Vissza a Blog főoldalra

Gyere velünk Cambridge-be, Nagy-Britannia legnagyobb oktatási kiállítására!

Ha velünk tartasz június 17-én a UCAS kiállításra, amellett, hogy számos hasznos infóval lehetsz gazdagabb a brit felvételi rendszerrel kapcsolatban, több száz brit egyetem több ezer képzési programja közül válogathatsz.

Cambridge-ben június 17-én kerül megrendezésre a UCAS kiállítása, melynek apropóján a go2unival te is eltölthetsz két napot a patinás egyetemvárosban. Sőt az utazást megelőzően egy workshop keretében osztjuk meg veled a legfontosabb tudnivalókat a brit felsőoktatással kapcsolatban. A két nap programja meglehetősen sűrű, hiszen a kiállítás mellett Cambridge egyetemére is ellátogatunk, megnézzük a kampuszt, mégpedig az egyetem egyik felvételiztetője kíséretében, aki az egyetem mellett bemutatja a college rendszert és a felvételi eljárást is. Vagyis igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni a kint töltött időből.

A UCAS (Universities and Colleges Admissions Service) egy nonprofit szervezet, melynek fő feladata összehangolni az egyetemi felvételi folyamatát, és minden szükséges információt eljuttatni az érintettekhez, hogy minél többen találják meg helyüket a brit felsőoktatásban. Nemcsak a frissen érettségizetteknek igyekeznek segíteni, a friss diplomások és a karrierváltásra készülőknek is kínálnak képzési programokat. A szervezet Nagy-Britannia egész területén szervez kiállításokat az év során.

A programot ajánljuk mindenkinek, aki elmúlt 16 éves, foglalkoztatja a külföldi továbbtanulás gondolata, és szeretné alaposan megismerni a brit lehetőségeket. Az előzetes felkészítő workshopnak köszönhetően tudni fogod, mit kérdezz, odakint választ kaphatsz a kérdéseidre, így jóval könnyebb lesz kiválasztanod, mely egyetemekre jelentkezz.

A go2uni pedig a továbbiakban sem hagy magadra, az Útlevél a sikerhez program az egész felvételi folyamaton végigkísér, szakértő mentoraink várják, hogy neked is segíthessenek megvalósítani az álmaidat.

A UCAS Exhibition látogatás további részleteit itt találod. A résztvevők száma korlátozott, úgyhogy ne tétovázz, jelentkezz még ma!

0
Hozzászólás