Euroexam könyvesbolt

Könyvesboltunkban a jelenleg kapható valamennyi Euroexam tankönyv, próbavizsga füzet és tájékoztató kiadvány megrendelhető. Az Euroexam kiadványok mellett számos tankönyv, nyelvtani összefoglaló, szótár, tanári kézikönyv és módszertani kiadvány is megtalálható. Ezek választékát folyamatosan bővítjük. A kiadványok megvásárolhatók továbbá az Euro Nyelvvizsga Központban, valamennyi Euro vizsgahelyen és nagyobb könyvesboltokban. Az Euroexam könyvesboltban feltüntetett kedvezményes ár csak internetes vásárlás esetén érvényes!

Tájékoztató a szállítási és fizetési feltételekről.

Euroexam Könyvesbolt
Postacím: Euro Nyelvvizsga Kft. 1012 Budapest, Tábor utca 5.
Telefon/Fax: (06 1) 797-1366
e-mail: info@euroexam.org


Kiemelt ajánlatok

A frissített és átdolgozott felkészítő könyv 24 vizsgafeladata nem csak a szükséges gyakorlást biztosítja, hanem a vizsgafeladatok sikeres megoldásához szükséges nyelvi és vizsgakészségek fejlesztése mellett, hasznos javaslatokat, stratégiákat is ad a hatékony felkészüléshez.

3.300 HUF helyett
3.000 HUF

Három teljes próbavizsga-feladatsor 5 vizsgarésszel, megoldókulccsal, értékelési szempontokkal, magyarázatokkal a középszintű általános nyelvvizsgához. A tesztkönyvben a vizsgával azonos formában találod a teszteket, és a 3 feladatsor teljes hanganyagát ingyen letöltheted.

3.300 HUF helyett
3.000 HUF

Az új Eurocity C1 tankönyv 17 leckéjében 14 vizsgafeladat biztosítja az alapos felkészülést az angol C1-es nyelvvizsgára. Ugyanakkor a tankönyv korábbi változatának nyelvhelyesség- és szókincsfejlesztő leckéit is megtartottuk, hiszen ezek gyakorlását és élesítését továbbra is a vizsgafelkészülés fontos elemének tekintjük. Az utolsó lecke pedig a koncentrált vizsgára hangolódást segíti.

3.900 HUF helyett
3.500 HUF

Három teljes próbavizsga-feladatsor megoldókulccsal és ingyen letölthető hanganyaggal a felsőszintű általános nyelvvizsgához. A könyvben a vizsgával azonos formában találod a teszteket, megoldókulccsal, értékelési kritériumokkal és a 3 feladatsor teljes hanganyagával amelyet ingyenesen letölthetsz.

3.900 HUF helyett
3.500 HUF

14 fejezetben minden, amit a német B2 vizsgára gyakorolni és tudni kell, teljes vizsgafeladatsorral, ingyenesen letölthető hanganyaggal.

2.900 HUF helyett
2.610 HUF

Három teljes próbavizsga-feladatsor megoldókulccsal és ingyen letölthető hanganyaggal a középszintű üzleti nyelvvizsgához. A könyvben a vizsgával azonos formában találod a teszteket, megoldókulccsal, értékelési kritériumokkal és a 3 feladatsor teljes hanganyagával, amelyet ingyenesen letölthetsz.

3.300 HUF helyett
3.000 HUF

The Oxford Advanced Learner's Dictionary gives more help and more support than any other dictionary at this level. It focuses on learners' need to understand and use words correctly, and to develop their core language skills.

12.995 HUF helyett
11.050 HUF