Euro Angol: Még 5 feladatsor a B2-es és C1-es vizsgára!

Egy vizsgázó sosem hiszi, hogy gyakorlófeladatból már bőven elég. Ha pedig több kell, akkor íme: bemutatkozik az Akadémiai Kiadó gondozásában megjelent B2-es és C1-es szintű tesztkönyv. Mindkettőben 5-5 teljes vizsgával gyakorolhatsz, de kapsz hozzájuk felkészülési és vizsgatippeket is minden mennyiségben. 

Gyakorlásból sosem elég?

Már eddig is rengeteget gyakorolhattál a Eurocity B2 és az Eurocity C1 felkészítő tankönyvvel (és a bennük lévő lévő 24 illetve 16 vizsgafeladattal), a 3 teljes feladatsoros Practice Test Book B2-vel és Practice Test Book C1-gyel, nem beszélve a komplett letölthető feladatsorról, heti gyakorlófeladatokról és az online tanfolyamról. De mostantól még ezt is felül tudod múlni...

Mégis miért jók ezek az új könyvek?

Mert gyakorlófeladatból sosem elég! Másrészt mert olyan extrákat tartalmaznak, melyek tényleg egyfajta használati utasításként szolgálnak minden egyes feladattípushoz. A folyamatos készségfejlesztés mellett a vizsgafeladatok pörgetése, rutinszerű begyakorlása nagyon fontos a vizsgafelkészülésnél. Ezért támogattuk teljes mellszélességgel az Akadémiai Kiadót és Szabó Péter kollégánkat, hogy közreműködésükkel kapjatok 5-5 teljesen új, az egynyelvű közép- és felsőszintű vizsgára felkészítő feladatsort.

Mit jelent mindez számokban?

  • Kötetenként 5x12 új feladatot;
  • Összesen 10 új Picture story-t a B2-eseknek, és nem kevesebb mint 20 presentation témát a C1-eseknek;
  • 35 konkrét, gyakorlatias felkészülési tippet és jó tanácsot a B2-es feladatokhoz;
  • 18 kiegészítő, vonalvezető B2-es EXTRA TIPPet;

Mit tud még a két "csodakiadvány"?

B2

  • A Writing és Speaking vizsgarészekhez több oldalnyi nyelvi mintát kapsz, új kifejezéseket tanulhatsz és rengeteg példát találsz a tipikus mondatszerkezetekre
  • A Writing vizsgarész 5 lehetséges szövegtípusához (ügyintéző levél, esszé, műkritika, újságcikk, online comment) jól megírt mintaszöveget kapsz
  • Szintén a csomag részei a megoldókulcsok és a kiadó oldaláról ingyenesen letölthető a hanganyagok.

C1

  • A Skills practice c. részben mind a 4 készséghez kapsz egy sor gondolkodtató tippet, mintafeladatot, amikkel fejlesztheted a vizsgán mért készségeidet.
  • Remek szókincsbővítő gyakorlatokhoz is jutsz. Ne feledd, a szókincsed bővülésével sokkal hatékonyabb leszel minden vizsgarészben - és a való életben is.
  • Speaking vizsgarész Presentation feladatához egy kimerítő kifejezésgyűjteményhez jutsz, amiből elég válogatni, és akkor biztosan meggyőzőbb lesz a prezid.

Egy szóval minden a tiéd lehet, ami a hatékony B2-es és C1-es vizsgafekészüléshez szükséges.

A kiadványokat megvásárolhatod az e-shopban, az Akadémiai Kiadótól és a Libra Nyelvkönyvboltban.