Angol és német próbavizsgák az Educatio kiállításon

Készen állsz a nyelvvizsgára? Vagy a külföldi továbbtanulásra gyúrsz?

Ingyenes próbavizsgák (papír-alapon és online is), eredeti vizsgafeladatok és valódi vizsgáztatók várnak január 10. és 12. között a HUNGEXPO-n, az Educatio Szakkiállításon

Standunkon ingyenes próbavizsga vár, extrákkal

Az írásbeli vagy szóbeli próbavizsgákra előzetes regisztráció nincs, ott helyben a standunknál jelentkezhetsz rájuk.

  • Nemcsak a 45-50 perces írásbeli, hanem a szóbeli próbavizsga után is azonnali visszajelzést kapsz. A személyre szabott tippek megadják az irányt, hogyan gyakorolj, mire koncentrálj a vizsga előtt.
  • Kérdezz bátran vizsgáztató tanárainktól, legyen szó pontozásról, stresszűző taktikákról vagy a különböző vizsgarészeknél felmerülő legapróbb kérdésekről!
  • Megismerkedhetsz az Euroexam ingyenes online vizsgafelkészítő tanfolyamaival, íráskészség és beszédkészség fejlesztő tippjeivel, és egyéb online felkészítő anyagaival.
  • Kipróbálhatod a Nyelvvizsga szimulátort, ami majdnem olyan, mint az igazi vizsga, csak kivonták belőle a kockázatot és a stresszt, ráadásul teljesen online zajlik. 
  • Vizsgafelkészítő könyveinket pedig nemcsak 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg, hanem meg is nyerheted az óránkénti sorsolásokon!

Csatlakozz Facebookon is az eseményhez, és automatikusan részt veszel az Euroexam International játékban! Megéri, óránként értékes játékokat sorsulunk ki!

Külföldi egyetemi felvételin gondolkozol?

A nyelvvizsga után következő távlati terveidben is segítünk. A külföldi egyetem tuti, de nem tudod, melyik szakot válaszd, és fogalmad sincs, mi az a Personal Statement? 

A go2uni 30 perces tanácsadásán nemzetközi tapasztalattal rendelkező mentorunkkal átbeszélheted céljaidat, terveidet, a határidőket. A továbbiakban pedig személyre szabott programunkkal segítünk eligazodni a felvételi útvesztőjében egészen tanulmányaid megkezdéséig. Érdekel? Jelentkezz már most a go2uni konzultációs időpontokra!

Bővebb információ a go2uni programunkról itt olvasható.