyereményre csak az a nyertes jogosult, akinek a vizsgára felkészített diákja(i) szerepel(nek) a vizsgaközpont, vizsgázói adatbázisában.
A kisorsolt nyeremények készpénzre nem beválthatók.
Az egyes díjak sorsolásakor 2-2 pótnyertes is kihúzásra kerül, akik akkor válhatnak nyertessé, ha az eredetileg kihúzott nyertesek közül valamelyik a kiértesítés folyamán nem elérhető vagy bármilyen okból nem jogosult a nyereményre.
A nyeremény átvételéről dokumentációt és fotót készíthet az Euroexam Vizsgaközpontban képviselője és azt megjelenítheti az általa kiválasztott felületeken.
A nyereményeket a sorsolás napjától számított 5 napig őrzi meg a játék szervezője. Amennyiben a nyertes az adott határnapig nem jelentkezik, a nyertes nyereményre való jogosultsága megszűnik.
 
2. A nyeremények:
1. díj: vonat útiköltség térítése, 2 személynek Budapest-Bécs-Budapest útvonalra, az általa kiválasztott utazási időpontra 2011. december 7-31. között, 2. osztályra, az Euro Nyelvvizsga Kft-nek kért számla ellenében.
2. díj: (2 db): részvételi díj átvállalása a 2012-es NYESZE konferenciára
3. díj: (3 db) Nyertesenként 2-2db új kiadású Euroexpress tanköny vagy ingyenes részvétel tanári továbbképzésen 2012 februárjában.
A nyeremények átvétele személyesen történik, a nyertessel előzetesen telefonon egyeztetett időpontban. A Szervező a nyereményeket kérésre postai úton is megküldi. Postai költségeket vállalja, az ezeken felül felmerült minden egyéb költség a nyertest terheli.
A játékos a játékban való részvétellel annak fentiekben ismertetett szabályait elfogadja.