Felkészítő könyvek az angol C1-es vizsgára

Eurocity C1 2.0

Eurocity C1 2.0 tankönyv 20 leckéjében 16 vizsgafeladat biztosítja az alapos felkészülést az angol C1-es nyelvvizsgára. Minden egyes lecke egyben gyakorlást és készségfejlesztést is nyújt, így készít fel az adott vizsgfeladatra.

Ugyanakkor a tankönyv korábbi változatának nyelvhelyesség- és szókincsfejlesztő leckéit is megtartottuk, hiszen ezek gyakorlását és élesítését továbbra is a vizsgafelkészülés fontos elemének tekintjük. Az utolsó lecke pedig a koncentrált vizsgára hangolódást segíti. Mondani sem kell, hogy a tankönyv összes audió fájlját ingyen letöltheted, és azonnal átteheted valamelyik digitális adathordozódra.

Practice Test Book C1

Ez a tesztkönyv a "Kérünk még több mintafeladatot!" kérésetekre reagálva született. Hát, tessék, itt vannak. Három teljes próbavizsga-feladatsor megoldókulccsal, ingyen letölthető hanganyaggal, értékelési kritériumokkal a felsőszintű általános nyelvvizsgához. A formátum megengedi, hogy ne csak úgy gyakorolj, hogy végigcsinálsz egy teljes feladatsort (ami ugyebár nem kicsit időigényes), hanem úgy is, hogy bármelyik vizsgafeladat típusból (pl. Listening-Short Conversations) 3 darabbal koncentráltan fejlesztheted egy adott készségedet. Irny az e-Shop, aztán jöhet a gyakorlás, gyúrás!
 

Belelapoznál a könyvekbe?

Kattints a képekre és megteheted!