Vissza a Blog főoldalra

I love recyclable pizzásdoboz ;)

Pizzásdoboz... Rossz érzés kidobni! Egyfelől gyönyörű volt a pillanat, amikor először megláttad, másfelől csak egyszer használtad, ráadásul nagy méretű hulladék (elfoglalja a fél kukát) és globális környezetvédelmi szempontokból is aggályos. Pláne, ha a Föld Napját pizzával ünnepled. cool

Rengeteg módon használhatod fel újra, de lehet, hogy meg kell válnod tőle. broken heart És akkor szennyezi a környezetet? crying  Az Earth911 oldalon találtuk a videót, amiből kiderül, hogy újrahasznosítható-e. (Nem is gondolnád, hogy a lecsöpögött szalámi- és sajt zsírnak mekkora szerepe lehet!) Ha úgy érzed, hogy a szöveg megfekszi a hallásértésedet, nyugodtan olvass ugyanerről itt.

Ugyancsak megkönnyíti a hallásértést, ha tisztában vagy a szöveg kulcsszavainak jelentésével. Lehetséges, hogy bizonyos szavakat kihallasz, de nem vagy biztos a jelentésükben. A megértést segíti, ha ezekkel kapcsolatban helyesek a feltételezéseid.

Íme, egy Quizlet szópárosítós játék ezekkel a kulcsszavakkal. Kiderül, hogy helyesek voltak-e az ismeretlen szavak jelentésével kapcsolatos gyanúid. Ám ahhoz, hogy ezt megold, többször meg kell hallgatnod a szöveget! 

Nehéz lesz. indecision Áh, inkább neki se állj! Hagyd a francba! devil De ha mégis állod a kihívást, akkor tessék:

Ne menj sehova, még nézd meg ezt a videót, remek sufnituning ötleteket ad a pizzásdoboz otthoni újrahasznosítására:

>>> Itt találod az Earth911 oldalt Nézz körül és innen rád ragadhat egy rakás környezettudatossággal kapcsolatos szó.
 

0
Hozzászólás