Próbáld ki a megújult Eurocity B2 tankönyvet!

Próbavizsgázz le 24-szer egy könyvből, és élesben biztosan sikerül majd! 

Huszonnégy. Ennyi valódi vizsgafeladatot tartalmaz ugyanis a Eurocity B2 tankönyv a középszintű általános angol vizsgára készüléshez. Ez közel 40-50 órányi gyakorlást nyújtó tananyag, ingyen letölthető hanganyaggal és EXTRA online gyakorló feladatokkal együtt. A vizsgafeladatok sikeres megoldásához szükséges nyelvi és vizsgakészségek fejlesztése mellett, hasznos tippek és stratégiák is segítik a hatékony felkészülést.

 

A függelékben található megoldókulcs, az audio fájlok szövegei, a pár- és csoportmunkák feladatleírása, rengeteg hasznos nyelvi minta és példa, valamint a gyakorlatokhoz fénymásolandó anyagok teszik teljessé a tananyagot. A tankönyv írása és szerkesztése során alapvető szempont volt, hogy akár tanárral, akár önálló tanulás keretében fel tudjátok dolgozni az egész anyagot.

Vidd magaddal bárhová, és hallgasd az audio fájlokat bármikor!

A tankönyv borítóján tett ígéretünk szerint, a tankönyvhöz tartozó összes audio fájl ingyen letölthető mp3 formátumban, akár azonnal a saját média lejátszódra.

Belelapoznál a könyvbe?

Kattints a képre és megteheted!

Kevés a muníció? Megtoldottuk a neten, szintén ingyenes extra feladatokkal is.

Ha szeretnél még többet gyakorolni, vagy kiegészítő anyagra van szükséged a Eurocity B2 tankönyv mellé, itt olyan anyagokat találsz, amelyek elsősorban egyéni nyelvgyakorlásra alkalmasak. Változatos anyagokat kerestünk számodra (szövegeket, cikkeket, videókat, hangfelvételeket, stb.), hogy a neked leginkább megfelelő tartalommal fejleszthesd angoltudásodat a jobb vizsgaeredmény elérése érdekében. A leckékhez ajánlott online gyakorló anyagok szintén szabadon letölthetők.

 

Íme kedvcsináló videó útmutatónk a kiadványhoz: