Vissza a Blog főoldalra

Mentsük a menthetőt! Például a diplomádat!

Újra itt van, újra itt van... az esély az 1333 diploma egyikének megszerzésére

Az első Diplomamentésben (2014-2016) majd 7 ezren jutottak el a megérdemelt nyelvvizsgáig. Körülbelül 50%-uk az Euroexam egyik partneriskolájában végezte nyelvtanfolyamát, aztán angol vagy német vizsgával koronázta meg saját erőfeszítéseit.

Bár most kevesebben vehettek részt a Diplomamentő II. programban, a legfontosabb, hogy amint jelentkezhetsz - várhatóan augusztus közepétől -, egyike legyél a kiválasztottaknak, akik egy ingyenes nyelvi-vizsgafelkészítő képzés végén reális eséllyel vághatnak a vizsgába. Ha angol vagy német vizsgára hajtasz a diplomádhoz, akkor megnyugodhatsz, mert az Euroexam International egyik partnerével az első pillanattól - vagyis már a képzés kezdése előtt - végig közösen támogatjuk nyelvi fejlődésedet és vizsgafelkészülésedet.

Kövesd az információkat, változásokat, tippeket a honlapon és a Facebook oldalunkon!

Célok: 1) használható nyelvtudás > 2) sikeres vizsga > 3) a diploma!

Szuper lenne, ha utólag ti is ilyen lelkesedéssel és elégedettséggel beszélhetnétek a felkészülésről és a vizsgáról, valamint a megnövekedett elhelyezkedési lehetőségekről.

>>> Ami hatalmas előrelépés a korábbi DM programhoz képest, hogy most a sikeres nyelvvizsgád is ingyenes lesz. Erről itt találod a részleteket.

0
Hozzászólás