Vissza a Blog főoldalra

Sikeres nyelvvizsgához ingyenes online felkészítő tanfolyam

Csak pár órád van hetente a gyakorlásra? Szükséged van online segítségre a felkészüléshez? Az ingyenes online felkészítő tanfolyam során állandó visszajelzéseket kapsz, megoldott feladataidat online kijavítják és értékelik... Mindezt ingyen.

Ha már úgy érzed, a nyelvvizsga szintjének közelében jár tudásod, ha szeretnéd felmérni tudásod eredeti vizsgafeladatokra épülő tesztekkel, vagy ha éppen segítségre van szükséged a vizsgára való felkészülés finisében: az Euroexam ingyenes online kurzusa neked lett kitalálva.

Egy ilyen tanfolyam általában négy hétig tart – ezért is javasoljuk a vizsgára felkészülés hajrájában, hogy mindenképp jelentkezz rá. Ha a négy hetes tempót túl feszesnek érzed, jelentkezz a kitűzött vizsga időpontja előtt 5-6 héttel.

Mindehhez semmi mást nem kell tenned: regisztrálj, oldd meg a a feladatokat – és ne feledd: ez neked semmibe sem kerül!

Hogy segít nyelvvizsgához az ingyenes online tréning?

Hetente 3-5 feladatsort tudsz megoldani – ezekre nem kell túl sok időt áldoznod, nagyjából két-három óra alatt meg is vagy velük. A feladatsorok pontosan az egyes vizsgafeladatok típusai köré épülnek.

Minden feladat megoldására két lehetőséged van. Az első az igazán „éles”, hiszen ez méri fel aktuális állapotodat, teljesítményedet, tudásodat. Ha néhány nappal később immáron másodszor is megoldod a feladatot, már úgy teheted azt, hogy tanultál korábbi hibáidból. 

Az online kurzus elvégzése során lehetőséged van a nyelvvizsga összes vizsgarészének (olvasásértés, íráskészség, hallásértés, beszédkészség) gyakorlására.

Beküldött írásbeli feladataidat kipróbált vizsgáztatók értékelik, az eredményről pedig visszajelzést kapsz. Páratlan lehetőség a tanulásra, felkészülésre, fejlődésre!

És ami igazán izgalmas: ha valahol mégis elakadnál, online segítséget kaphatsz a felkészítést segítő tanártól. 

0
Hozzászólás