Letölthető vizsgatesztek

Ezen az oldalon korábbi Euroexam nyelvvizsgák eredeti, teljes feladatsorait találod, megoldókulccsal, hanganyaggal.  Menj biztosra, kezdd a gyakorlást a próbavizsgával, mely hitelesen mutatja, hol tartasz a felkészülésben.

Fontos jótanács:

Az Euroexam feladatok a vizsgán 2, válaszlappal együtt gyakran 3 oldal terjedelműek. A feladatok általában eredeti forrásszövegeket dolgoznak fel. Minden vizsgakérdés kontextusba ágyazott, a feladatok első felében ismertetett cikkre, műsorrészletre, levélre vonatkozik. Ezeket a feladatokat a képernyőn legfeljebb "nézegetni" lehet. Ahhoz, hogy valóban kipróbáld magad és a vizsgát, fontos, hogy a feladatlapokat és a válaszlapokat is kinyomtatva, együtt lásd!További teljes feladatsorokat - a vizsgán kapott feladatokkal megegyező formátumban - találsz a Practice Test kiadványokban. Ezeket megrendelheted Online könyvesboltunkon keresztül, vagy megtalálod minden vizsgahelyen.

Gyakorlótesztek vizsgaleírással, megoldókulccsal

Teljes próbavizsga-feladatsor hanganyaggal és megoldókulccsal. Menj biztosra! Kezd a gyakorlást a próbavizsgával, mely hitelesen mutatja hol tartasz a felkészülésben.

Angol

Euro B1 - Általános Alapfok

Euro B2 - Általános Középfok

Euro C1 - Általános Felsőfok

EuroPro B1 - Üzleti szaknyelvi Alapfok

EuroPro B2 - Üzleti szaknyelvi Középfok

EuroPro C1 - Üzleti szaknyelvi Felsőfok


Német

Euro B1 - Általános Alapfok 

Euro B2 - Általános Középfok

Euro C1 - Általános Felsőfok


Tankönyv az üzleti nyelvvizsgához

Angol

EuroPro (üzleti nyelvvel bővített nyelvvizsga)

The coursebook is intended to prepare students for the EuroPro Examination at B2 (Vantage) level. It is primarily intended for classroom use, but can also be used by those working alone or with a tutor.

EuroPro B2, Student Book