Tankönyvekhez tartozó hanganyagok | Euroexam

Tankönyvekhez tartozó hanganyagok

Az oldalon az Euroexam felkészítő tankönyveihez tartozó ingyenes haganyagokat és extra anyagokat érheted el. Kérjük válassz hogy melyik tankönyvhöz keresed az anyagokat:

Eurocity B1 Student's Book

A vizsgafeladatok sikeres megoldásához szükséges nyelvi és vizsgakészségek fejlesztése mellett, hasznos javaslatok, stratégiák is segítik a hatékony felkészülést.

Megveszem a kiadványt

Audio fájlok letöltése


 

Eurocity B2 2.0 Student's Book

24 vizsgafeladat biztosítja a szükséges gyakorlást. A vizsgafeladatok sikeres megoldásához szükséges nyelvi és vizsgakészségek fejlesztése mellett, hasznos javaslatok, stratégiák is segítik a hatékony felkészülést.

Megveszem a kiadványt

Audio fájlok letöltése

A Eurocity 2.0 B2 tankönyv kiegészítéseként az alábbi oldalon olyan feladatsorokat találsz, amelyek elsősorban az egyéni nyelvgyakorlásodat segítik. A változatos anyagokkal (szövegek, cikkek, videók, audio felvételek, stb.) minden készségedet fejlesztheted sikeres vizsgád érdekében. 

Itt találod az Extra online gyakorló anyagokat, amiket ingyen letölthetsz.


 

Eurocity C1 2.0 Student's Book

A vizsgafeladatok sikeres megoldásához szükséges nyelvi- és vizsgakészségek fejlesztése mellett, vizsgatippek, stratégiák sora segíti a leghatékonyabb felkészülést az angol C1-es vizsgára.

Megveszem a kiadványt

Audió fájlok letöltése

 

 

Euroexpress B2

A kiadvány a középfokú általános német nyelvvizsgához készült didaktizált felkészítőkönyv, mintegy 60 órányi tananyaggal és egy teljes vizsgafeladatsorral.

Megveszem a kiadványt

Audió fájlok letöltése

A kiadvány 102. oldalának javított változatát itt találod.