Vissza a Blog főoldalra

Egyetemlátogatás! Nézz meg velünk két nívós skót egyetemet!

Gondoltál már arra, hogy külföldi egyetemre jelentkezz? A külföldi egyetemek egyáltalán nem csak milliárdosoknak szólnak – ha szeretnél bepillantani egy igazán nívós egyetem mindennapjaiba, ha megfontolnád, hogy egy ilyen helyen tanulj a következő pár évben, tarts velünk, és nézz bele a két fantasztikus skót egyetem életébe.

2019. április 15-e és 17-e között Skóciába utazunk, hogy testközelből mutassuk meg, milyen a Glasgow-i, illetve az Edinburgh-i egyetem hallgatójának lenni. A röpke három nap alatt belekóstolhatsz az ottani egyetemi életbe, megnézheted, milyen egy ottani hallgató élete, beszélgethetsz diákokkal, tájékozódhatsz a felvételi eljárásról – plusz még arról is gondoskodunk, hogy ne csak hasznos tudással legyél gazdagabb, hanem kellemes élményekkel is.

Mi vár rád az egyetemlátogatáson?

A két egyetem hivatalos képviselői bemutatják az intézményeket, és minden kérdésedre választ adnak az egyetemi felvételi eljárással kapcsolatban. Mindeközben pedig kint tanuló magyar diákok lesznek az idegenvezetőink, akiktől első kézből szerezhetsz infókat a kampuszbeli életről, szívesen mesélnek majd az örömökről és a kihívásokról egyaránt.

Mindemellett adunk egy csipetnyi kultúrát, történelmet és gasztroélményt is: vacsorázhatsz Glasgow egyik leghíresebb fish and chips éttermében, és vezetett látogatás keretében ismerheted meg a Edinburgh-i parlamentet, illetve annak történetét. Egyszóval ez az utazás tartalmas szórakozásnak sem utolsó. Ha nem hiszed, olvasd el tavalyi útibeszámolónkat.

Egyelőre kevesen tudják még, de a külföldi, felsőligás egyetemek egyáltalán nem csak a milliárdosok csemetéi előtt állnak nyitva. A go2uni csapata egyetemfüggetlen tanácsadóként elbeszélget veled a terveidről, hogy együtt találjuk ki, a számos jobbnál-jobb lehetőség közül melyik a leginkább neked való.  Ha amiatt aggódnál, hogy Nagy-Britannia elhagyja az EU-t, ne tedd, mert van megoldásunk – természetesen a Brexittel kapcsolatos kérdésekben is teljesen naprakész a csapatunk – el tudjuk mondani neked a követendő stratégiákat, a legfrissebb szakmai hírek tükrében. Ha érdekel a dolog, és szívesen megfontolnád, hogy külföldön folytasd felsőoktatási tanulmányaidat, jelentkezz nálunk egy ingyenes tanácsadásra!

Fiatalok egy skóciai egyetem halljában

Részletes program

Április 15.

Meglátogatjuk a Glasgow-i Egyetemet, ahol részt veszünk a hivatalos egyetemtúrán, majd meghallgatunk egy ismertetőt az egyetem képviselőjétől. Délután találkozunk kint tanuló magyar diákokkal, útba ejtjük a Murano utcai Student Village-t, a hallgatók többségének otthonát, és benézünk egy diákszállásra.

Vacsora: Glasgow híres fish and chips éttermében, a The Chippy Doon The Lane-ben

Április 16.

Reggeli után utazunk vonattal Edinburgh-be.

Ismerkedés Skócia kulturális életével: a skót Parlament.

Este az egyetemen tanuló magyar diákokkal találkozunk.

Április 17.

Meglátogatjuk az Edinburgh Egyetemet, és beszélgetünk az egyetem képviselőivel. 

Ebéd után indulunk a reptérre. 

Mit tartalmaz a részvételi díj?

  • Reptéri transzferek Glasgow belvárosába és Edinburgh nemzetközi reptérre
  • Mindkét éjszaka szállás reggelivel
  • Félpanziós étkezés (első nap vacsorától harmadik nap reggeliig)
  • Edinburgh Parlament látogatása
  • Mindkét egyetemen a diákokkal való találkozás 
  • Kísérő: a go2uni program egyik szakértője 

Részvételi díj (szállással): 72 500 Ft + repülőjegy

Miért jó ez neked?

A go2uni munkatársainak felkészültsége és több éves tapasztalata garantálja, hogy megkapj minden tudnivalót, amire szükséged lehet ahhoz, hogy megalapozott döntést hozz a továbbtanulásoddal kapcsolatban. Ha ráadásul mindemellett még saját szemeddel látod a kinti körülményeket, beszívod a hely levegőjét, bőrödön érzed hangulatát, az többet mond minden olvasott vagy másoktól hallott információnál.

Annak érdekében, hogy mindenki megkapja a megfelelő odafigyelést, a résztvevők száma limitált. Ha nem szeretnél lemaradni az idei útról, jelentkezz ingyenes felvételi és tanácsadó interjúnkra (akár Skype-on is). Az idei útra már csak pár hely maradt, úgyhogy jelentkezz mielőbb, de legkésőbb március 31-ig a linken található jelentkezési lapon, ahol az adataid kitöltése után jelöld be a Scottish University visit 15-17 April 2019 jelölőnégyzetet – illetve bármely más, téged érdeklő programot. 

0
Hozzászólás