Diplomamentő Program

Hamarosan kiderül, bekerültél-e a Diplomamentő II. programba! 

Ha beadtad a pályázatodat és az általad kiválasztott nyelviskolában kitöltötted a szintfelmérő tesztet, akkor te mindent megtettél, hogy ne maradj le az idén újrainduló Diplomamentő programról.  A pályázati időszak lezárult, jelenleg a szintfelmérések zajlanak a nyelviskolákban, ami azt jelenti, hogy hamarosan értesítést kaptok a pályázati eredményről is. 

Továbbra is segítünk átlátni a lépéseket, hogy ne maradj semmiről és minden támogatást megkapj a Diplomamentő program keretén belül az ingyenes nyelvtanulásra, majd a nyelvvizsga, és ezzel együtt az oklevél megszerzésére. 

Miben támogatunk még a későbbiekben?

  • A Diplomamentő Programban az ország szinte minden városában lesznek majd ingyenes, Euroexam vizsgákra felkészítő tanfolyamok, amelyekről naprakészen tájékoztatunk, bárhol is élsz az országban.
  • Az ingyenes tanfolyam, tankönyv és gyakorló anyagok, tesztek mellett az Euroexam egy teljes próbanyelvvizsgát is biztosít számodra ingyen, az éles vizsga előtt néhány héttel.
  • A vizsga közeledtével kifejezetten a DM program résztvevőinek kifejlesztett online felkészítő tanfolyammal egészítheted ki felkészülésedet, saját időd, igényeid és energiáid függvényében. Ráadásul házhoz jövő vizsgafelkészítő tippeket is kapsz. 

Addig is nézd meg az első Diplomamentő program tapasztalatait egyetlen videóban!

Ne feledd, hogy a vizsgabizonyítvány megszerzése az okleveled kézhezvételén túl azért is örömteli, mert amennyiben nem múltál még el 35 éves, akkor a sikeres nyelvvizsgád árát visszakapod.


Feliratkozás a Diplomamentő News hírlevélre

Feliratkozom a Euro Vizsgaközpont Diplomamentő News hírlevelére, amely exkluzív tartalmakat, hasznos és naprakész információkat oszt meg velem a Diplomamentő Programban való részvétellel és a nyelvvizsgára való felkészüléssel kapcsolatban.

Név:*

E-mail cím:*

Adatkezelés:*

  Hozzájárulok adataim kezeléséhez
A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárulsz ahhoz, hogy az Euro Nyelvvizsga Kft. kezelje itt megadott személyes adataidat annak érdekében, hogy személyre szabott információt küldjön és felkészülési támogatást nyújtson számodra az Adatkezelési Szabályzatnak megfelelően. Adataid biztonsága fontos számunkra, körültekintően gondoskodunk azok védelméről.