Letölthető vizsgatesztek | Euroexam

Letölthető vizsgatesztek

Érd el egy kattintással a sikeres nyelvvizsgához szükséges tudás alapjait!

Töltsd le ingyenes vizsgatesztjeinket, és ismerd meg közelebbről, mi vár rád élesben. Ha megoldásukkor betartod az időkeretet, azt is megtudhatod, mire mennyi időd lesz, és mely feladattípusoknál kell még csiszolnod tudásodat. A nyelvvizsgák eredeti, teljes feladatsoraihoz megoldókulcs és hanganyag is tartozik. Menj biztosra, kezdd a gyakorlást a próbavizsgával!

Légy te is "vizsgáztató"! Ellenőrizd az eredményeid!

A megírt gyakorlóteszteket a megoldókulcsok segítségével magad is kiértékelheted. Ha összeszámolod a pontjaidat, akkor egy jó közelítő eredményt kaphatsz arról, hol tartasz a felkészülésben.

Az éles vizsgák utáni eredményszámításról itt olvashatsz részletesen.

Fontos jótanács:

Az Euroexam feladatok a vizsgán 2, válaszlappal együtt gyakran 3 oldal terjedelműek. A feladatok általában eredeti forrásszövegeket dolgoznak fel. Minden vizsgakérdés kontextusba ágyazott, a feladatok első felében ismertetett cikkre, műsorrészletre, levélre vonatkozik. Ezeket a feladatokat a képernyőn legfeljebb "nézegetni" lehet. Ahhoz, hogy valóban kipróbáld magad és a vizsgát, fontos, hogy a feladatlapokat és a válaszlapokat is kinyomtatva, együtt lásd! További teljes feladatsorokat - a vizsgán kapott feladatokkal megegyező formátumban - találsz a Practice Test kiadványokban. Ezeket megrendelheted Online könyvesboltunkon keresztül, vagy megtalálod minden vizsgahelyen.

Gyakorlótesztek vizsgaleírással, megoldókulccsal

Teljes próbavizsga-feladatsor hanganyaggal és megoldókulccsal. Menj biztosra! Kezd a gyakorlást a próbavizsgával, mely hitelesen mutatja hol tartasz a felkészülésben.

Angol

Euro B1 - Általános Alapfok

Euro B2 - Általános Középfok

Euro C1 - Általános Felsőfok

EuroPro B1 - Üzleti szaknyelvi Alapfok

EuroPro B2 - Üzleti szaknyelvi Középfok

EuroPro C1 - Üzleti szaknyelvi Felsőfok


Német

Euro B1 - Általános Alapfok 

Euro B2 - Általános Középfok

Euro C1 - Általános Felsőfok


Technikai segítség

Előfordulhat, hogy a listening hanganyagok lejátszása akadozik a számítógépeden. Ez esetben a következőket teheted:

1. Frissítsd az Adobe Flash Playert, - https://get.adobe.com/flashplayer/ - valamint töröld a böngésződben az előzményeket és a sütiket.

2. Ha az előző nem oldja meg a problémát, akkor jobb klikk és mentés. A letöltött mp3 fájlt bármelyik, a gépeden található médialejátszóval (pl. vlc) meghallgathatod.


Tankönyv az üzleti nyelvvizsgához

Angol

EuroPro (üzleti nyelvvel bővített nyelvvizsga)

The coursebook is intended to prepare students for the EuroPro Examination at B2 (Vantage) level. It is primarily intended for classroom use, but can also be used by those working alone or with a tutor.

EuroPro B2, Student Book