Ingyenes online felkészítő tanfolyam

Ha csak pár órád van hetente a nyelvgyakorlásra, de mégis szeretnéd, ha valaki végigvezetne a felkészülésen, akkor az Euroexam hat hetes online vizsgafelkészítő tanfolyamát neked találták ki! Otthon, a saját kényelmes székedből, a kedvenc zenédre oldhatod meg a feladatokat és a saját időbeosztásodhoz igazíthatod a gyakorlásod...

Az Euroexam online vizsgafelkészítő tanfolyama ideális segítséget nyújt a vizsga követelményeinek megismeréséhez, és még többet is:

  • Minden eredményedet követheted a saját ellenőrzőkönyvedben.
  • A tanfolyam végén oklevelet kapsz a tanfolyam elvégzéséről.
  • Rendszeres blogbejegyzésekkel gyakorolhatod az írást és kapcsolatba léphetsz más nyelvgyakorlókkal.
  • Megoszthatod saját nyelvtanulási tippjeidet, linkjeidet a többi résztvevővel.
  • Nézhetsz hasznos és érdekes videókat, amelyekkel fejlesztheted a nyelvtudásodat.

Hozd ki magadból a maximumot!

Az első hat hetes kurzus szeptember végétől indul. Célja, hogy az angol Euro B2, középszintű decemberi nyelvvizsgán tudásod maximumát nyújthasd majd.

Jelezd már most részvételi szándékod és a tanfolyam indulásakor e-mailben fogunk értesíteni!

Meddig tart?
6 hét – a tanfolyam ideje alatt bármikor csatlakozhatsz és megoldhatod a korábbi hetek feladatait is.

Hány feladat van?
Hetente 8-10 kötelező feladat van egy–egy témakörben, és számos kiegészítő-gyakorló feladat. A kötelező feladatokat minimum 70%-osra kell megoldanod ahhoz, hogy a vizsgafeladatot is megoldhasd.

Hányszor ismételhetem meg a feladatokat?
A kötelező és gyakorló feladatokat akárhányszor kipróbálhatod, a vizsgafeladatot azonban csak egyszer oldhatod meg.

Melyik vizsgafeladatokat gyakorolhatom?
A hathetes intenzív gyakorlás a Reading, Grammar and Vocabulary, Writing és a Listening vizsgarészek valamennyi feladatán végigvezet.

Mibe kerül a részvétel?
Az Euroexam online felkészítő tanfolyama 2010-ben ingyenes. A részvételhez nem kell mást tenned mint regisztrálni. (A sikeres elvégzéshez pedig a feladatokat rendszeresen megoldani!)

Csatlakozz

Regisztrálj és vágj bele az ingyenes tanfolyamba!

Az online tanfolyami portálon 2010. október 19-én 12.00-18.00 között rendszerfrissítés történik. Ezt követően az alábbi címen ismét elérhető:

elearning.euroexam.org


Az online felkészítő tanfolyamot azoknak ajánljuk akik nyelvi szintje már megközelíti a B2 szintű angol nyelvvizsga követelményszintjét és elsősorban a feladatok pontosabb megértésére, a vizsgatechnika fejlesztésére van szükségük.

Az online tanfolyam nem helyettesítheti teljes körűen a felkészítő tanár segítségét. Nem ajánljuk azok számára akik nyelvi készségszintje, nyelvismerete általános fejlesztést igényel. Számukra mindenképpen tanári felkészítést illetve csoportos felkészítő nyelvtanfolyamot javasolunk.

A tanfolyamon való részvétel és annak sikeres elvégzése csupán tájékoztató jellegű információ, nem garantálhatja a sikeres nyelvvizsgát.