Egyszerűen angolul? Szó szerint igaz…

 Simple English Videó oldal tablet

Kinek való Simple English Videos oldal? Annak, aki hatodszorra is cooker-t mond cook helyett, újra csak elfelejti, hogy mikor try to do és mikor try doing, bár egyszer megtanulta. Ez az oldal kontextusba helyezi ezeket az elemeket, vicces és érthető videókban használja őket. Abban segít, hogy természetes módon ragadjon ránk nem csak a forma, hanem a használata is.

A Simple English Videos oldalon van minden: szókincs, nyelvtan, hasznos kifejezések az életben előforduló szituációkhoz kötve, dalokkal vagy történetekkel színesítve. És ha érdekel a különbség az amerikai és a brit angol között, a beszélők nyelhasználatából és világos, jópofa magyarázataikból is sok segítséget kapsz.

A gyakorlásban segít, hogy minden videó szövegét el is olvashatod, de vigyázz: ne szoktasd hozzá magad, hogy a videót hallgatva a szöveget is követed! Ezzel sem a hallásértésedet, sem az olvasásértésedet nem fejleszted! Használd ki a videókban rejlő hallásértés gyakorlás lehetőségét, válts full screen-re, és az írott szöveg már el is tűnt.

Itt találod a vocabulary building videókat.

Itt meg több mint 20 grammar practice videóval gyúrhatsz.

Itt pedig azoknak is jut bőven videó, akik Business English vizsgára készülnek :)

További vizsgatippekért lépj be a MyEuroexam fiókodba

írta: Eszter / 2019-04-04