Letölthető vizsgatesztek | Euroexam

Letölthető vizsgatesztek

Kerülj közelebb egy kattintással a sikeres nyelvvizsgához!  

Töltsd le ingyenes vizsgatesztjeinket, és ismerd meg közelebbről, mi vár rád élesben. Vedd elő a stoppert vagy a mobilodat, és mérd le a futamidődet! Ha a feladatok megoldásakor betartod az időkeretet, pontosan látni fogod, mire mennyi időd lesz, és mely feladattípusoknál van még szükséged segítségre. A nyelvvizsgák eredeti, teljes feladatsoraihoz ingyen letölthető hanganyag is tartozik. És vidd magaddal a hallásértés feladatsorok audió fájltjait média lejátszódon bárhová!

Légy te is "vizsgáztató"! Ellenőrizd saját eredményed!

A megírt gyakorlóteszteket a megoldókulcsok segítségével magad is kiértékelheted. Ha összeszámolod a pontjaidat, akkor nagyjából látni fogod, hol tartasz a felkészülésben. Az éles vizsgák utáni eredményszámításról itt olvashatsz részletesen.

"Hogy jobban láthassalak...!" Tipp: Nyomtasd ki a vizsgafeladatokat!

Így életszerűbben próbálhatod ki magad és a vizsgát, ezért fontos, hogy a feladatlapokat és a válaszlapokat is az összes feladattal kinyomtatva, együtt lásd. Ezeket a képernyőn maximum "nézegetni" lehet.  Az Euroexam feladatok az élő vizsgán 3-4 oldalasak, biztos, hogy a nyomtatott változatokkal könnyebben tudsz bánni, az időkeret betartásában is segít ez az apróság. 

Gyakorlótesztek vizsgaleírással, megoldókulccsal

Teljes próbavizsga-feladatsor hanganyaggal és megoldókulccsal. Menj biztosra! Kezdd a gyakorlást a próbavizsgával, mely hitelesen mutatja hol tartasz a felkészülésben.

Angol

Euro B1 - Általános Alapfok

Euro B2 - Általános Középfok

Euro C1 - Általános Felsőfok

EuroPro B1 - Üzleti szaknyelvi Alapfok

EuroPro B2 - Üzleti szaknyelvi Középfok

EuroPro C1 - Üzleti szaknyelvi Felsőfok


Német

Euro B1 - Általános Alapfok 

Euro B2 - Általános Középfok

Euro C1 - Általános Felsőfok


Technikai segítség

Előfordulhat, hogy a hallásértés hanganyagok lejátszása akadozik a számítógépeden. Ez esetben a következőket teheted:

1. Frissítsd az Adobe Flash Playert, - https://get.adobe.com/flashplayer/ - valamint töröld a böngésződben az előzményeket és a sütiket.

2. Ha az előző nem oldja meg a problémát, akkor jobb klikk és mentés. A letöltött mp3 fájlt bármelyik, a gépeden található médialejátszóval (pl. vlc) meghallgathatod.

Ha még több teszttel szeretnél gyakorolni

A B1, B2, ProB2, C1 és német C1-es vizsgák mindegyikéhez találsz 3-3 teljes vizsgát, feladatsort tartalmazó tesztkönyvet (angolul: Practice Test Book, németül Testbuch). A legújabb tesztkönyv, amit szintén használhatsz, az Akadémiai Kiadónál megjelent Euro Angol c. tesztkönyv, benne 5 teljes és vadonatúj vizsgát kínálva. Minden említett könyvet megrendelhetsz e-Shopunkban, vagy megtalálod őket minden vizsgahelyen.