Vissza a Blog főoldalra

Blogolj a nyelvvizsgádért!

írta: septima vector /
2019-03-20 08:24
Ha esetleg bizonytalan vagy abban, mit és hogyan kellene írnod a nyelvvizsgán, álljon itt néhány tanulási és vizsgatipp az eredményes felkészülés és még annál is eredményesebb nyelvvizsga érdekében.
írta: septima vector /
2019-03-19 09:24
Gondoltál már arra, hogy külföldi egyetemre jelentkezz? A külföldi egyetemek egyáltalán nem csak milliárdosoknak szólnak – ha szeretnél bepillantani egy igazán nívós egyetem mindennapjaiba, ha megfontolnád, hogy egy ilyen helyen tanulj a következő pár évben, tarts velünk, és nézz bele a két legjobb skót egyetem életébe.
írta: septima vector /
2019-03-18 08:45
Csak pár órád van hetente a gyakorlásra? Szükséged van online segítségre a felkészüléshez? Az ingyenes online felkészítő tanfolyam során állandó visszajelzéseket kapsz, megoldott feladataidat online kijavítják és értékelik... Mindezt ingyen.
írta: septima vector /
2019-03-14 09:26
Érettségi előtt állsz? Nyelvvizsgát is tennél? Nem akarsz mindent az utolsó pillanatra hagyni? Ha nem feltétlenül úgy döntesz, hogy mindent egy lapra téve májusban próbálsz nyelvvizsgázni és érettségizni egyszerre, itt a soha vissza nem térő lehetőség: Euroexam B2-es (középfokú) angol nyelvvizsga április 13-án!
írta: Rádai tanár úr /
2019-03-12 11:35
Ma már a bölcsész vagy természettudós kategóriák elavultak. Egy vadiúj brit egyetem, a London Interdisciplinary School komplex tudást, készségeket akar adni, melyeknek birtokosai élharcosai lesznek a globális kihívások megoldásának.
írta: septima vector /
2019-03-09 04:00
Ha esetleg eddig a TELC nyelvvizsgán gondolkodtál, de lemaradtál róla, az Euroexam akkor is jó választás! Ha májusig szeretnél nyelvvizsgázni, de nem tudod még, melyik nyelvvizsgát válaszd, az Euroexam mindenképp jó választás! Ha a felkészüléshez kellenek anyagok, az Euroexam akkor is jó választás!
írta: RemzsoAnna /
2019-01-07 13:50
Nem kerültél be a kiszemelt felsőoktatási intézménybe? Vagy még nem tudod, mi leszel, ha "nagy leszel"? Ne ess kétségbe, számos alternatíva áll rendelkezésedre, amivel nemcsak tapasztalatot szerezhetsz és elsajátíthatsz egy szakmát, de a nyelvtudásodat is tökélyre fejlesztheted! Így már semmi akadálya nem lesz, hogy felvegyenek álmaid egyetemére vagy munkahelyére!
írta: septima vector
2019-03-20 08:24
Ha esetleg bizonytalan vagy abban, mit és hogyan kellene írnod a nyelvvizsgán, álljon itt néhány tanulási és vizsgatipp az eredményes felkészülés és még annál is eredményesebb nyelvvizsga érdekében.

Kilépési egyezmény - Mi lesz a UK-ben tanulókkal a Brexit után?

Yippiiiieeee! Emojis!

Emojik. Nap mint nap használod, de semmit sem tudsz róluk? Na majd most...

Couchsurfing vs. Hostels

Ha olcsó szállásról kell döntenünk, valaki kanapéja jó lesz? Szókincsfejlesztés és szóbeli vizsga tréning :)

Hey Jude - One of the greatest hits of the Beatles has turned 50

Készen állsz a diplomamentésre? Nyomj egy szintfelmérőt!

Hamarosan vár egy teljes B1-es szintfelmérő, ami eldönti, hogy beférsz-e a Diplomamentő II. program ingyenes nyelvi képzésébe. Itt egy "No Stressz-Előzetes szintfelmérő", vágj bele!

Life Sciences - Summer Camp természettudományos témákban

A go2uni program előző heti Social Science képzését egy új csoport Life Sciences (természettudományos) tábora követte, tele előadásokkal, kísérletekkel, vitákkal, vizsgálatokkal. Mindenki gazdagodott valamivel és felkészültebben várja a brit egyetemre jelentkezést.