B1 angol - 1. oldal

Zrupi!
Én megyek március 5-ei vizsgára...bár nem a fővárosban jelentkeztem, ott fogom, mivel ahol én szerettem volna, ott létszám miatt nem tartják meg...

Sziasztok,

Valaki jön a március 5-ei vizsgára, vagy csak egyedül leszek? Speaking-hez kellene egy társ. :)

Gábor

Kedves Exam!
Hát ez gáz, mert nekem a diplomához kell. Akkor meg kénytelen leszek másik nyelvvizsga-fajtát választani.
Üdv,
Kriszta

Kedves Kriszta!
B1-es vizsgaidőpont általában egy van minden évben (angol és német nyelvből egyaránt). Ez a magyarországi bizonyítványokat felhasználó szervezetek miatt van így, hiszen mind a felvételinél a többletpontként, mind diplomához és nyelvpótlékhoz a komplex középszintű vizsgákat fogadják el, tehát az érdeklődés nem olyan mértékű a B1-es vizsgák iránt, mint a B2-esek iránt.
Üdv, Euroexam

Szeretném megkérdezni, hogy B1 vizsga miért csak egyszer van egy évben?

Kedves Aurora!
A szóbeli vizsga két vizsgarészből áll: Hallott szöveg értése (Listening) és Beszédkészség (Speaking). Sikeres bizonyítványt akkor kapsz, ha a kettő együttes átlaga minimum 65%, és mindegyik részen legalább 40%-ot értél el. Ha sikertelen a szóbeli vizsgád, akkor a teljes szóbelit (vagyis mindkét vizsgarészt) meg kell ismételned.
Megjegyzés: "Labor" vizsgarész az Euroexam vizsgákon nincs. Alighanem a régebbi Rigó utcai vizsgára gondoltál. Ott alapfokon korábban valóban nem volt "labor" (hallás utáni szövegértés) rész, ezt azonban idéntől számukra is előírták, így a Rigó utcai alapfokú vizsga ezzel bővült.
Üdv, Euroexam

Most januártól alapfokon is van labor feladat a szóbeli részeként. Arra szeretnék választ kapni, hogy ha a labor nem sikerült, de a szóbeli, társalgási (vagy minek nevezzem) rész igen, akkor elég-e a labort megismételni majd, vagy újra el kell menni szóbelizni is?
Előre is köszönöm a választ.

Kedves Apple!
Kérjük érdeklődj közvetlenül a Shetland nyelviskolában. A vizsgahelyek nyitvatartásával kapcsolatban mi nem tudunk segíteni. Az elérhetőségeket megtalálod a bal oldali térképre kattintva.
Üdvözlettel:
Euroexam

Kedves Euroexam!
A Shetlandba mikor lehet menni pontosan a bizonyítványért kedden és a többi napokon?

Kedves Én!
A bizonyítványok várhatóan a jövő hétre készülnek el. Amint átvehetőek, kiírjuk a honlapra, tehát érdemes nézni.
Üdv, Euroexam

Tudja itt valaki, hogy mikortól vehetem a kezembe a bizonyítványoomat? Sürget már a diploma eléggé...bár elvileg még van pár hetem.

Sziasztok! Nekem is sikerült. :) Pedig nem készültem. :)

Sziasztok!
Sikerült nekem is! Gratulálok mindenkinek, és több szerencsét kívánok azoknak, akik újra mennek.

Sziasztok!

Sajna nekem pár százalékon múlt a nyelvizsgám.
Sikerült valakinek az április 5.ei vizsga?

Hú, ezt nem gondoltam volna...Őszintén szólva ez csak egy próba lett volna. Se tanfolyam, se semmi, csak én meg a szótáram...:) A lényeg, hogy meglett! Nagyon örülök!

B1 vizsgát tettem és 73%-al meglett. Érdeklődöm, hogy a velem szóbeliző személynek (Sanyi) milyen eredménye lett.

SIKERÜLT!

Köszönöm szépen!
Sajnálom, hogy nem sikerült! Ne keseredj el, már csak azt az egyet kell újra írni. Ahhoz pedig sok sikert kívánok!
Szia

Sziasztok!

Hát nekem nem sikerült :(
A nyelvtant nagyon elrontottam!

Hanna GRATULÁLOK :) :) :)

Sziasztok!!!Nektek hogy sikerült?
Úgy tűnik hogy én éppen hogy átmentem.De ez még nem biztos.
Remélem ti is átmentek és ha nem sikerül akkor sincs nagy baj, majd legközelebb.
Írjatok az eredményeitekről!!!

Kedves Mindenki!
A 2008. áprilisi Euro B1-es vizsgák eredményei megtekinthetők az "Eredményt nézek" menü pont alatt!

Üdv:
Euroexam

Kedves Euroexam!

Tegnap felkerültek az áprilisi C1-es vizsgák. Számíthatunk rá, hogy a miénk is felkerül hétfő előtt?

köszönöm

Kedves Maszi!
Az eredményeket a vizsgát követően 20 munka(!)nappal tudjuk közzétenni, ahogy a Gyakori Kérdések alatt illetve a Vizsgaszabályzatban is olvashatod. Ez az április 5-i vizsga esetében rendesen a jövő hét vége lenne, azonban május 1 (munkaszünet) miatt áthúzódhat a következő hétfőre. Természetesen amint elkészült az eredmények feldolgozása, összes ellenőrzése, összesítése, haladék nélkül elérhetővé tesszü azokat a honlapon illetve a vizsgehelyeken keresztül is. Itt, jobb oldalon rikító hír fogja jelezni, amint le lehet kérdezni őket. (A javítással kapcsolatban továbbiakat olvashatsz a márciusi B2-es fórum alatt.)

Kicsilány, Vhs és mások!
Korábbi vizsgák fórumtopikjait böngészve látni fogjátok, hogy a többség hasonlóan érez a Hallásértés résszel kapcsolatban, amihez képest az eredmények rendszerint inkább pozitív meglepetést hoznak. Ez a feladatok jellegéből adódik. A természetes élőbeszédet tartalmazó felvétel miatt sokan megijednek, azonban a feladat maga - vagyis a megválaszolandó kérdések - nagyon egyszerűek, valóban csak alapinformációt kell kiszűrni a hallott anyagból. B1-es szinten ez a követelmény (ahogy a valóságban is ez a jellemző a viszonylag kezdő, de már önállóan megküzdeni igyekvő nyelvhasználó számára). Az ugyanakkor igaz (ld. Vizsgaszabályzat, pl. a Jelentkezem menűpont alatt), hogy a minimális 40%-ot minden vizsgarészen, így itt is el kell érni az eredményes vizsgához.
Üdv:
Euroexam

kedves euroexam!!

várhatólag mikorra lesznek meg az eredmények??mikor kerülnek fel ide?

Sziasztok! Szerintem a legnehezebb rész a listening volt, első körben alig tudtam megfogni a lányeget, a második hallgatáskor elcsíptem ezt-azt, de nem hiszem, hogy jókat írtam. Mi van, ha a Listening nem éri el a 40%-kot?

A szóbeli tetszett a legjobban, pedig picit tartottam tőle. Tündéri nővel beszélgettem és a mellém beosztott másik vizsgázó is aranyos volt, szerintem ügyes voltam. :)

Sziasztok!

Szerintem a listening bazi nehéz volt a kiadott gyakorló feladatokhoz képest. :(
Úgy gondolom ha meg is lesz sokáig fog rezegni a léc :)))

Üdv.

Na sziasztok!!!

Hát szerintetek milyen volt?

Én nem tudom megmondani hogy sikerült :)

Hát akkor MINDENKINEK EGY NAGY KALAPPAL!

Holnap találkozunk!

Sziasztok!
Látom,hogy ti is jelentkeztetek a kivégzésre!:))Én alig tudok valamit,eléggé parázok,de kell a diplomámhoz ez a vacak és nem sok esélyem van!kb 4 hónapja kezdtem el tanulni angolul,szóval szerintem Ti nyugodjatok meg,ha már évek óta tanuljátok biztosan sikerülni fog,nekem meg égetően kéne,de szerintem keresztet vethetek rá!

alapfoknál is van olyan, hogy amelyik rész nem sikerül csak azt kell újra megcsinálni?