Teszt- és tankönyvek minden vizsgára, ingyen hanganyaggal

„Kérünk szépen minél több, minél frissebb felkészítő anyagot, könyvet.” 

Halljuk a mindenkori vizsgára készülők jogos igényét. Bármelyik közelgő vizsgánkat is választod, találni fogsz kedvedre valót angolos és németes kiadványaink közt, a B1-től a C1 szintig. Nézz körül a kínálatban, és rendeld meg online a számodra leghasznosabbat!

Készülj a vizsgára Euroexam felkészítő könyvekkel!

Kiadványainkat együtt használhatod a honlapról letölthető feladatsorokkal, és az ingyenes online felkészítő tréning gyakorló- és vizsgafeladataival. Szintén jól kiegészítik egymást a felkészítő tankönyvek és a honlapon található íráskészség és beszédkészség fejlesztő vizsgatipp oldalak. Ezekkel kimerítő gyakorlási és gondolkodási lehetőséghez jutsz, megszerezve a szükséges vizsgarutint is. A többi már rajtad múlik. 

 

Íme a kínálat:

Eurocity B2 2.0

A népszerűségi lista élen álló B2-es felkészítő tankönyv 24 fejezetében 24 vizsgafeladatot találsz, valamint az ezekre felkészítő, ráhangoló gyakorlatok tucatjait. A leckék érdekes, szórakoztató, korszerű témákon keresztül jelennek meg (pl. Making movies, Cyber world), amelyek biztosan motiválnak, hogy írásban vagy szóban is megnyilvánulj, ha erre kapsz utasítást. Így a Eurocity B2 2.0 könyvvel minden készségedet alaposan begyakorolva készülhetsz a vizsgára.

Az Eurocity B2 feldolgozása közben, vagy utána, nézd meg a honlapon a kifejezetten egyéni nyelvgyakorlásra, a könyv témái szerint csoportosított feladatsorokat. Ezek az extra online gyakorló anyagok (bennük szövegek, videók, hangfelvételek) változatos témákon és szórakoztató feladatokon keresztül biztosítják számodra a készségfejlesztést, szintén teljesen ingyen.
 

Eurocity C1 2.0

A C1 2.0-ás verzióban a vizsga feladatsora szerint követi egymást a 16 készségfejlesztő, gyakorló lecke. Ezeket egészítik ki a nyelvhelyesség- és szókincsfejlesztő leckék, hiszen ezek gyakorlása, beélesítése a vizsgafelkészülés fontos eleme. Az utolsó lecke pedig ráadás: a koncentrált, vizsgára történő last-minute hangolódást segíti.

 

 

 

Practice Test Book B2 és Practice Test Book C1 

Igazi, felhasználóbarát előrelépés volt az eredeti vizsgafeladatokból álló, 3-3 teljes feladatsort tartalmazó új könyvek (Practice Test Book-ok) megjelenése. A B2 és C1 szinten egyaránt három, a vizsga jelenlegi formájának 100%-ban megfelelő feladatsor áll rendelkezésetekre. És hogy miért is jó ez nektek?

Mivel minden vizsgafeladatból 3-3 darabot találsz egy kötetben, megteheted, hogy ugyanazt a feladattípust (pl. Reading–Paragraph-Headings vagy Listening–Making Notes) mindegyik feladatsorban megcsinálod egymás után. Így egy készségedet gyakorolhatod, fejlesztheted intenzíven.

 

EURO ANGOL - KÖZÉPFOKÚ NYELVVIZSGA GYAKORLÓFELADATOK

5 teljes feladatsor az egynyelvű B2-es vizsgára az Akadémiai Kiadó gondozásában, melynek elkészítését a Vizsgaközpont teljes mellszélességgel támogatta. Kaptok 5x12, vagyis 60 új vizsgafeladatot, ennek keretében összesen pl. 10 vadiúj Picture story-t, 35 konkrét, gyakorlatias felkészülési tippet és jó tanácsot az egyes feladatokhoz, további 18 kiegészítő, vonalvezető Extra tipp-et a Writing és Speaking vizsgarészekhez. Ezekhez jár még több oldalnyi nyelvi minta, kifejezések és tipikus mondatszerkezetek. Mi kell még? Na, persze, a megoldókulcsok és a kiadó oldaláról ingyenesen letölthetők a hanganyagok természetesen szintén részei a "csomagnak". A kiadványt megvásárolhatod az e-Shopban, az Akadémiai Kiadótól és a Libra Nyelvkönyvboltban.
 

Pactice Test Book EuroPro B2

Üzleti angol vizsgádra is immár három teljes minta feladatsorral készülhetsz (megoldókulccsal, hanganyaggal). A Practice Test Book EuroPro B2-es tesztkönyv a középfokú üzleti angol vizsgákra készülők új felkészítő kiadványa. A "3 komplett teszt egy füzetben" formátum megengedi, hogy ne csak úgy gyakorolj, hogy végigcsinálsz egy teljes feladatsort, hanem úgy is, hogy bármelyik vizsgafeladat típusból (pl. Listening-Radio Programme) 3 darabbal koncentráltan fejleszd egy-egy adott készségedet. Az sem mellékes, hogy a tesztkönyvben az egyik legnehezebbnek tartott Speaking feladathoz (Presentation) 6 minta adatlapot találsz.

És ne feledd, hogy ha még intenzívebben akarsz készülni, vár rád egy ingyen letölthető Web Coursebook tankönyv is.

 

Pactice Test Book B1

Korábban hiányzó láncszem volt a tesztkönyvek sorában, de mára ezt az űrt is betöltöttük. A szokásos „3 az egyben” formátumban készült könyvben 3 teljes feladatsort találsz, eredeti vizsgafeladatokkal. Két megközelítést követhetsz. Vagy végigcsinálsz egy teljes feladatsort, vagy bármelyik vizsgafeladat típusból (pl. Listening-Making Notes) 3 darabbal koncentráltan fejlesztheted egy-egy adott készségedet. Amit leendő vizsgázóink külön értékelnek, az egyik legnehezebbnek tartott Speaking feladathoz (Picture Story) 6 minta képregényt is találsz.

 

Euroexpress B2 2.0

 A 2015 januárjában megjelent vadonatúj felkészítő tankönyvvel a középfokú általános német nyelvvizsgára készülhettek, okosan beosztva a kb. 60 órányi tananyaggal. Minden lecke egy-egy vizsgafeladatot jár körbe, módszeresen összeállított gyakorló- és ráhangoló feladatokkal. Ezek egy-egy hétköznapi helyzetből kiindulva, a legfontosabb részkészségek gyakorlása során juttatnak el a vizsgafeladatig, számos tanáccsal, ötlettel segítve a felkészülésedet.
 

 

Testbuch Euro B2

A német B2-es vizsgára készülők is ugyanannyi feladatsorral készülhetnek, mint az angolosok. Ebben a tesztkönyvben is három teljes próbavizsga-feladatsort találtok, megoldókulccsal és ingyen letölthető hanganyaggal. Természetesen, minden mintafeladat egy eredeti vizsgafeladat, a vizsgával minden szempontból megegyező azonos formátumban. De nem hiányozhatnak a kötetből az értékelési kritériumok sem, amik támpontot adnak, hogy mire figyelj a Schreiben és Sprechen vizsgarészekben. Két megközelítésben készülhetsz: vagy végigcsinálsz egy teljes feladatsort, vagy egy feladattípusból (pl. Hörverstehen-Inhaltsangabe) 3 darabbal koncentráltan fejlesztheted egy-egy adott készségedet. Amit leendő vizsgázóink külön értékelnek, az egyik legnehezebbnek tartott Sprechen feladathoz (Bildgeschichte) 6 minta képregényt is találsz.

A tankönyvekben található feladatok eredményének kiszámítása

A megoldott feladatokat a megoldókulcsok segítségével magad is kiértékelheted. Ha összeszámolod a pontjaidat, akkor egy jó közelítő eredményt kaphatsz arról, hol tartasz a felkészülésben. Az éles vizsgák utáni eredményszámításról itt olvashatsz részletesen.

Ingyenesen letölthető hangfájlok és gyakorló anyagok

Az új könyvek hangfájljai a honlapon több különböző formátumban elérhetők, ahogy az összes többi kiadványé. Töltsd le őket ingyen a számítógépedre, vagy egyenesen a telefonodra, tabletedre, mp3 lejátszódra, és kezdheted is a listening gyakorlást.

A könyvekkel kapcsolatban is várjuk a visszajelzéseket, megjegyzéseket, kérdéseket a Fórumban.