Békettő: Eurocity, Practice Test Book, Euro Angol és az extrák | Euroexam

Békettő: Eurocity, Practice Test Book, Euro Angol és az extrák

Vágj bele megháromszorozott erővel a felkészülésbe!

A B2-es angol vizsga alapvető szükséglet egyetemi felvételihez, a diploma megszerzéséhez vagy egy állás betöltéséhez. Mivel ti, B2-es vizsgázóink vagytok a legtöbben, tőletek érkezik a legtöbb olyan kérés, hogy még több online vagy papíralapú anyaggal szeretnétek gyakorolni, készülni. 

Nem is kell csalódnotok, ha itt körülnéztek. Van minden: felkészítő tankönyv, vagy 8 komplett vizsgányi feladatsor és online elérhető gyakorló feladatok, minden a sikeres vizsgád érdekében. Ahogy Mozart mondja: "Akinek ennyi jó kevés,..." wink

A felkészüléshez az alapot a népszerűségi lista élen álló Eurocity B2-es felkészítő tankönyv jelenti. 24 fejezetében 24 vizsgafeladatot találsz, valamint az ezekre felkészítő, ráhangoló gyakorlatok tucatjait. Nyelvi felkészülésedet ugyenúgy megtámogathatod a könyvvel, mint a vizsgarutin megszerzését. A naprakész témák köré csoportosított leckékkel minden nyelvi kommunikációs készségedet fejlesztheted, akár önállóan készülve, akár nyelvtanári segítséggel. 

Ha ezzel is megvagy, akkor jöhet a második lépés, a próbatétel, a három teljes feladatsort tartalmazó Practice Test Book B2 tesztkönyvvel. Ebben  a vizsgával teljesen azonos formában találod a teszteket, megoldókulccsal, értékelési szempontokkal és az ingyenesen letölthető teljes hanganyaggal. A komplett gyakorló tesztek sorát gazdagítja az Akadémiai Kiadónál nemrég megjelent EURO ANGOL c. tesztkönyv, amiben 5 teljes, vadonatúj feladatsort találsz, kiegészítve szuperhasznos tippekkel, nyelvi mintákkal. 2 könyvben 8 teljes vizsga, több, mint elég. yes

Ha még ez sem elég, a Eurocity B2 feldolgozása közben, vagy utána, nézd meg a honlapon a kifejezetten egyéni nyelvgyakorlásra, a könyv témái szerint csoportosított feladatsorokat. Ezek a letölthető anyagok extraként, ingyen járnak neked.

>>> További infó a Eurocity B2 felkészítő könyvről.

>>> További infó a Practice Test Book B2-ről.