Tankönyvekhez tartozó hanganyagok

Az oldalon az Euroexam felkészítő tankönyveihez tartozó ingyenes haganyagokat és extra anyagokat érheted el. Kérjük válassz hogy melyik tankönyvhöz keresed az anyagokat:

Eurocity B1 Student's Book

A vizsgafeladatok sikeres megoldásához szükséges nyelvi és vizsgakészségek fejlesztése mellett, hasznos javaslatok, stratégiák is segítik a hatékony felkészülést.

Audió fájlok letöltése

»»» Megveszem a kiadványt

 

Eurocity B2 Student's Book

24 vizsgafeladat biztosítja a szükséges gyakorlást. A vizsgafeladatok sikeres megoldásához szükséges nyelvi és vizsgakészségek fejlesztése mellett, hasznos javaslatok, stratégiák is segítik a hatékony felkészülést.

A Eurocity B2 tankönyv kiegészítéseként az alábbi oldalon olyan feladatsorokat találsz, amelyek elsősorban az egyéni nyelvgyakorlásodat segítik. A változatos anyagokkal (szövegek, cikkek, videók, audio felvételek, stb.) minden készségedet fejlesztheted sikeres vizsgád érdekében. 

Itt találod az Extra online gyakorló anyagokat, amiket ingyen letölthetsz.

Audió fájlok letöltése

»»» Megveszem a kiadványt

 

Eurocity C1 Student's Book

A vizsgafeladatok sikeres megoldásához szükséges nyelvi- és vizsgakészségek fejlesztése mellett, vizsgatippek, stratégiák sora segíti a leghatékonyabb felkészülést az angol C1-es vizsgára.

Audio fájlok letöltése

»»» Megveszem a kiadványt

 

Euroexpress B2

A kiadvány a középfokú általános német nyelvvizsgához készült didaktizált felkészítőkönyv, mintegy 60 órányi tananyaggal és egy teljes vizsgafeladatsorral.

Audió fájlok letöltése

»»» Megveszem a kiadványt