Heti gyakorló feladatok!2

Ha szeretnél hétről hétre, módszeresen készülni a vizsgára, kérdéseidre választ kapni, mások véleményét is olvasni, akkor itt a helyed:

Hetenként egy-egy eredeti Euroexam feladatot teszünk közzé, majd rá egy hétre a megoldásokat. A már korábban elindult angol feladatsor mellett áprilistól indulnak a német vizsga gyakorlófeladatai. Annak érdekében, hogy a májusi vizsgáig egy teljes írásbeli vizsga anyagát feldolgozzuk, a következő hetekben németből egy-egy extra feladatot is közzéteszünk!

Hogy miben más ez, mint a komplett letölthető feladatsorok? Attól, hogy a heti gyakorlás a módszeres felkészülést segíti, van idő utánanézni, kérdezni. Ráadásul mindvégig külön fórum felületet biztosítunk a feladattal, megoldással kapcsolatos észrevételeknek és kérdéseknek!

A fórum

Ide várjuk az észrevételeket, véleményeket és kérdéseket. Írd meg, ha túl könnyű, ha túl nehéz, ha szerinted más volt a jó válasz és azt is miért. A megoldásokkal és felkészüléssel kapcsolatos kérdésekre az Euroexam feladatírói és vizsgáztatói válaszolnak. 

A megoldások

A feladatok megjelenése után egy héttel a megoldásokat is elérhetővé tesszük. Lehetőséged van ellenőrizni magad és harcba szállni az igazadért. Ez itt nem a vizsga, ha itt valamit nem tudsz, a feladat kibabrál veled, még időben vagy hogy jól az eszedbe vésd, hogy hogyan olvass egy feladatot, és a lényeget lásd, hogyan hallgass egy szöveget és kihalld belőle azt, amit keresel! Eközben ismerkedsz a vizsgával, a nyelvtannal, a szókinccsel, a vizsgaértékeléssel.

Felkészülési tippek

Felkészítő tanárok és vizsgáztatók javaslatai a készüléshez.

Kezdd el most!

Bármikor csatlakozhatsz, a régebbi feladatok mind fent vannak az oldalon. Régebbi feladatokat keress az Archívumban Ne feledd újabb hét, újabb feladat, újabb megoldás...