Próbáld ki a Eurocity B2 tankönyvet! | Euroexam

Próbáld ki a Eurocity B2 tankönyvet!

Próbavizsgázz le 24-szer egy könyvből, és élesben biztosan sikerül majd! 

Huszonnégy. Ennyi valódi vizsgafeladatot tartalmaz ugyanis a Eurocity B2 tankönyv a B2-es általános angol vizsgára készüléshez. Ez közel 40-50 órányi gyakorlást nyújtó tananyag, ingyen letölthető hanganyaggal és EXTRA online gyakorló feladatokkal együtt. A vizsgafeladatok sikeres megoldásához szükséges nyelvi és vizsgakészségek fejlesztése mellett, hasznos tippek és stratégiák is segítik a hatékony felkészülést.

 

 A függelékben található megoldókulcs, az audio fájlok szövegei, a pár- és csoportmunkák feladatleírása, rengeteg hasznos nyelvi minta és példa, valamint a gyakorlatokhoz fénymásolandó anyagok teszik teljessé a tananyagot. A tankönyv írása és szerkesztése során alapvető szempont volt, hogy akár tanárral, akár önálló tanulás keretében fel tudjátok dolgozni az egész anyagot yes

Vidd magaddal bárhová, és hallgasd az audio fájlokat bármikor!

A tankönyv borítóján tett ígéretünk szerint, a tankönyvhöz tartozó összes audio fájl ingyen letölthető mp3 formátumban, akár azonnal a saját média lejátszódra. 

Kevés a muníció? Megtoldottuk a neten, szintén ingyenes extra feladatokkal is.

Ha szeretnél még többet gyakorolni, vagy kiegészítő anyagra van szükséged a Eurocity B2 tankönyv mellé, itt olyan anyagokat találsz, amelyek elsősorban egyéni nyelvgyakorlásra alkalmasak. Változatos anyagokat kerestünk számodra (szövegeket, cikkeket, videókat, hangfelvételeket, stb.), hogy a neked leginkább megfelelő tartalommal fejleszthesd angoltudásodat a jobb vizsgaeredmény elérése érdekében. A leckékhez ajánlott online gyakorló anyagok szintén szabadon letölthetők.

 

Íme kedvcsináló videó útmutatónk a kiadványhoz: