Euroexam Study Travel

NYELVTANFOLYAMOK KÜLFÖLDÖN

Tanulj anyanyelvi környezetben vagy akár készülj külföldön a következő nyelvvizsgádra!

Angol, Német, Spanyol, Olasz, Francia

Neked mi az álmod? Szörfoktató lennél Balin, barista Londonban, hegyi-mentő a kanadai síparadicsomokban vagy fotóművész Budapesten? Amire ezekhez biztosan szükséged lesz, az a kitartáson túl a nyelvtudás és a megfelelő külföldi tapasztalatok.

Az Euroexam Study Travel csapata változatos, személyre szabott programokkal segít, hogy az utóbbi kettő birtokába juthass. London, Párizs, New York, Barcelona és a világ minden tájának legjobb iskolái várnak, hogy megtedd az első lépést álmaid megvalósítása felé. Ráadásul csodálatos élmények és új barátságok birtokában a nyelvvizsgát is meglepően könnyűnek találod majd, hiszen beszélni, sőt „birtokolni” fogod a nyelvet. 

Hogyan segítünk? Megismerünk téged és a terveidet, majd veled együtt fogalmazzuk meg a - talán nem is annyira kézenfekvő – fontos kérdéseket, és a tanfolyam, program kiválasztásával megadjuk a válaszokat. Nemcsak a nyelvvizsga követelményekkel vagyunk tisztában, de ismerjük azokat az iskolákat, programokat, utakat, amelyek neked a legjobbak lesznek. Még valami: merünk nemet mondani, ha úgy látjuk, csak jövőre lesz igazán az itt és most a számodra.       

Előtted a világ, mögötted az Euroexam Study Travel!

 

ÁLTALÁNOS BESZÉDCENTRIKUS nyelvtanfolyamok EGÉSZ ÉVBEN 

(heti 20-30 tanóra) 

16 éves kortól

Minden nyelvi szinten indulnak általános, beszédcentrikus nyelvtanfolyamok. A tanfolyamok kis (8-12 fős) csoportokban zajlanak, melynek során minden tanuló személyre szabott iránymutatásokat kap. Az általános tanfolyamok alatt könnyen és gyorsan fejlesztheti nyelvi készségeit (hallott szövegértés valamint beszédkészség, olvasás- és íráskészség) és növelheti nyelvhasználatának hatékonyságát, így, ha szeretné, lehetősége lesz speciális tanfolyamok elvégzésére is. Bizonyos szint felett ezek a tanfolyamok is tekinthetők nyelvvizsga előkészítő tanfolyamnak, amennyiben 3-4 hét alatt aktivizálja az addig itt-ott összeszedett, de valójában sosem használt nyelvtudást. Olyan tanulóknak ajánljuk, akik a mindennapi szituációkban történő nyelvhasználatot helyezik előtérbe, akik nyelvtudásukat szeretnék a gyakorlatban is hasznosítani. Nem szabad elfelejteni: az Euroexam nyelvvizsgák pont az így aktivizált, élő nyelvtudást „díjazzák”.

 

Angol és német Nyelvi táborok

 UK, Málta, Németország, Ausztria

13 éves kortól

  • Intenzív nyelvtanfolyam – nemzetközi csoportokban
  • Szállás helyi családoknál vagy kollégiumban
  • Teljes ellátás és felügyelet
  • Szabadidős programok, kirándulások a hét minden napján
  • Transzfer a reptérről és vissza

és még sok más, hogy felejthetetlen élménnyel és használható nyelvtudással térj haza.


Kapcsolat

Email: travel@euroexam.org

Tel: (1) 610-7019

Az Euroexam Study Travel széles tanfolyami kínálatát bemutató önálló honlapunk a szerverpark költözését követően várhatóan jövő héttől lesz ismét elérhető.