angol nyelvvizsga július 2012 - 1. oldal

Kedves Peti!

Kérlek küldd el nekünk e-mailben a teljes nevedet, illetve születési dátumodat, hogy utána tudjunk nézni, hogy miért nem kaptad meg az említett papírt.

Üdv, Euroexam

Kedves Euroexam!
Ma vettem át a júliusi felsőfokú vizsgán megszerzett bizonyítványomat. Az lenne a kérdésem, hogy már nem kapunk angol nyelvű papírt is, amelyiken fel vannak tüntetve a konkrét százalékos eredmények? Pár éve szereztem meg a középfokú vizsgát, akkor még volt ilyen.
Köszönöm
Peti

Kedves Vizsgázók!
A júliusi angol B2 és C1 vizsgák bizonyítványai megérkeztek. Akik a Vizsgaközpont szervezésében vizsgáztak, mától átvehetik a bizonyítványokat. A vizsgahelyeken várhatóan szeptember 17-től vehetők át a bizonyítványok. Az átvétel pontos időpontjáról kérjük, érdeklődj a vizsgahelyen!
Bővebb információ a Levizsgáztam/Bizonyítványok átvétele alatt található.
Üdv, Euroexam

Kedves Euroexam!

Köszönöm szépen a tájékoztatást!

Kedves Kamilla és El-dee!

A vállalásunk minden esetben az, hogy az eredmény kihirdetésétől számított 3-4 hét múlva próbálunk bizonyítványokat osztani. Szeretnénk azonban a teljesen jogos kérdésekre válaszul megjegyezni azt is, hogy attól a naptól, amikor mi kihirdetjük az eredményeket, az egész folyamat már nem a mi kezünkben van, és arra semmilyen ráhatásunk sincs.

Vagyis minden esetben reméljük, hogy már 3 héten belül vagy akörül megkapjuk a bizonyítványokat az Oktatási Hivataltól, de - nagy ritkán - előfordul, hogy nem. A 4 hetet azonban sosem léptük még túl.

Az biztos, hogy amikor végre hozzánk kerülnek, mi mindent elkövetünk, hogy max. 1-2 napon belül kézbe vehetők legyenek.

Kérjük, legyetek még egy kicsit türelemmel, köszönjük.

Üdv: Euroexam

El-dee egyetértek veled! Igen, én is azért kérdeztem, mert nekem is sürgősen szükségem lenne rá.

Tisztelt Euroexam!

Az eredmények 2 héttel ezelőtt lettek meg. Az előbbi hozzászólásban említett várható 2-3 hét ugye onnantól értendő?

Elhiszem, hogy nincs most egyetemi felvételi időszak, de azért másnak is szüksége lehet sürgősen a bizonyítványra!!!

Amennyiben mégis mostantól kell érteni a 2-3 hetet, van e lehetőség - akár költségtérítés ellenében - egy gyorsított eljárás megindítására?

Köszönettel:
El-dee

Kedves Kamilla!
A bizonyítványok várhatóan 2-3 hét múlva fognak megérkezni a vizsgaközpontba és a vizsgahelyekre. A Levizsgáztam/Bizonyítványok átvétele menü alá és a friss hírek közé is ki fogjuk írni a pontos dátumot és tudnivalókat.
Üdv, Euroexam

Kedves Euroexam!

Szeretnék érdeklődni, hogy a júliusi C1 angol vizsga bizonyítványai mikorra várhatóak? A májusi vizsga eredményhirdetése után (akkor a csak a szóbelim sikerült) két héttel már kézbe kaptuk a bizonyítványokat.

A választ előre is köszönöm!

Tisztelt Euroexam!

A 2012 júliusi nyelvvizsga bizonyítványok előreláthatólag mikor lesznek átvehetőek? A vonatkozó menüpontban az oldalukon még a májusi nyelvvizsga bizonyítványokról írnak.
Másik kérdésem arra vonatkozna, hogy tudomásom szerint ez egy külföldön is elismert vizsga erről kapunk majd idegen nyelvű bizonyítványt is?

HALK DICTATION!!!kérem jelentkezzen aki szintén úgy gondolja, hogy a 211es teremben (Baár Madas) túl halk volt a dictation!Mi szóltunk, de éppen nem volt másik magnó!A Listening nél már hoztak egy másikat, és ott jóval jobban is lehetett érteni!
Jelentkezzen aki abban a teremben írta!!

Köszönöm.
Ha jól tudom már telefonon beszéltek is egy munkatársukkal, az ügy intézése "sínen van".
Mindezektől függetlenül érdekelne, hogy másoknak is hiányzott-e a listening és a speaking, vagy csak egyedi esetről van szó!
Köszönöm!

Köszi a korrekt ,gyors infóért!Hétfőn, 27.-én hajnalban már tudtam,hogy meg van a nyelvvizsga!!!!

Kedves Tamás!

Várjuk szeretettel a vizsgázó ismerősödet. Bármikor, mivel ez alapvetően vizsgaszervezési én nem ügyfélszolgálati ügy.

Köszönjük és üdv: Euroexam

Kedves "Euroexam"!
Kérlek tájékoztass, hogy a mai napon 14:00-tól személyesen felkeresheti-e a központotokat?
Köszönöm a nevében is!
Szép napot!

Köszi. Ma tervezi, hogy felkeresi Őket, de a honlap tanúsága szerint ma csak 14:00-tól van ügyfélszolgálat.

Kedves Tamás!

Köszönjük a jelzésedet. Amennyiben ismerősöd még nem tette volna meg kérjük, hogy minél előbb vegye föl a kapcsolatot a vizsgaközponttal (a legcélszerűbb az info@euroexam.org email címen).

Köszönjük és üdv: Euroexam

Kedves Vizsgázók!Aki a Baár-Madas Református Gimnázium
és Általános Iskola
1022 Budapest, Lórántffy Zs. út 3. B épület, I.em. 211. terem
ben írta a nyelwizsgáját, és úgy érzi a dictation azon is múlt, hogy igen halk volt a magnó, kérem írjon!

Igen. NAgyon rossz volt, h a dictationt alig hallottuk.
A viszgám ezen része lett egyedül 40 % alatt, úgyhogy elég idegesítő!!

Az ismerősöd felhívta a központot, vagy írt vagy jelezte, hogy ő volt de nincs eredménye mert ha jól értem ez van, nem? Csak mert ha szólt és elhajtották akkor értem. De gondolom az első hogy szól hogy valami nem stimmel és azt várnám, hogy akkor utánanéznek. nem lehet, hogy a matricát nem ragasztotta fel vagy valami ilyesmi?

Tisztelt Mindenki!
Kedves sikertelenül vizsgázók!

SEGÍTSÉGET KÉREK!

Egy kedves ismerősöm vizsgázott azon az emlékezetes júliusi rekkenő hőségben.
Megkért, hogy kísérjem el, így jómagam is személyesen voltam jelen a valóban exkluzív környezetben.
A vizsga első része a kiírásoknak megfelelően történt. Az írásbeli részt követően a helyszínen jelenlévő szervezőt megkérdeztük, hogy a szóbelire mikor kerül sor. Készségesen tájékoztatott a szóbeli vizsga időpontjáról. Azt is elmondta, hogy mivel volt olyan jelentkező, aki nem jelent meg a vizsganapon, így őt előbbre sorolták. Megadta a vizsga időpontját is, hozzátéve, hogy addig (közel három óra) ismerősöm nyugodtan elmehet akár ebédelni, akár relaxálni is. Hozzátette, célszerű a vizsga tervezett időpontja előtt inkább 30 perccel visszaérni, mert elő szokott fordulni, hogy valaki hamarabb végez.
Ismerősöm természetesen jóval a kiírt vizsga időpontja előtt megjelent, azon részt vett.
A vizsgaeredmények megismerésekor derült ki, hogy sem a listening, sem a speaking vizsgákon nem vett részt, emiatt a szervezési hiányosság miatt nem tett sikeres vizsgát.

KÉREK MINDENKIT, aki hasonlóan járt, keressen meg e-mailban, hogy együtt kereshessük meg a vizsgát szervezőt a hiba orvoslása végett!!!

Kedves András!

Higgyél nyugodtan a szemednek, ha azt látod, hogy "Megfelelt komplex C1 felsőfokon" :)! Hagyd a kétkedést másokra!

Idemásoljuk a "Gyakori kérdések" menüpontunk leírását a sikerességről:

"A sikeres vizsgához a maximális pontszám 60%-át kell elérni, ugyanakkor feltétel az is, hogy valamennyi vizsgarészen (a kétnyelvű vizsgán 6, az egynyelvű változatban 5 vizsgarész van) külön is meglegyen legalább 40%."

Mivel te komplex vizsgára jelentkeztél, és mind az 5 vizsgarészben elérted a vízválasztó 40%-ot, a szóbelid magasabb százaléka elég ahhoz, hogy az írásbeli 56%-os eredménye ellenére az írásbeli és a szóbeli összeredménye meghaladja a 60%-ot.

Gratulálunk és üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Nem is akarom elhinni, elvileg megvan a C1 angol nyelvvizsgám :)
DE!
Azért nem akarom elhinni, mert eddig abban a tudatban voltam, hogy komplex vizsga ide vagy oda, a 60 %-nak külön-külön meg kell lennie a szóbeli és az írásbeli vizsgán egyaránt, így kételkedek az írásbelim 56 %-os átlagában, hiába jelenik meg a képernyőn a "Megfelelt komplex C1 felsőfokon." szöveg.
Ugye én tudtam rosszul eddig, és a komplex azt jelenti, hogy az 5 vizsgarész átlagának kell 60 % felett lennie, és nem csak egy tévedés, és hiába örülök az eredményemnek?
Előre is köszönöm!

Egy reggeli kételkedő

Kedves Euroexam!
Nem is akarom elhinni, elvileg megvan a C1 angol nyelvvizsgám :)
DE!
Azért nem akarom elhinni, mert eddig abban a tudatban voltam, hogy komplex vizsga ide vagy oda, a 60 %-nak külön-külön meg kell lennie a szóbeli és az írásbeli vizsgán egyaránt, így kételkedek az írásbelim 56 %-os átlagában, hiába jelenik meg a képernyőn a "Megfelelt komplex C1 felsőfokon." szöveg.
Ugye én tudtam rosszul eddig, és a komplex azt jelenti, hogy az 5 vizsgarész átlagának kell 60 % felett lennie, és nem csak egy tévedés, és hiába örülök az eredményemnek?
Előre is köszönöm!

Egy reggeli kételkedő

Sikeres nyelvvizsgám okán majd' kirúgtam nagyanyám háza falát. Pedig meggyőződésem volt, hogy a szóbeli részt, úgy, ahogy van, buktam.
Lehet, hogy egy kicsit túl boldog voltam? :)

Kedves Stella!
Ez ügyben kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailben (info@euroexam.org) vagy telefonon (06 1 797 1366), hogy személyre szabott választ tudjunk neked adni a kérdésedre.
Üdv, Euroexam

Kedves Nikolett!
A bizonyítványok várhatóan 3-4 héten belül fognak megérkezni a Vizsgaközpontba és a vizsgahelyekre.
A Levizsgáztam/Bizonyítványok átvétele menüpontban olvashatsz majd a pontos dátumról.
Üdv, Euroexam

Kedves Henrik!

Gratulálunk, és örülünk, hogy okosan, ügyesen használtad ki a Mezzofanti Nyelvi Versenyen nyert ingyenes nyelvvizsgát :).

A statisztikába nem merülnénk el, a 67% is jó, a 88% is, mi nem tudhatjuk, milyen a holland tudásod ;).

Ami az C1-es vizsgák összehasonlíthatóságára vonatkozó kérdésedet illeti, arra könnyű válaszolni. A szintek összemérhetők, és - figyelmen kívül hagyva az "éppen milyen napom van" kérdését - valószínűsítjük, hogy az egyik vizsgán elért 67%-os teljesítmény a másikon is hasonló eredményt hozna.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha sikeres nylevizsgát tettem B2 szinten 2012.júliusban, akkor mikortól vehető át a bizonyítvány ha győri vizsga helyen végeztem el.

Kedves Euroexam!

Az lenne a kérdésem, hogy számít-e az, hogy a vizsgaeredménynél sem a teremszám, sem a kezdési időpont nem helyes?