B1 Angol nyelvvizsga

Kedves Vizsgázók!

A május 5-i angol B1-es eredmények vizsgakóddal lekérdezhetők: http://www.euroexam.org/levizsgaztam#block-otnet-viszgaer

Üdv: Euroexam

Kedves május 6-i B1-es Vizsgázók!

A májusi vizsgák célzottan sikeres bizonyítványai minden vizsgahelyen átvehetők.

Üdv: Euroexam

Köszönöm a segítséget és a gyors választ!
Üdv: Szert Józsefné

Kedves Szert Józsefné!

Itt az oldal, ahonnan letölthető a PTB B1 hanganyaga: http://www.euroexam.org/felkeszulok/ingyenesen-letoltheto-audio-fajlok/p...

Jó gyakorlást, készülést!

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Szeretném letölteni a B1 Practice Test Book hanganyagát, de a könyvben ajánlott oldalakon semmit nem találtam. Mi a teendő?

Kedves Vizsgázók!

A 2016. május 21-i B1 angol vizsgák bizonyítványai a vizsgahelyeken átvehetők.

Figyelem! Ha a komplex vizsgád egyik része sikerült csak, akkor a bizonyítványra még várnod kell!

Üdv, Euroexam

Kedves helbad!

Az egy letölthető feladatsor mellett megveheted Practice Test Book B1-es kiadványunkat, amellyel további 3 teljes feladatsort kapsz gyakorlásra: http://www.euroexam.org/e-shop/euroexam-kiadvanyok/gyakorlotesztek/angol...

Azért a 4 több mint az 1 ;) Így vizsgafeladatokból igencsak bő a választék, akkor is, ha online tanfolyamot valóban nem találsz a B1-es kínálatunkban.

Jó készülést!

Üdv: Euroexam

Érdeklődnék, hogy B1 szinten miért nincsenek feladatok fent (1 próbavizsgát találtam), de semmi több. Se online kurzus, se semmi. Örülnék, ha azon az egy feladatsoron kívül más támpont is lehetne a vizsgára. köszönöm

Kedves Vizsgázók!
A májusi B1-es vizsgák bizonyítványai már minden vizsgahelyen átvehetők.
Üdv,Euroexam

Kedves Vizsgázók!
A 2012. február 25-i angol B1 vizsga eredményei lekérdezhetőek a vizsgakódok segítségével a Levizsgáztam fül alatt.
Üdv, Euroexam

Szia Zsuzsanna!

Origo-t csináltál? Euroval próbálkoztál előtte?

Szia kakkuktojás! nem válaszolsz?

Szia kakukktojás! én nem eurovizsgát választottamnehéz volt az irásbeli és a szóbeli?Nekem már meg van a bizim ehéten jött meg.A szóbelim nem volt nehéz csak a listeningen izgultam de összejött 9pont lett.Én origot csináltam mert egy nyelvü vizsgán nem lehetett szótárt használni itt igen.

80% lett az overall. Tényleg a listening volt a legdurvább, de 60%-os lett az is!

Szóval én örülök!

Kinek, hogy sikerült a B1 vizsga? A Listeninget nagyon lehúzták, ahogy gondoltuk. Az egész vizsga nem volt fair. Aki tudja kerülje el messzire ezt a nyelvvizsgaközpontot, ha jót akar magának.

Kedves Vizsgázók!
A 2011. március 5-i angol Euro B1-es vizsga eredményei megtekinthetők a Levizsgáztam fül alatt, a vizsgakódok segítségével.
Üdv, Euroexam

Kedves vetty25!
A következő angol Euro B1 vizsga jövő év márciusában lesz. Minden évben egy vizsgánk van ezen a szinten, amit általában márciusban rendezünk meg.
A vizsgaidőpontokat a Főoldal/Vizsgaidőpontok fül alatt találod.
Üdv, Euroexam

Hogy van ez? mikor lehet jelentkezni B1-re legközelebb, mer én csak 2012-t találtam :O, de az online jelentkezésnél meg már ott van 2011. májusi jelentkezési időszak... hol lehet megnézni, a vizsgaidőpontokat teljesen?? nem tudja valaki? :(

Valóban nehéz volt a listening rész, a többi simán B1-nek elmegy, de a list. olyan B2 szinten van. A többi résszel nem volt baj, a viszgáztatók nagyon korrektek és türelmesek voltak.
Remélem azért meg lesz.

Szerintem is nehéz volt Listening, a B1 szinthez képest!

Bocs elírtam! A Dictation az okés volt. A LISTENING a kakukktojás!

Csak nekem lógott ki a sorból a Dictation rész?

Szerintem irreálisan nehéz volt B1-es szinten. Abszolút nem volt fair...

Köszi a gyors reagálást!
C.M.

Tisztelt Euroexam!

Oldalukon megcsináltam a B1 angol letölthető vizsga tetszet, de a mediation résznél a megoldó kulcs nem a feladatlaphoz van, hanem egy másik megoldó kulcsa. Valahol belehet szerezni a helyes megoldó kulcsot?

Tisztelettel:

C.M.

Tisztelt Euroexam!

Oldalukon megcsináltam a B1 angol letölthető vizsga tetszet, de a mediation résznél a megoldó kulcs nem a feladatlaphoz van, hanem egy másik megoldó kulcsa. Valahol belehet szerezni a helyes megoldó kulcsot?

Tisztelettel:

C.M.