Brit diploma? Nem álom, valóság!

Elég a tudásod egy külföldi egyetemhez? Az Educatio kiállításon utánajárhatsz, méghozzá ingyen!

Látogass el január 18. és 20. között az Educatio kiállítás-ra, ahol ingyenes, személyre szóló tanácsadás keretében megismerkedhetsz a go2uni külföldi továbbtanulást támogató csomagjaival. 

speed mentoring külföldi felvételidhez

Brit egyetemre készülsz, és tanácsra, információra van szükséged? Nem tudod, melyik szakot válaszd, és hogy mi az a Personal Statement? Mi megadjuk a válaszokat!

A 20 perces tanácsadáson nemzetközi tapasztalattal rendelkező mentorunkkal átbeszélheted céljaidat, terveidet, a határidőket. A továbbiakban pedig személyre szabott programunkkal segítünk eligazodni a felvételi útvesztőjében egészen tanulmányaid megkezdéséig. Érdekel? Foglalj időpontot, regisztrálj az oldal alján! Bővebb információ go2uni programunkról itt olvasható.

Pózolj talárban és NYERJ egy INSTAX minit!!

Gyere el az Educatio-ra, és a Euroexam International standjánál csinálj fotót magadról egyetemi talárban! Oszd meg a képet az Instán vagy a Facebook-on, tageld be a Euroexam International-t, és nyerj! A kiposztolók között a kiállítás mindhárom napján Euroexam felkészítő könyveket sorsolunk ki, szombaton pedig a fődíjat: egy INSTAX MINI FÉNYYKÉPEZŐGÉPET!!

Hiányzik a nyelvvizsga? Ugyanitt, tét nélkül, az Euroexam ingyenes próbavizsgáit is kipróbálhatod!

A szóbeli és a 45-50 perces írásbeli próbavizsga után azonnali visszajelzést adunk! A személyre szabott tippek megadják az irányt, hogyan gyakorolj, mire koncentrálj még a vizsga előtt.

Kérdezz bátran vizsgáztató tanárainktól, legyen szó pontozásról, stresszűző taktikákról vagy a különböző vizsgarészeknél felmerülő legapróbb kérdésekről! Várunk!