Blogolj a nyelvvizsgádért! | Euroexam

Blogolj a nyelvvizsgádért!

írta: Eszter NYP /
2016-10-24 11:02
Képzeljétek el, mi is voltunk fiatalok. S képzeljétek el, hogy az ősöreg mamut időkben i. e. (internet előtt), csak német zenecsatornákról tudtunk hozzájutni a legújabb videoklipekhez és dalokhoz.

Bob Dylan irodalmi Nobel-díjas? The Times They Are A-Changing

Bob Dylan több mint 50 éve mesél neked és nekem, mindenkinek a világról. Balladái, történetei megváltoztatták Amerikát, és a 60-as évektől kezdve mindig oda kellett figyelni rá :) Ezt tette a Nobel-díj Bizottság is 2016-ban...

Bob Dylan önéletrajza - Sean Penn olvasatában

"Chronicles" - vagyis Krónikák. Az 54 évnyi pályafutás eleje Dylan saját szövegével, és nem mellesleg Sean Penn felolvasásában. C1-esek, dőljetek hátra és élvezkedjetek!

Kétnyelvű kedvencünk: a LázárVarga :)

Ma már nem szokatlan, hogy egy nyelvvizsgán szinte korlátozás nélkül használhatsz egy vagy több nyomtatott szótárt, Ez igazán szuper lehetőség, amire persze érdemes felkészülni, begyakorolva a gyors és pontos keresés technikáit - és az ABC-t is ;) Ehhez ajánljuk nektek kedvenc kétnyelvű angol szótárainkat, a "Lázárvargákat".

Le(folyóba) a bacikkal, avagy miért mossunk kezet?

Majdnem minden nap világnap, október 15. például a kézmosásé, és ez komoly!

Szezonja van, mi az?

Tudod, mit gyártott a Nokia a telefonok előtt?Többek között ezt!

YOLO

Egy nem hivatalos és komolytalan becslés szerint a magyar harmadikosok 37% százalékának tankönyveibe bele van firkálva, hogy YOLO. Persze nem nagyon tudják, mit jelent ez a menő duma, de most majd megnézhetik az Oxford szótárban.