Elkapták a mentőövet, megkapják diplomájukat | Euroexam

Elkapták a mentőövet, megkapják diplomájukat

 

Az Euroexam online felkészítő programját, a Mentőövet több mint 2000 angolos és németes nyelvvizsgára készülő vette igénybe az elmúlt fél évben. Lelkesen és aktívan, napi szinten gyakorolva használták ki az ingyenes segítséget, így készülve a nagy megmérettetésre. A Diplomamentő Program tanfolyamai után az egyéni igényekhez igazított elearning kurzus utolsó mentsvárként szolgált nekik, és nagy többségüket el is juttatta (vagy fogja az ősz folyamán) a sikeres vizsgáig.

Online diplomamentés közös erővel

A Mentőöv egy profin felépített, rugalmas, személyre szabott elearning tanfolyam volt, eredeti vizsgafeladatokkal, a hallgatók szintjéhez igazítva. A fokozatosság elvére építve, az elején B1-es szintű feladatokkal és gyakorló anyagokkal gyúrtak a hallgatók, majd idővel szembe találták magukat az igazi B2-es szintűekkel. A siker fontos záloga volt, hogy a résztvevők elkötelezték magukat: hetente legalább 4-5 órát gyakorolnak, és a többség ezt nemhogy betartotta, de messze túl is teljesítette.

A tanfolyam egyik fő vonzerejét a beküldhető fogalmazások, feltölthető szóbeli produkciók jelentették, hiszen ezek kiértékelését megkapta minden résztvevő, tanári útmutatással, javaslatokkal egybekötve.. A hallgatók nagyra értékelték, hogy a tanáraik végig “fogták a kezüket”, a lehető legnagyobb részletességgel segítettek, elmagyarázva, mit, miért és hogyan érdemes csinálni a sikeres vizsga érdekében. 

Mit mondtak a résztvevők?

  • "Tetszik, hogy mindenre kiterjed a tananyag. Legyen szó nyelvtanról és a vizsgafeladatokról."
  • "A feladatok módfelett változatosak, elgondolkodtatók és bár néha sokáig tart megfejteni néhány megoldást, nem tűnik egyáltalán elvesztegetett időnek, hanem pont ellenkezőleg, úgy érzem, hosszú távon meg fog térülni."
  • "A visszajelzésekből látom, hogy jó, amit csinálok, és növeli az önbizalmam."
  • "Köszönök minden segítséget, nagyon örülök a Mentőöv oldalnak :)"

Mi azt köszönjük, hogy éltetek a lehetőséggel, hogy közös erőfeszítéseink által megszerezzétek a régen várt diplomátokat!

A 2016-os ingyenes Mentőöv program az Euro Nyelvvizsga Központ Társadalmi Felelősségvállalás Programjának részeként valósult meg.