Vissza a Blog főoldalra

Jön a nyár, jönnek a go2uni intenzív kurzusai!

Szeretnél külföldön továbbtanulni, és jól megy az angol? Érdekelnek a modern természet-, gazdaság- és társadalomtudományok, jó volna kicsit jobban elmélyedni valamelyikben, és elsajátítani a szakszókincset angolul is? Ha nem vagy rest a nyár egy részét tanulással tölteni, akkor kurzusainkat neked találták ki.

Az Euroexam International által támogatott tanácsadó, a go2uni tavaly diákjainak 100%-át jutatta be az általuk megjelölt, vezető felsőoktatási intézményekbe. A go2uni legnépszerűbb Útlevél a sikerhez programja mellett különböző moduláris programokkal is segítségére van mindazoknak, akik a külföldön szeretnének továbbtanulni. Ötnapos, angol nyelvű intenzív nyári tanfolyamaink a legmodernebb pedagógiai módszerekkel vezetik be a diákokat a különböző tudományágak alapjaiba és az angolszász tudományos szcéna sajátosságaiba. A tanfolyamokat az egyes szakterületek neves képviselői vezetik, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a külföldi tanulmányok és tudományos munka területén. Az összes témahetet egy-egy magyarországi egyetemi helyszín bevonásával terveztük, így a tanulás mellett azt is átélheted, milyen egyetemistának lenni.

Azonban tévedsz, ha azt gondolod, ez is csak egy a frontálisan oktató intenzív tanfolyamok közül, ahol semmi más dolgod nincs, mint ülni a babérjaidon, és hagyni, hogy információkat töltsenek a fejedbe. Az előadások mellett intenzív csoportmunka, laboratóriumi feladatok, viták és prezentációk is várnak rád, cserébe viszont szinte észrevétlenül sajátíthatod el az általad választott szakterület angol szakszókincsét és a kinti egyetemi oktatásban alkalmazott feladattípusokat.

A külföldön tanuló, elsőéves magyar egyetemisták szerint az angol nyelvű esszéírás, érvelés, prezentáció, vitázás volt számukra a legnehezebb, ezért a résztvevők mindegyik kurzuson felkészítést kapnak az Academic English készségéből is.

Idén nyáron várhatóan három témakörben szervezünk nyári kurzusokat. Válaszd ki a neked megfelelőt, és tegyél egy lépést az álmaid felé.

1. Social sciences

Mivel foglalkozik a nemzetközi kapcsolatok és miben különbözik a jogtól? Milyen lehet pszichológiát tanulni, és vajon mit csinálnak a szociálpszichológusok? Mi az Academic English, és hogyan segít neked megírni egy egyetemi esszét vagy összerakni egy prezentációt? Egyhetes angol nyelvű kurzuson ismerheted meg a társadalomtudományok alapjait, angol szakkifejezéseit, legizgalmasabb kérdéseit. Az órákon külföldön végzett szakemberek adják át tapasztalataikat. A kurzus végén egy részletes olvasmánylistát is kapsz, amivel a nyár folyamán felkészülhetsz a felvételire is. A tavalyi kurzus beszámolóját itt olvashatod. A tanfolyam során az egyik legkiválóbb, Magyarországon működő amerikai egyetem tanára tart nekünk kutatásmódszertan órát, és az egyetem híres könyvtárába is látogatást teszünk.

Helyszín: Budapest

Kiknek ajánljuk? 

Olyan középiskolásoknak, akik legalább B2 szinten beszélnek angolul, érdeklődnek a társadalomtudományok iránt, és valószínűleg ezen a területen tanulnak tovább Magyarországon vagy külföldön.

Program időtartama: 2019. július 1-5.

Jelentkezési határidő: 2019. június 24., de a férőhelyek száma korlátozott.

Program ára: 46.900 Ft

2. Life sciences

Programleírás:

Mi a sejtbiológia? Hogyan lehet DNS-t másolni kémcsőben? Milyen egy egyetemi laborban, fehér köpenyben dolgozni? És milyen mindezt angolul csinálni? Egyhetes, kiscsoportos kurzuson ismerheted meg a természettudományok angol szakkifejezéseit, legizgalmasabb kérdéseit. A foglalkozások egy része egyetemi laborban zajlik, ahol külföldön végzett szakemberek adják át tapasztalataikat. A tavalyi kurzus beszámolóját itt olvashatod. 

Helyszín: Semmelweis Orvostudományi Egyetem, 1094 Budapest, Tűzoltó utca 37 - 47.

Kiknek ajánljuk? 

Olyan középiskolásoknak, akik legalább B2 szinten beszélnek angolul, és orvosi vagy természettudományi témában szeretnének Magyarországon vagy külföldön továbbtanulni.

Program időtartama: 2019. július 8-12.

Jelentkezési határidő: 2019. június 24., de a férőhelyek száma korlátozott.

Program ára: 49.900 Ft

A Management & Business kurzus tanfolyamunk is szervezés alatt, a részletekről hamarosan beszámolunk.

0
Hozzászólás