B2 angol nyelvvizsga - 1. oldal

Kedves Danszim!

Szuper fontos a kérdésed, mert a válaszban kiemelhetjük, hogy ez igazi információ-kereső LISTENING feladat, és nem egy bújtatott, átverős nyelvi feladat.

Az 1-2-3 szavas válasznak egyértelműen mutatnia kell, hogy megtaláltad az információt. Ha mind a 3 leírt szóban van ugyan helyesírási hiba - ami nem szép dolog ugyebár ;) -, de egyik sem olyan, hogy az információ félrecsúszását eredményezi (egy rossz példa: "quite" helyett "quiet") akkor az teljes pontot ér. Az általad megadott példák ugyanezt illusztrálják.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Lenne még egy kérdésem a Listening-gel kapcsolatban.Kaphatok-e pontot,ha nem jó a helyesírásom,de érthető,hogy melyik szóra gondoltam (pl. high-heeled shoes helyett high heeled shoes; vagy inadequate helyett not adequate)?
Előre is köszönöm a választ! :)

Kedves Danszim!

A Question Paper kiválóan alkalmas jegyzetelésre, firkálásra, válaszok végiggondolására, azt teszel vele, amit jónak gondolsz. De ne feledd, hogy mi csak az Answer Sheet-en rögzített válaszokat vesszük figyelembe.

További jó készülést!

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Érdeklődni szeretnék, hogy a Reading és a Listening résznél lehet-e írni a Question Paper-re, vagy már egyszerre az Answer Sheet-en kell dolgozni?
Előre is köszönöm a választ! :)

Kedves ED!

Pontosabban a vizsgaszervező intézménynél - tehát, nem a vizsgahelyen, ami a vizsgaszervező által bérelt helyszín csupán - veheted át jól megérdemelt bizonyítványod. Más szóval, ahol a jelentkezést intézted: http://www.euroexam.org/levizsgaztam/hol-vehetem-at-a-bizonyitvanyom.

Üdv: Euroexam

Üdv, érdeklődnék, hogy a május 12-i vizsga bizonyítványát mikor és hol lehet majd átvenni? Valóban a vizsga helyszínén (ami jelen esetben az Eötvös Gimnázium)?
Köszönettel: ED

Kedves Niki!

Ezt a típusú bizonyítványt júl. 9. hétfőtől lehet majd átvenni minden vizsgahelyen :)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
A nem célzottan sikeres Május 5-ei vizsgabizonyítványokat várhatóan mikortól lehet átvenni?

Üdv,
Niki

Kedves Betti!

Kapsz a sikeres írásbeliről is bizonyítványt. És, amikor - reméljük, hamarosan - meg lesz a szóbeli is, a 2 bizonyítvány automatikusan egy komplex vizsgával ér fel. Nincs is semmi további teendőd velük.

Üdv: Euroexam

Nagyon köszönöm a választ!

Kedves Euroexam!
Elsőre csak az írásbeli része sikerült a nyelvvizsgámnak, de most úgy olvastam, hogy erről is állítotok ki bizonyítványt. De ha sikerülni fog a szóbeli is, kapok egy komplex bizonyítványt, vagy akkor kettő lesz külön a két részről?
Köszi a választ!
Üdv, Betti

Kedves klauvenesz!

Természetesen a sikeres szóbelidért is jár bizonyítvány, amit júl. 9. hétfőtől vehetsz majd át.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Fellebbezést nyújtottam be az írásbeli részre, amelyet elutasítottak, így csak a szóbelim sikeres. Ebben az esetben is átvehető már a bizonyítvány? Köszönöm!

Kedves Sophie!

Sajnáljuk, valami hiba csúszott a kézbesítési rendszerbe, de az általunk adott információ pontos volt. Mi időben elküldtük minden vizsgahelyre a bizonyítványokat, de sajnos a kézbesítők néhány - nagyon kevés - vizsgahelyről visszahozták a bizonyítványokat. A jelek szerint ezek egyike az lehetett, ahol te próbálkoztál.

Mi azóta mindenhová újra elküldtük őket, ma vagy holnap kell megérkezniük.

Még egyszer sajnáljuk a te felesleges körödet, üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Az információtok nem volt pontos, mivel nem minden helyen vehető ma át a bizonyítvány. Legközelebb kérlek pontos tájékoztatást adjatok. Köszi!

Kedves Anita!

Jövő hétfőtől minden vizsgahelyen :)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Érdeklődnék a május 12-i vizsga bizonyítványát mikortól lehet átvenni?

Sikerült

Nekem is 1%-ék hiányzott, és hiába kértem felülvizsgálatot 2 részre is nem adták meg.

Nekem 1% , barátnőmnek 2% hianyzott volna a sikeres komplex vizsgához..ah kicsit dühítő főleg, mert igy ugrott a visszafizetès..raadasul ujra fizetni kéne ahoz hogy meglegyen az a + % persze a mi hibánkból, de majd legközelebb :(

Kedves Zsófi!

A folyamatnak ez a fázisa már kevéssé múlik rajtunk. Azt tudjuk támpontként mondani, hogy a május 5-i vizsgák bizonyítványai a jún. 18-tól minden vizsgahelyen átvehetők lesznek. Ha az Oktatási Hivatal ugyanolyan gyors lesz, akkor a rákövetkező héten a 12-i vizsga bizonyítványai is elérhetők lesznek, de erről csak a jövő hét során lesz megbízható információnk.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Elsősorban köszönjük a gyors javítást a május 12.- ei vizsgák ügyében is.
Azonban olyan kérdésem lenne, hogy mivel sürget az idő a diploma osztó miatt, előre láthatólag mikor lesznek meg a B2-es angol komplex vizsgák bizonyítványai?
Előre is köszönöm a választ: Zsófi

Kedves Greenmania!

A pénteki vizsga oka, hogy szeretnénk lehetőséget adni a vizsgázásra olyan csoportok, közösségek képviselőinek is - egyszer az év során -, akik lelkiismereti vagy vallási okokból ezt szombati napon nem tehetnék.

A kiemelés szükségességére vonatkozó ötletedet köszönjük, teljesen igazad van. Ha most rápillantasz az időpontokra, láthatod, hogy meg is történt a javítás :)

Még egyszer köszönet és üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

A honlapon azt olvasom, hogy a következő B2-es vizsga időpontja július 20-a; a naptár szerint az péntek. Amennyire tudom eddig minden vizsga szombati napon zajlott. Lehetséges, hogy az elírás lenne? Ha mégis pénteken lesz, akkor javasolhatom, hogy azt valahogy emeljék ki, hogy figyeljen majd rá mindenki, így elkerülhetők a későbbi félreértések. Köszönöm! :-)

Kedves Euroexam!

Az április 14-ei B2 angol nyelvvizsga bizonyítványok mikor vehetők át? A hiánypótlás miatt nagyon sürget a határidő. A Babilon Nyelvstúdióban vizsgáztam.

Köszönettel,
Józsa Viktória

Nagyon szépen köszönjük a gyors javítást!
Szerencsére elsőre sikerült, de ehhez kellett az, hogy ilyen vizsgabarát feladatok legyenek!
Ha egy ismerősőmnek kérdés lesz hova menjen, mondani fogom Neki, hogy csak az Euroexam!

Nagyon köszönjük! Siker! :)

Kedves május 12-i angol B2-es Vizsgázók!

Elő a vizsgakóddal, az eredményeitek lekérdezhetők itt: http://www.euroexam.org/levizsgaztam#block-otnet-viszgaer

Eredetileg május 11. volt a saját határidőnk, de CSAK MOST, CSAK EGYSZER EBBEN AZ ÉVBEN, 6 nappal felgyorsítottunk mindent ;)

Ha diplomához vagy a felvételi pluszpontok igazolásához kell a bizonyítvány, rajtunk már nem fog múlni :)

Üdv: Euroexam

Kedves május 12-i Vizsgázók!

Nektek is jelezzük, hogy nagyon úgy néz ki, a jövő hét során, vagyis sok nappal az előre megadott határidő előtt végül is eredményt fogunk hirdetni. Figyeljétek itt a Fórumban és/vagy a Facebook oldalunkon a hírt, hogy elsőkézből értesüljetek, amikor elérhetők lesznek az eredmények!

Üdv: Euroexam

Kedves Anita, Tide és minden május 12-i Vizsgázónk!

Az idén január 1. óta előre megadjuk minden egyes vizsga eredményhirdetésének időpontját. Ez ugyebár a jelentkezéskor is ismert volt, ebben az esetben a ma még mindig távolinak tűnő június 11. A szabályozás is az időpontok előzetes rögzítését várta tőlünk, ennek is eleget kellett tennünk.

Mi minden esetben azt ígérjük a májusi vizsgázóknak, hogy időben a kezükben - remélhetőleg a ti kezetekben is - lesz a megérdemelt vizsgabizonyítvány. Ezt most is fenntartjuk, így lesz :) Akinek a felvételi plusz pontokra van szüksége, azokat biztosan időben prezentálhatja.

Rádai tanár úr helyesen azt mondta, hogy az értékelők ezerrel fognak javítani, ami meg is történt, de ez csak egy része a folyamatnak. Igen sok további lépésre van szükség annak érdekében, hogy az eredmények megkérdőjelezhetetlenek legyenek. Még azt is említette a tanár úr, hogy ilyenkor az Oktatási Hivatal a bizonyítványok nyomtatását is felgyorsítja, ez is így lesz.

Kérjük és egyben köszönjük a türelmeteket. Az egész csapatunk mindent megtesz, hogy ha csak pár nappal előbb mégis meg tudjuk hirdetni akár a május 5-i, akár a 12-i vizsgák eredményeit, akkor azt meg is fogjuk tenni :) Ti lesztek az elsők, akik megtudjátok!

Üdv: Euroexam