Életszerű, rövid, gyakorlatias

– ezt mondják rólunk vizsgázóink

Egyszerű felkészülés? Sima ügy INGYENES anyagainkkal!

Ha a neten élsz, készülj ott a nyelvvizsgára is! Négyhetes ingyenes vizsgafelkészítő e-learning kurzusunkon akár  a felkészítő tanároddal is live chatelhetsz. Letölthető vizsgatesztek megoldókulccsal és hanganyaggal, heti gyakorlófeladatok, vizsgatippek. A tökéletes ingyenes megoldás, ha már közel állsz a vizsgához. A klasszikus felkészülés hívei válogathatnak teszt- és tankönyveink közül, vagy jelentkezhetnek a vizsga előtti villámtréningre. 

Tényleg nincs nyelvtanozás a vizsgán?

Csak úgy és csak annyira, ahogy a való életben szükséged lehet rá. Az Euroexam az Európa Tanács Európai Nyelvi Keretrendszerére épül, így az angol és német nyelvű nemzetközi oklevéllel bárhol boldogulhatsz. Ehhez a vizsgát a világ 35 országának olyan nagyvárosaiban is leteheted, mint London, Manchester, Párizs, Barcelona, Milánó, Belgrád, Prága vagy Moszkva.

Szótárazz akár a szóbelin is!

Pont nem ugrik be AZ a szó? Nyugi, az Euroexamnél nem csak az írásbeli, hanem a szóbeli vizsgarészen is használhatsz bármilyen nyomtatott szótárt – akár többet is. Szótárad hatékony használatához pedig tippeket is találsz a honlapon!