Német B2

Euroexpress B2 2.0

Expressz sebességel juthatsz el a sikeres B2-es német vizsgáig, ha végigveszed ezt a felkészítő tankönyvet. Na jó, nem eszik olyan forrón...

Azért ez mégiscsak egy tankönyv, benne 14 lecke, több tucat gyakorlattal, tippel, nyelvi mintákkal, és természetesen minta vizsgafeladatokkal is. Használhatod egyéni felkészíülés keretében, vagy nyelvtanároddal, mindkét lehetőség adott. Természetesen a tankönyv az írásbeli és szóbeli vizsga minden feladatára felkészít. Az egyes leckék mindenegyike egy-egy vizsgafeladatot jár körbe, módszeresen összeállított gyakorlófeladatokkal, melyek egy-egy hétköznapi helyzetből kiindulva a legfontosabb részkészségek gyakorlása során juttatnak el a vizsgafeladatig, számos jó tanáccsal, ötlettel egészítve ki a felkészülést. 

A könyvhöz tartozó bőséges hanganyag kiegészítő gyakorlásra is kiválóan alkalmas. A függelékben található a hangzó szövegek leírása, a megoldókulcsok és a csoportos feladatokhoz szükséges anyagok. Az ingyenesen letölthető hanganyagokat azonnal átteheted a telefonodra vagy más lejátszódra. Szóval, ugrás az e-Shop-ba, és már kezdheted is a gyakorlást!

Testbuch Euro B2

Az Euroexam 2 nyelvének vizsgázói azonos bánásmódot érdemelnek, és meg is kapják, bár bevalljuk, nem volt ez mindig így.

Az expressz gyorsasággal feldolgozott tankönyv mellé jár a Testbuch Euro B2 tesztkönyv is, benne a három teljes próbavizsga-feladatsorral. Hozzá természetesen megkapjátok a megoldókulcsokat és az ingyen letölthető hanganyagot is. Természetesen, a könyv minden mintafeladata eredeti vizsgafeladat, a vizsgával minden szempontból megegyező azonos formátumban. De nem hiányozhatnak a kötetből az értékelési kritériumok sem, amik támpontot adnak, hogy mire figyelj a Schreiben és Sprechen vizsgarészekben. Két megközelítésben készülhetsz ezzel a kiadvánnyal: vagy végigcsinálsz egy teljes feladatsort, vagy egy feladattípusból (pl. Hörverstehen-Inhaltsangabe) 3 darabbal koncentráltan fejlesztheted egy-egy adott készségedet. Amit leendő vizsgázóink külön értékelnek, az egyik legnehezebbnek tartott Sprechen feladathoz (Bildgeschichte) 6 minta képregényt is találsz. Legegyszerűbben az e-Shopból szerezheted be a tesztkönyvet, ne habozz!
 

Belelapoznál a könyvekbe?

Kattints a képekre és megteheted!