Euroexam Angol: Még 5 feladatsor a B2-es és C1-es vizsgára!

Egy vizsgázó sosem hiszi, hogy gyakorlófeladatból már bőven elég. Ha pedig több kell, akkor íme: az Akadémiai Kiadó gondozásában kiadott B2-es és C1-es szintű tesztkönyv. Mindkettőben 5-5 teljes vizsgával gyakorolhatsz, de kapsz hozzájuk felkészülési és vizsgatippeket is minden mennyiségben. 

Gyakorlásból sosem elég?

Már eddig is rengeteget gyakorolhattál a Eurocity B2 és az Eurocity C1 felkészítő tankönyvvel (és a bennük lévő lévő 24 illetve 16 vizsgafeladattal). Ehhez jön még a 3 teljes feladatsoros Practice Test Book B2 és Practice Test Book C1 korábbi évek eredeti vizsgafeladataival, a megbízható szintfelmérés érdekében. Nem beszélve a honlapról ingyen letölthető komplett feladatsorról, a heti gyakorlófeladatokról és az online felkészítő tréningről. De még ezek is überelhetők...

Mire jók ezek az új könyvek?

Mert gyakorlófeladatból sosem elég! És mert olyan extrákat találsz bennük, amik egyfajta használati utasításként szolgálnak minden feladattípushoz. A folyamatos készségfejlesztés mellett a vizsgafeladatok pörgetése, a feladatokban megfogalmazott elvárások, és a megoldásukhoz szükséges gondolkodás rutinná válása nagyon fontos a vizsgafelkészülésnél. Ezért támogattuk örömmel az Akadémiai Kiadót és Szabó Péter kollégánkat, hogy kapjatok 5-5 közép- és felsőszintű egynyelvű vizsgára felkészítő feladatsort.

Mit jelent mindez számokban?

  • A B2-es könyvben 5x12, a C1-esben 5x11 új feladatot;
  • Összesen 10 új Picture story-t a B2-eseknek, és nem kevesebb mint 20 presentation témát a C1-eseknek;
  • 35 konkrét, gyakorlatias felkészülési tippet és jó tanácsot a B2-es feladatokhoz;
  • 18 kiegészítő, sorvezetőként is működő B2-es EXTRA TIPPet;

Mit tud még a két piros-kék tesztkönyv?

B2

  • A Writing és Speaking vizsgarészekhez több oldalnyi nyelvi mintát kapsz, új kifejezéseket tanulhatsz és rengeteg példát találsz a tipikus mondatszerkezetekre.
  • A Writing vizsgarész 5 lehetséges szövegtípusához (ügyintéző levél, esszé, műkritika, újságcikk, online comment) jól megírt mintaszöveget kapsz.
  • Szintén a csomag részei a megoldókulcsok és a kiadó oldaláról ingyenesen letölthető a hanganyagok.

C1

  • A Skills practice c. részben mind a 4 készséghez kapsz egy sor gondolkodtató tippet, mintafeladatot, amikkel fejlesztheted a vizsgán mért készségeidet.
  • Remek szókincsbővítő gyakorlatokhoz is jutsz. Ne feledd, a szókincsed bővülésével sokkal hatékonyabb leszel minden vizsgarészben - és a való életben is.
  • A Speaking vizsgarész Presentation feladatához egy kimerítő kifejezésgyűjteményhez jutsz, amiből elég válogatni, és akkor biztosan meggyőzőbb lesz a prezid.

Egy szóval minden a tiéd lehet, ami a hatékony B2-es és C1-es vizsgafekészüléshez, gyakorláshoz szükséges.

A kiadványokat megvásárolhatod az e-shopban, az Akadémiai Kiadótól és a Libra Nyelvkönyvboltban.