2009 május C1 angol nyelvvizsga

sziasztok!
nektek hogy sikerült a vizsga?

sziasztok!
ven esetleg közületek olyan, akinek még nincs szóbeli vizsgapartnere, C1 angol, május 16.? Május 13-ig jelentkezőt várok. Ide írjatok. Köszi. Üdv.

Kedves tomy70!
Az Euroexam vizsgákon jelentkezhetsz külön írásbelire vagy szóbelire éppúgy mint komplex vizsgára és sikeres vizsga esetén az arról szóló (tehát vagy szóbeli, vagy írásbeli, vagy komplex) állami nyelvvizsgabizonyítványt kapsz (valamint sikeres komplex vizsga esetén nemzetközi oklevelet is).

A témával kapcsolatos további információkat a www.nyak.hu weboldalon találsz (Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ honlapján), közvetlen eléréssel az alábbi linkre kattintva: http://www.nyak.hu/doc/abc/tajekoztato.asp
Üdv, Euroexam

Sziasztok!

Ha minden igaz ott leszek én is:)
Korábbi vizsgázoktól kérném, hogy a szóbelivel kapcsolatos tapasztalataikat osszák meg velem/velünk:)Felmerült témák, szituációs feladatok/benyomások/vélemény meg minden, amit úgy gondoltok érdemes megosztani másokkal.

Lenne még egy kérdésem, de ez inkább az Euroexam felé.Más fórumokon olvastam a részvizsga lehetőségéről. Azonban az ott hivatkozott linken, ami elvileg kíváncsiságomat kielégítené sajnos csak egy üres oldal néz velem szembe:)

Sziasztok!
Én a májusira C1-re készülök, de kicsit félek tőle mert ahogy a próbateszteket csináltam a Listetningem pl. 61% tehát még csak meg se haladtam a küszöböt, és valahogy úgy érzem hogy nem haladok. Nagy segítség lenne, ha leírnátok hogy nektek hány százalékra sikerültek a próbatesztek (ha csináltatok) és hogy miket tanultok, hogyan, mennyi időt egy nap. Továbbá kiváncsi vagyok hogy más C1-re készülők milyen Writing-okat produkálnak, szóval szivesen elolvasnák párat amit ti írtatok!
Előre is köszöm,
hehi :)

Kedves Szalacseee!
A Eurocity C1 Student's book típusfeladatokat gyakoroltat a vizsgára. Nyelvtani magyarázatok nincsnek benne, hisz a könyv célja a vizsgára való felkészítés, gyakoroltatás, a típusfeladatok megismertetése. (Tehát, aki nincs még közel a felsőfokhoz, ez a könyv nem alkalmas arra, hogy pótolja a nyelvtani, szókincsbeli, stb. hiányosságokat.)
Üdv, Euroexam

Üdv
Azt szeretném megkérdezni hogy az C1es eurocity-s könyv mit tartalmaz pontosan? Mert sajnos nem láttam könyvesboltban, és érdekelne hogy típus feladatokat gyakoroltat vagy nyelvtani magyarázatok vannak benne? Köszi

Igazából én eddig ismételgettem, a középfokúm már nekem is megvan, csak 2 éve nem használom a nyelvet. Amint meglesznek a vizsgáim az egyetemen, nekikezdek a nagy tanulásnak :DD Persze mellett írom a szakdolgozatot, szóval nem fogok unatkozni. 1 héten egyszer járok tanárhoz, úgy érzem hogy nem kell többször, de ez mindenkinél más. Rengeteg könyvem van, azokat fogom betűről betűre tanulmányozni, no meg a C1-es euroexam könyvet. Ezenkívül nagyon hasznosak az angol nyelvű filmek, a neten levő csomó interjú, webrádió, újságcikk, szóval nincs hiány semmiben.

Sziasztok! Valószínűleg én is erre a vizsgára megyek, bár nagyon félek hogy az elkövetkezendő 5 hónap elég lesz-e a felkészülésre (egyébként középfokúm már megvan). Éppen ezért kiváncsi vagyok hogy ti hogy készültök. Hányszor jártok egy héten tanárhoz? Milyen könyvet használtok? Milyen feladatokat gyakoroltok? És a legfontosabb, mennyi időt szántok tanulásra egy nap?

Hát nekem is kellene a pont a felvételihez, szóval sztem én is jelentkezek! Hajrá!

Sziasztok! Én is a tavaszi félév végén záróvizsgázok az egyetemen. Nektek előírás az angol felsőfokú a master-hez ill. záróvizsgához?

hi!

velem is ez a helyzet!nekem is akkor kell záróvizsgázom!hát, nem tudom...:S, talán sikerülni fog!

Sziasztok!

Segítsük egymást egy kis biztatással, bármilyen neten található anyaggal.
Egy időben kell letennem a felsőfokút a záróvizsgámmal, így nagyon izgulok. Sajnos nincs más választásom. Anyukám német nyelvtanár, azt mondta, sikerülhet, én mindent meg is teszek, de sikerüljön a záróvizsgám is! :)

Írjatok! Bármit! :)

Sziasztok!

Segítsük egymást egy kis biztatással, bármilyen neten található anyaggal.
Egy időben kell letennem a felsőfokút a záróvizsgámmal, így nagyon izgulok. Sajnos nincs más választásom. Anyukám német nyelvtanár, azt mondta, sikerülhet, én mindent meg is teszek, de sikerüljön a záróvizsgám is! :)

Írjatok! Bármit! :)