Diplomamentő II. Program

A diplomád rád vár a TO-on!

Kár lenne veszni hagyni a diplomádat, pláne azért, mert lemaradsz az idén újrainduló Diplomamentő II. programról. Nyelvvizsga hiányában a tanulmányi osztályokon országszerte közel 92 ezer diploma hever, amelyek közül az idén újrainduló Diplomamentő II. program keretében csupán 1333 kerülhet tulajdonosához. 

Az információk sokaságában nem egyszerű eligazodni, ami stresszhelyzetet okozhat, ráadásul most a gyorsaság is számít. Mi segítünk átlátni a lépéseket, hogy ne maradj semmiről; te is lehetőséget és támogatást kapj a Diplomamentő II. program keretén belül az ingyenes nyelvtanulásra, majd a nyelvvizsga, és ezzel együtt az oklevél megszerzésére.

 Mit tehetsz addig, amíg hivatalos információkhoz jutsz?

 1. Ha szeretnél első kézből információkat kapni, iratkozz fel Diplomamentő NEWS hírlevelünkre, de a Facebook oldalunkon is folyamatosan megosztjuk a hasznos információkat! 
   
 2. Az OFA Diplomamentő II. weboldalán tudod majd intézni a jelentkezésedet, várhatóan augusztusban, amikor a pályázati felület megnyílik. Itt találod majd a nyelviskolák sorát és a náluk választható nyelvek, kurzusok listáját is. Ez azért fontos, mert nem elég kiválasztanod az intézményt, ahol szeretnéd elkezdeni a képzést, hanem minél előbb szintfelmérőt is kell tenned náluk, amin el kell érned minimum a B1-es szintet (erről az egyik blogbejegyzésünkben olvashatsz). Azaz a nyelvtudás mellett a gyorsaság is számítani fog, hogy biztosan bekerülj a Diplomamentő II. programba. 
   
 3. Hogy fel tudd mérni, milyen esélyekkel indulsz - hiszen B1 szinttől tudsz bekerülni a programba -, teszteld magad a speciálisan nektek, diplomamentősöknek kifejlesztett, mindössze 35 percet igénybe vevő angol vagy német B1-es előzetes szintfelmérőnkkel. 
   

Miben támogatunk még a későbbiekben?

 • A Diplomamentő Programban az ország szinte minden városában lesznek majd ingyenes, Euroexam vizsgákra felkészítő tanfolyamok, amelyekről naprakészen tájékoztatunk.
 • Az ingyenes tanfolyam, tankönyv és gyakorló anyagok, tesztek mellett az Euroexam egy teljes próbanyelvvizsgát is biztosít számodra ingyen, az éles vizsga előtt néhány héttel.
 • A vizsga közeledtével kifejezetten a DM program résztvevőinek kifejlesztett e-learning tanfolyammal egészítheted ki felkészülésedet, saját időd, igényeid és energiáid függvényében.

Addig is nézd meg a Diplomamentő I. program tapasztalatait egyetlen videóban!

Ne feledd, hogy a vizsgabizonyítvány megszerzése az okleveled kézhezvételén túl azért is örömteli, mert amennyiben nem múltál még el 35 éves, akkor a sikeres nyelvvizsgád árát visszakapod.


Feliratkozás a Diplomamentő News hírlevélre

Feliratkozom a Euro Nyelvvizsga Központ Diplomamentő News hírlevelére, amely exkluzív tartalmakat, hasznos és naprakész információkat oszt meg velem a Diplomamentő Programban való részvétellel és a nyelvvizsgára való felkészüléssel kapcsolatban.

Név:*

E-mail cím:*

Adatkezelés:*

  Hozzájárulok adataim kezeléséhez
A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárulsz ahhoz, hogy az Euro Nyelvvizsga Kft. kezelje itt megadott személyes adataidat annak érdekében, hogy személyre szabott információt küldjön és felkészülési támogatást nyújtson számodra az Adatkezelési Szabályzatnak megfelelően. Adataid biztonsága fontos számunkra, körültekintően gondoskodunk azok védelméről.