Elérhetők a májusi vizsgaeredmények!

A 2012. májusi ANGOL és NÉMET vizsgák eredményei megtekinthetők!

A sikeres vizsgázók pedig megnyugodhatnak. A pluszpontok beszámítása érdekében, minden jel szerint július 1. hetében kezedbe kapod a vizsgabizonyítványod, hogy a hiánypótlásig rendelkezésre álló időben beadhasd.

A bizonyítványát mindenki a választott vizsgahelyén veheti át, ami az az intézmény, ahol a vizsga jelentkezést kezelik, tehát ahol a jelentkezési lapot leadtad, illetve a vizsgadíjat befizetted.

Ha a Vizsgaközpontban jelentkeztél (vagy on-line jelentkezés esetén azt választottad ki), akkor minden a vizsgával kapcsolatos ügyintézés a Vizsgaközpontban magában zajlik, tehát a bizonyítványt is itt veheti át személyesen (a Széll Kálmán téren, pontosabban Vérmező út 4.).

Ha jelentkezésed valamely VIZSGAHELY-re adtad le (oda küldted, azt jelölted meg az űrlapon), akkor minden további ügyintézés is ott zajlik. A Vizsgahelyek, azok az intézmények (rendszerint nyelviskolák, néha középiskolák vagy egyetemi részlegek) amelyeket a Főoldal/Vizsgapartnerek fülre kattintva is megtalálsz, amik a vizsgajelentkezéssel kapcsolatos teljes ügyintézést végzik, tehát a bizonyítványt is náluk lehet átvenni.

A vizsgaeredményed megtekintéséhez kérjük, add meg a teljes vizsgakódot a Levizsgáztam oldal alján található mezőben.