Vissza a Blog főoldalra

My name is Bond, James Bond.

Adele várva várt visszatérése után egy másik kedvenc is újra megérkezett, hogy ismét hihetetlen és mellbevágó kalandjaival nyűgözzön le minden mozi és különösen a Bond-mániást. A "one and only" 007-es ügynökről van szó természetesen, akinek Daniel Craig megformálta alteregója itthon a "007 Spectre – A Fantom visszatér" címmel látható ettől a héttől. Ez a 24. Bond film, ilyen sorozattal egyetlen más hős sem dicsekedhet, kimondhatjuk, hogy a 007-es ügynök ennyiszer mentette meg bolygónkat a biztos pusztulástól 

Minden Bond karakter és színész csodás akcentusával és stílusával is hódított, akkor is, ha Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan vagy mostanság - ki tudja meddig - Daniel Craig ezt mindig máshogy csinálta, csinálja. Hogy is?

 Mi pedig a Bond filmekkel kapcsolatos angol szavakkal ünnepeljük a "Spectre" bemutatását, amit különösen C1-es szintű vizsgára készülők figyelmébe ajánljuk. Jó szórakozást!

Most pedig irány a "Words related to Bond films" keresztrejtvényünk!

A crossword sikeres kitöltése után még mindig kielégíthetetlen Bond-étvággyal bíróknak is tartogatunk további finomságokat: 

A film hivatalos oldalán mindent megtalálsz - azt is, amit már tudtál és amit még tudni szeretnél - a trailerekkel együtt.

A Guardian cikkében, amivel a Spectre bemutatását köszönti, minden korábbi Bond filmről ír egy 3-4 soros szuper összefoglalást.

Ez meg az Official James Bond 007 Website, ha még nem volt elég.

 

 

0
Hozzászólás