Vissza a Blog főoldalra

Levelet a Királynőnek? Miért ne?

Íme a legkíválóbb writing gyakorlás: levelet írni magának a királynőnek. IGEN! Annak a királynőnek. wink A levélírás csínját-bínját könnyű megtanulni, tele a net ‘letter writing’ oldalakkal, csak meg kell tanulnunk a megfelelő kifejezéseket és konvenciókat, gondolnánk. Persze ez még nem elég. Az a biztos, ha tényleg írunk néhány emailt. Mármint igazit. 

Siess, hogy II. Erzsébet még időben megkapja szülinapi jókivánságaidat, hiszen április 21-én lesz a kilencvenedik szülinapja! Nem kell mást tenned, mint erre a linkre kattintani és megírni a levelet. Biztosan örülni fog, hogy Magyarországról írsz, egyik ükanyja ugyanis Rhédey Klaudia magyar grófnő volt.

Az oldal egyébként a brit királyi család honlapjához tartozik, van YouTube csatornájuk, Instagram-juk, Facebook oldaluk és Twittereznek is. (Az beteges, ha mi mindebben csupa-csupa nyelvgyakorlási lehetőséget látunk? cheeky)

Na, írtál Erzsébet Királynőnek?

>>> Ezen a Facebook oldalon találsz egy látványos "portrévideót" Erzsébet 90 évéből.

>>> Ha formába akarod hozni az íráskészségedet, itt találod tippjeinket

>>> Itt írhatod meg az üzenetet

>>> Ha nincs ötleted, itt találsz kész születésnapi üzeneteket (Azért ne feledd, a Királynőnek írsz, ügyelj az UDVARiasságra! wink)

>>> A királyi család honlapja, Instagram-ja, Facebook oldalaTwitter profilja és YouTube csatornája

>>> II. Erzsébet magyar ükanyjáról ebben a videóban olvashatsz bővebben

0
Hozzászólás