Letölthető vizsgatesztek | Euroexam

Letölthető vizsgatesztek

Kerülj közelebb egy kattintással a sikeres nyelvvizsgához!  

Töltsd le ingyenes vizsgatesztjeinket, és ismerd meg közelebbről, mi vár rád élesben. Vedd elő a stoppert vagy a mobilodat, és mérd le a futamidődet! Ha a feladatok megoldásakor betartod az időkeretet, pontosan látni fogod, mire mennyi időd lesz, és mely feladattípusoknál van még szükséged segítségre. A nyelvvizsgák eredeti, teljes feladatsoraihoz hanganyag is tartozik. Vidd magaddal a hallásértés gyakorlatot a fülhallgatódban! Ugye, hogy jobban hangzik?

Légy te is "vizsgáztató"! Ellenőrizd saját eredményed!

A megírt gyakorlóteszteket a megoldókulcsok segítségével magad is kiértékelheted. Ha összeszámolod a pontjaidat, akkor nagyjából látni fogod, hol tartasz a felkészülésben.

Az éles vizsgák utáni eredményszámításról itt olvashatsz részletesen.

"Hogy jobban láthassalak..." Tipp: nyomtasd ki a vizsgafeladatokat!

Így életszerűbben kipróbálhatod magad és a vizsgát, ezért fontos, hogy a feladatlapokat és a válaszlapokat is az összes feladattal kinyomtatva, együtt lásd. Ezeket a képernyőn maximum "nézegetni" lehet.  Az Euroexam feladatok a vizsgán 2, válaszlappal együtt gyakran 3 oldal terjedelműek. A feladatok általában eredeti forrásszövegeket dolgoznak fel. Minden vizsgakérdés kontextusba ágyazott, a feladatok első felében ismertetett cikkre, műsorrészletre, levélre vonatkozik. Ha szeretnéd még bővíteni a kis gyűjteményed, további teljes feladatsorokat - a vizsgán kapott feladatokkal megegyező formátumban - találsz a Practice Test kiadványokban is. Ezeket megrendelheted Online könyvesboltunkon keresztül, vagy megtalálod minden vizsgahelyen.

Gyakorlótesztek vizsgaleírással, megoldókulccsal

Teljes próbavizsga-feladatsor hanganyaggal és megoldókulccsal. Menj biztosra! Kezdd a gyakorlást a próbavizsgával, mely hitelesen mutatja hol tartasz a felkészülésben.

Angol

Euro B1 - Általános Alapfok

Euro B2 - Általános Középfok

Euro C1 - Általános Felsőfok

EuroPro B1 - Üzleti szaknyelvi Alapfok

EuroPro B2 - Üzleti szaknyelvi Középfok

EuroPro C1 - Üzleti szaknyelvi Felsőfok


Német

Euro B1 - Általános Alapfok 

Euro B2 - Általános Középfok

Euro C1 - Általános Felsőfok


Technikai segítség

Előfordulhat, hogy a hallásértés hanganyagok lejátszása akadozik a számítógépeden. Ez esetben a következőket teheted:

1. Frissítsd az Adobe Flash Playert, - https://get.adobe.com/flashplayer/ - valamint töröld a böngésződben az előzményeket és a sütiket.

2. Ha az előző nem oldja meg a problémát, akkor jobb klikk és mentés. A letöltött mp3 fájlt bármelyik, a gépeden található médialejátszóval (pl. vlc) meghallgathatod.