Bővült az Euroexam csapat

Az elmúlt két évben folyamatosan növekvő vizsgázószámok nem csupán jó hírt, de számos többletfeladatot is jelentenek a tanulók és parteriskoláink munkájának támogatásában. Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy az Euroexam csapata új szakemberekkel bővült idén szeptembertől!

Mint tudjátok, nyáron megszüntette működését a City & Guilds vizsgaközpont, amelyet mindig is kitűnően felkészült, méltó versenytársunknak tekintettünk. A City csapatából négy volt munkatárs igazolt át hozzánk különféle pozíciókba, akikről itt lent olvashattok röviden:

PAPP JÚLIA

Juli 11 évet töltött el a City & Guilds-nél, és akárcsak ott, nálunk is fő feladata a marketing, promóciós tevékenységeink összefogása, menedzselése. Ezen kívül online marketing kampányok, mindenféle kommunikációs platformunk kezelése is a hatáskörébe tartozik.

 

BIERCSÁK LUCA

Luca a weboldal, vizsgaanyagok tartalmi fejlesztésében, valamint tréning anyagaink átdolgozásában, bővítésében fogja az Euroexam csapatát támogatni. Lucával később tréningjeinken személyesen is találkozni fogtok.

  

DAVID McEACHAN

David évek óta online tréningek fejlesztésének elismert szakértője. Ősztől az Euroexam elearning tanfolymainak átdolgozását és továbbfejlesztését vezeti.

 

 

KÁRPÁTI ADRIENN
Adrienn elsősorban a Diplomamentő programban részt vevő partneriskoláink munkáját támogatja. Őt keressétek tehát, ha a Diplomamentő tanfolyamokról érdeklődtök! Ezen kívül a vizsgaszervezésben is segíti munkánkat. 

 

 

Reméljük, hogy a kibővült Euroexam csapata még több támogatást és még magasabb színvonalú szolgáltatást nyújt majd nektek!