Vissza a Blog főoldalra

Címke: nyelvvizsga

Melyik nyelvvizsgát válasszam?

Magyarország vezető nemzetközi nyelvvizsga-központjában angol és német nyelven tehetsz nyelvvizsgát: az Euroexam választékában találsz általános vagy üzleti, egy- vagy kétnyelvű vizsgát, de megtalálhatod az úgynevezett Academic nyelvvizsgát is. Nézzük meg közelebbről, mi is a választék!

Mitől kommunikációalapú egy nyelvvizsga?

Nyelvvizsga és nyelvvizsga között is van eltérés: egyesek szerint bizonyos nyelvvizsgák könnyebbek, mert kommunikációalapúak, míg más nyelvvizsgák nehezebbek, mert több bennük a száraz nyelvtanozás. Na de mitől lesz egy nyelvvizsga kommunikációalapú? És mi a helyzet a nyelvtannal?

Ugye tuti meg fogsz tanulni legalább egy idegen nyelvet!?

MOTIVÁCIÓS POSZT: Ne törődj az ijesztő statisztikákkal,hogy kortásaid egy komoly hányadának esze ágában sincs idegen nyelvet tanulni. Mutasd meg, hogy nem nekik van igazuk, hanem neked! Vágj bele, és ha vizsga is kell, abban meg mi segítünk.

Már valóság az ingyenes nyelvvizsga!

Készülj a márciusi nyelvvizsgára a foteledből! Idilli nem?

Szeretnél úgy érettségizni, hogy a pluszpontok egy része a zsebedben van? Nyelvvizsgázz márciusban és gondtalanabb lesz a tavasz! Ha az egyetemi záróvizsgádra készülsz, akkor is hasznos, ha a nyelvvizsgára akkor már nem kell gondolnod. Szóval mi tart vissza? Elképesztő...