B2 angol nyelvvizsga | Euroexam

B2 angol nyelvvizsga - 1. oldal

Kedves Euroexam!

Egynyelvű szóbeli vizsgára jelentkeztem, de az e-mai értesítőmben a visszajelzés kétnyelvűről szól.
Szeretném kérdezni, hogy mi a teendő jelen helyzetben.

Üdv: Balázs

Kedves Gábor!

Ahhoz, hogy az 55%-os eredményedből 60% lehessen, akár 10-12 plusz pontra is szükséged lehet úgy, hogy az ún. két objektív vizsgarészben (Reading és Listening) ritkán hibázik a rendszer. Tehát a Writing és Speaking részekben kéne ennyi plusz pontot találni, ami gyakorlatilag kizárt.

Természetesen mi nem beszélhetünk le a fellebbezésről, amihez jogod van, csak reális képet akarunk adni a lehetőségekről.

Ha nem élsz ezzel, akkor pörgesd fel a készülést valamelyik következő vizsgánkra, élve a rendelkezésedre álló tucatnyi ingyenes segítséggel: pl. http://www.euroexam.org/keszulj-6-lepesben-a-nyelvvizsgara

Üdv: Euroexam

Tisztelt EuroExam!

Sajnos a december 17.ei írásbeli nyelvvizsgám ismét sikertelen lett.

Érdeklődni szeretnék, hogy arra van-e esély, hogy 5 százaléknyi pontot találjak ahhoz, hogy sikeres legyen a nyelvvizsgám. Mivel sajnos csak 55 százalékot értem el.

Üdv:
Bálint

Kedves Anita!

Természetesen a különeljárási díjat is vissza tudjuk utalni, de még egyszerűbb, ha beszámítjuk a Villámtréning felébe, ha csak arra tudsz jönni. Mindenképpen kérünk, hogy mindezt az info@euroexam.org címre írd le, és munkatársunk pontosan megadja a válaszokat.

Üdv: Euroexam

Kedves Lara!

A hátralévő bő 20 napban simán végig tudod csinálni mind a Eurocity B2 2.0 összes Reading és Writing feladatokkal foglalkozó leckéjét, így mindenképpen ezt ajánljuk. Emellett még ott van az ingyenes elearning tanfolyam, aminek Reading és Writing feladatsorai is rád várnak. Ezeknek elégnek kell lennie, szurkolunk neked :)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Tegnapelőtt már elutaltam a pénzt a február 11-i angol nyelvvizsgára a különeljárási díjjal együtt, ma láttam a fórumban, hogy a különeljárási díjat nem kell befizetni még. Van-e esély rá, hogy azt a plussz 3000 Ft-ot visszakapjam?
A másik kérdésem meg az lenne, hogy a villámtrénigre nem lehet-e csak egy napra bejelentkezni, mert sajnos egy napra tudnék elmenni és így csak a felét kifizetni?

Köszönettel,
Anita

Kedves Euroexam!

A dec. 17-ei írásbelim, sajnos nem sikerült, de nem tervezem persze feladni, sürget az idő a diploma miatt, így februárban újra neki lendülök. Mivel a practice test book-ot, a heti gyakorló feladatokat, honlapon elérhető feladatokat mindet kitöltöttem, szeretnék új gyakorlásra alkalmas könyvet vásárolni. Érdeklődni szeretnék, hogy melyiket ajánlják jobban, melyik lenne hasznosabb számomra: az Eurocity B2 2.0, vagy az újonnan megjelent Euro Angol Középfokú Nyelvvizsga Gyakorlókönyv - B2 című felkészítő könyv?

A tanácsot előre is köszönöm!
Üdv;
Laura.

Kedves Szabolcs!

A rendszer automatikusan tünteti fel a normál jelentkezési határidő lejártával a különeljárási díjat. Viszont nektek, akik ezúttal egy további hetet kaptatok a különeljárási díj nélküli jelentkezésre, jan. 20-ig CSAK a normál vizsgadíjat kell befizetni. A jelentkezések és befizetések feldolgozása során a most még tartozásként feltüntetett külön díjat törölni fogjuk, legkésőbb a jövő héten eltűnik fiókotokból. A jelentkezésre és a különeljárási díj mentes vizsgadíj befizetésére ez a hét áll rendelkezésre a fenti feltételekkel.

Üdv: Euroexam

Kedves Adriano!

Sajnáljuk, hogy nem sikerült a vizsgád. Ahhoz, hogy az 57%-os eredményből 60% legyen, akár 4-6 plusz pontra is szükséged lehet a két vizsgarészben (amikből az egyik ugye az objektívnek tartott Listening, ahol ritkán hibázik a rendszer, a másik a Speaking, ahol nehéz ennyi plusz pontot találni, még ha nem is zárhatjuk ki a dolgot).

Természetesen mi nem beszélhetünk le a megtekintésről, amihez jogod van, csak reális képet akarunk adni a lehetőségekről.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

57%-al sikertelen lett a december 17-ei angol szóbeli vizsgám. Érdeklődni szeretnék, hogy korábbi tapasztalataitok szerint érdemes-e elmenni betekintésre annak reményében, hogy megtalálom az a 3%-ot?

Kérdésemet csak azért tettem fel, mert a betekintés időpontja épp megegyezik a munkaidőmmel, és körülményes lenne felszabadítani magam.

Kedves CherryLady!

Csak a rend kedvéért írásbelin voltam és meglett 94%-os olvasás értéssel.

Gratulálok ahhoz, hogy tudtál írni egy ugyanolyan hangnemű hozzászólást mint amikről te is írtál.

Írhatnék sok egyéb okosságot ahogy te is tetted, de inkább készülök a szóbelimre.

Üdv: Balázs

Tisztelt Euroexam!

Most jelentkeztem a február 11-i angol írásbeli vizsgára. A kifizetés menüpontban a különbözeti eljárás díja is fel van tüntetve, annak ellenére, hogy a jelentkezési határidő 20-ig lett módosítva úgy, hogy nem kell különbözeti díjat fizetni. Szeretném ha orvosolnák a problémát, mert banki átutalással fizetve lehet, hogy a fiókban tartozást észlelve nem lesz érvényes a jelentkezés.
Köszönettel,
Szabolcs

Kedves december 17-i B2-es Vizsgázók!

A vizsgaeredmények lekérdezhetők a Levizsgáztam menüpontban: http://www.euroexam.org/levizsgaztam#block-otnet-viszgaer

Üdv: Euroexam

Küldtek e-maileket decemberben azokban általában benne volt a vizsgakód

Kedves Euroexam!
Nincs meg a kodom amivel megtudnam nezni az eredmenyemet, tudnatok segiteni?
Elore is koszonom!

Kedves Vizsgázóink!

A december 17-i vizsgák eredményeit folyamatosan töltjük fel. A felületen az eredmények várhatóan 18:00 után lesznek elérhetők.

üdv,
Euroexam

:-)))

Kedves "Mindenki"!

Azért álljon már meg a menet... Ne haragudjatok, de ez borzalom, sok vizsgám volt már az életben, de efféle megnyilvánulásokat most olvasok életemben eloszor.

1. Jan 16. a 20. munkanap, ha jól tudom, - és feltételezem ismeritek a vizsgaszabalyzatot ti is - addig kell eredményt hirdetni.
2. A következő vizsgára a jelentkezést egy hettel - jelen időszamitas szerint jan 20-ig meghosszabbítottak az Úrnak 2017. évében, tekintettel a csúszásokra.
3. Voltam már nyelvvizsgán és késlelkedtek is az eredménnyel egy párszor, de ilyen hozzászólásokat, most olvastam életem folyaman eloszor. 2 nyelvből van vizsgam, egyikből sima kp fok, és üzleti, angolbol csak az üzletit várom nagyon én is már. DE SZÖRNYŰ, HOGY HOVA SÜLLYEDNEK AZ EMEBREK.
4. Van nektek fogalmatok mit jelent kijavítani az irásbeliket, osszeegyeztetni minden adatot a 4 lapon, kodok szerint, és mindent ezerszer atszamolni, mert 1 hibat is vetesz valakinek a kozépfokuja ugorhat.... javaslom a nyelvtanári szakot és meg fogjatok tudni, hogy nem ránéznek és már ki is van javítva. De aki informatikus akar lenni, annak javaslom vigyen be egy valagnyi adatot internetes feluletre, ÚGY H ABBAN SEMMI HIBA SEM LEGYEN, MINDEN NEVNEL MINDENHOL A LEGPONTOSABBAN CSINALD!!!! Mert bizonyitvanyok fuggnek tole.
Plusz ha megsokszorozodik a vizsgazók szama, akkor hirdess eredmenyt 5 nappal hamarabb a hataridonel. Úgy h semmit se hibazz, minden klappoljon. HAJRÁÁÁÁ!

Én kívánom nektek, hogy mindig minden úgy teljesüljön, ahogy akarjatok, de az Élet nem ilyen fenékig tejfel, vagy mi....

Mit képzeltek ti magatokról?

Ideges mindenki, de kulturáltan is lehet idegeskedni. Nem csak a jelen 2 hozzaszólónak múlik ezen eredménytől diploma, munkahely, más célok, de ilyen alpári stílusba senki nem irt még ide az oldalra soha....

Kedves Balazs! Neked javaslom magyar nyelv és irodalomból az ÉRTŐ OLVASÁS ORÁKAT (gyk. általános iskola 1-2. osztály). És utána a nyelveket.

Valóban nem szoktak ennyit megcsúszni, mert "gyakorlott nyelvvizsgazo vagyok" sajnos. De ez akkoris alpári és csúnya ronda hangnem, amit itt megütöttetek.

Várom a hozzaszólasaitokat az eredményhirdetés után is!!!!! Osszátok meg velünk, kinek mit hozott az újév első vizsgahirdetése nyelvekből. Drukkolok a jó eredményeknek!!!!! Ugyanis hétfőn jár le a 20. munkanap, ha matematikai vénáitokat megerőltetitek és kiszamoljátok. Akinek ez nem megy, javaslom a matek orákra való bejárást újra általános iskola 1-2. osztály: szorzas, osztas, osszeadás és kivonás. :) - témakoroket.

Sikerekben gazdag hétfőt mindenkinek!!!!
Én is nagyon ideges vagyok!!!!!!!!

Kedves Mindenki (aki hisztizik, hogy az eredmények még nem elérhetőek)!

Pontosan szabályozva van,h a Euroexamnak mikor, hány munkanap múlva kell közölnie a vizsgaeredményeket. Tudtommal, ez a határidő MÉG NEM JÁRT LE!!! Azaz, ha ma v tegnap közölték volna az eredményeket, az csak az ő jófejségük lett volna!

Nem értem ezt a türelmetlen tombolást, egyesektől iróniát!? Mi a fenét képzeltek ti magatokról? Ha határidőn túl lennénk, sem érteném ezt az unintelligens hozzáállást. Mi nem ér rá hétfőig vagy keddig? Ha ennyi türelem sem szorult belétek, még sok pofáraesés fog érni titeket az életben...Gondolom a snowflakes generáció "okostojásai" vagytok, eddig még csak tőlük tapasztaltam hasonló hozzáállást...Sok sikert az élethez!

Hogy lehet ennyit heréskedni?

Ennyi idő alatt bőven ki lehetett volna javítani a dolgozatokat.

Viszem majd hírét ennek Jacques-Foches-nak.

Kedves Balázs!

Igen, ezt jelenti, sajnáljuk.

Üdv: Euroexam

Euroexam mi mindent megértünk, ahogy azt is, hogy ebben a hidegben fontos egy hónapig ülni a vizsgadolgozatokon és melengetni őket, nehogy még a végén átfagyjanak.

Figyelmetekbe ajánljuk vizsgajavító-felkészítő könyveinket, mely sok hasznos ingyenes tippel és trükkel áll rendelkezésetekre, miután megvettétek, hogy a vizsgajavítás biztosan sikerüljön. https://www.libri.hu/konyv/havasy_gyorgy.altalanos-statisztika-i.html

Továbbá ha esetleg nehézségetek adódna szkennelésben, akkor ezzel az INGYENES felkészítő anyaggal biztos sikert érhettek el a maratoni hosszúságú javításban/mélázásban. http://www.fotoretusalas.hu/aktualis/hogyan-szkenneljunk-/2920/

Ha a továbbiakban bármi segítség kellene, nyugodtan szóljatok!

Kedves Euroexam!

Ez azt jelenti, hogy ma már semmiféleképpen nem lesz eredmény?

Balázs

Kedves Mariann és december 17-i vizsgázóink!

Még egy kis türelmetek kérjük. Mivel decemberi vizsgázóink száma minden korábbinál magasabb volt, az alapos értékelés, ellenőrzések és végül a határeset dolgozatok külön felülvizsgálata a szokásosnál kicsit több időt vesz igénybe. Természetesen a 20 munkanapos határidőt ezúttal sem lépjük túl. Legkésőbb hétfőn a kora délutáni óráktól elérhetők lesznek az eredmények.

Még egyszer köszönjük türelmeteket.

Üdv: Euroexam

Kedves Móni!

A hazai szabályozás szerint abban az évben vizsgázhat valaki, amelyben betölti a 14. életévét. Vagyis akkor is vizsgázhat, ha még nem töltötte bem de abban az évben ez megtörténik.

Üdv: Euroexam

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy ezt a típusú vizsgát a gyerek hány éves korától próbálhatja meg?

Kedves Mariann!

Mindent elkövetünk, hogy legkésőbb holnap eredményt tudjunk hirdetni.

Köszönjük a türelmeteket, üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Érdeklődni szeretnék, hogy a december 17-i B2 angol nyelvvizsga eredményei várhatóan a héten meg lesznek?

Köszönöm

Kedves damyl88 és Többiek!

Mint a jobb felső sarokban már látható, a jelentkezési határidőt - kivételesen - meghosszabbítottuk egy héttel, vagyis jan. 20-ig mindenki különeljárási díj nélkül jelentkezhet. A sok vizsgaidőpont alapvetően a ti érdeketek, de időnként ilyen nehézségekkel is jár ;)

Ettől függően az értékelést folytatjuk ezerrel és igyekszünk minél előbb eredményt hirdetni.

Köszi a kedvességedet és lelkesedésedet. Neked is boldog új évet!

Üdv: Euroexam

Ennek tükrében a február 11-i nyelvvizsgára történő jelentkezési határidőt nem lehetne megtoldani még pár nappal? - Mondjuk a december 17-i nyelvvizsga eredményeinek közzétételéig. Nem szeretnék ugyanis fölöslegesen se különeljárási díjat, se kezelési költséget fizetni.

Ha emberhiány van, akkor szívesen jövök karitatív módon javítani némi plusz pontért, hogy ezáltal a vizsgaeredmények hamarabb elérhetőek legyenek. :)

Amúgy az alapkérdés feltevőjéhez hasonló mód, én is Boldog Új Évet Kívánok nektek.