Vissza a Blog főoldalra

Nyelv és Tudomány: miért jó választás az Euroexam?

Ha esetleg eddig a TELC nyelvvizsgán gondolkodtál, de lemaradtál róla, az Euroexam akkor is jó választás! Ha májusig szeretnél nyelvvizsgázni, de nem tudod még, melyik nyelvvizsgát válaszd, az Euroexam mindenképp jó választás! Ha a felkészüléshez kellenek anyagok, az Euroexam akkor is jó választás!

Nyelvvizsgára van szükséged idén májusig? Bizonytalan vagy abban, melyik nyelvvizsgát válaszd? Nem tudod, hogyan készülj fel? A Nyelv és Tudomány online portál cikke szerint az Euroexam több szempontból is jó választás lehet.

Ha történetesen eddig úgy voltál vele, hogy a TELC nyelvvizsgára készültél, de valahogy mégis lemaradtál az utolsó vizsgaidőpontjáról, fel a fejjel! Nincs veszve semmi: májusig még bőven van időd, hogy felkészülj a TELC-hez leginkább hasonló Euroexam nyelvvizsgára!

Mindkét vizsga kommunikációközpontú, de az Euroexam még azzal is megkönnyíti a dolgodat, hogy nincs külön nyelvtani tesztsor – írja cikkében a nyest.hu.

Ha az Euroexam vizsgájára készülsz,  te kapod a legtöbb ingyenes segítséget a vizsgádhoz: bőven találsz online felkészítő feladatokat, 6-8 hetes edzésterveket, letölthető teszteket, felkészítő kurzusokat, a hallás utáni szövegértéshez pedig audio fájlokat.

Persze, ha szívesebben lapozgatnál nyomtatott könyveket a felkészülés során, az Euroexam ilyenekkel is szolgál! Sőt: lehetőséged van a nyelvvizsgára való felkészüléshez egy nyelvvizsga-szimulátor kipróbálására, vagy akár próbanyelvvizsgára is – olvasható egyebek mellett a nyest.hu cikkében.  Azt már csak mi fűznénk hozzá, hogy a nyelvvizsgázó heti gyakorlófeladatokat kaphat, villámtréningen vehet részt, sőt ingyenes online felkészítő tréninget is biztosítunk minden vizsgázónak! A legegyszerűbb megnézni, mi mindent találsz a honlap Felkészülök menüpontja alatt – ha ezen átrágod magad, sokkal magabiztosabban állhatsz majd a vizsgához!

0
Hozzászólás