B2 angol nyelvvizsga - 1. oldal

Elnézést, most vettem észre a kiírást,hogy április 3-án lesznek meg az eredmények. Bocsánat a figyelmetlenségemért.

Kedves Euroexam!

A márciusi középfokú nyelvvizsgák eredményei pont a 20.munkanapon, vagyis április 4.-én lesznek elérhetők, vagy esetleg korábban is lehet rá számítani?
A választ előre is köszönöm!

Kedves Euroexam!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a readingnél, hogyan jön ki a pontozásnál a 25 pont? Azt tudom, hogy némelyik válasz különböző súllyal szerepel. Minden vizsgán ugyan az szerepel nagyobb súllyal? Vagy ez attól függ, hogy milyen nehéz volt a feladat, amelyik nehezebb az nagyobb súllyal számít bele? Vagy ez hogy jön ki így?

Kedves Vizsgázók!

A február 3-i angol B2-es eredmények vizsgakóddal lekérdezhetők!

Üdv, Euorexam

Kedves rizsa41!

Ügyesen elkommunikálgattunk egymás mellett ;) Mi Ágnes fórumozónk eredményhirdetésre vonatkozó kérdésére válaszoltunk, és nem tudtuk, hogy Te másra kérdezel rá.

Nos, a bizonyítványokra azt lehet stabilan mondani, hogy az eredményhirdetést követő 4. héten érkeznek a Vizsgaközpontba, és az azt követő hét hétfőjétől - jelen esetben február 9-től - átvehetők minden vizsgahelyen (pl. a Bonus-ban).

Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam,

Én a bizonyítvány átvételre céloztam. Mert én érdeklődtem a bizonyítványom felől, de azt mondták, hogy még nem érkezett meg. :(

Kedves rizsa41!

A 20 munkanap egy előírás, amihez tartjuk magunkat. És ez mostantól minden egyes vizsga esetében így lesz. Annyira, hogy a "Vizsgaidőpontok" oldalunkon immár előre megadjuk az eredményhirdetés időpontját minden 2018-as vizsgánkhoz: http://www.euroexam.org/vizsgaidopontok

Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam!

Ez biztos? Mert a Bonus Nyelviskola Budapesten még nem tud róla....

Kedves Ágnes!

A decemberi angol vizsgák eredményeit a szabályok által meghatározott 20. munkanapon, vagyis jövő szerdán tesszük közzé.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Érdeklődni szeretnék, hogy a december 16-i EuroPro B2-es vizsga eredményeket mikor teszik közzé?
Előre is köszönöm a válaszát!

Üdvözlettel,
Soukup Ágnes

Kedves Vizsgázók!

A november 11-i bizonyítványok a vizsgahelyeken átvehetők !

Üdv, Euroexam

Kedves Deccsu!
Hogy pontosan utánanézzünk kérésednek, kérlek küldd el leveled az info@euroexam.org címre valódi neveddel és a vizsgahely megjelölésével.
Köszönjük, Euroexam

Kedves Euroexam!
Lenne két nagyon fontos kérdésem! November 11.-én tettem le az angol B2 komplex nyelvvizsgát és az írásbelim 62%-os a szóbelim pedig 59,5%-os lett, így összesen 60,75%-ot értem el, de emelett láttam, hogy alulra oda van írva, hogy ez még nem hivatalos csak tájékoztató jellegű. Ez esetben akkor a komplex típusú nyelvvizsgám biztosan megvan(főképp a szóbeli rész miatt kérdezem mert azt a százalékot elég neccesnek érzem)?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy jelentkeztem a december 16.-i nyelvvizsgára úgy hogy nem vártam meg az eredményt (rossznak éreztem és fontos, hogy minél előbb meglegyen a papírom a nyelvvizsgáról.) A két nyelvvizsga egymástól független, igaz? Nem függ az egyik a másiktól olyan szinten, hogyha nem megyek el a 16.-ra akkor attól még a novemberivel megvan a vizsgám? Ha ez tényleg így van akkor van még lehetőségem lemondani a vizsgát? Utánaolvastam hogy a vizsgadíj 20%-át kell visszafizetni, de ennél többet nem találtam. Előre köszönöm a válaszokat!
Üdvözlettel: deccsu

Kedves Vizsgázók!

A november 11-i angol B2-es eredmények vizsgakóddal lekérdezhetők!

Üdv, Euorexam

Sziasztok!

December 16-án nyelvvizsgázom én is, de én a 6. kerületi, Anker köz-i vizsgaközpontban. Továbbra is vizsgapartnert keresek. :)

Helo,
December 16-án vizsgázom a Baár-Madas Református Gimnázium-ban és vizsgapartnert keresek. Elérhetőségem: monostori7@gmail.com.

Kedves Vizsgázók!

A szeptember 30-i bizonyítványok a vizsgahelyeken átvehetők !

Üdv, Euroexam

írtam :)

Szia n.dora! :)

Rendben, örülök. :)
Az email címem: pszuszo@gmail.com. Ha gondolod írj egy emailt és a továbbiakat megbeszéljük. :)

Kedves pszuszo!
én is aznap megyek nyelvvizsgázni, szintén Budapestre, ha gondolod fel tudjuk venni a kapcsolatot :)

Kedves Réka!

Pénteken, 8-án lesznek meg az eredmények.

Üdv: Euroexam

Sziasztok!

A december 16-ai budapesti angol B2 szóbeli nyelvvizsgához keresek partnert.

Kedves Euroexam!

Szeretnék érdeklődni, hogy a november 11-i nyelvvizsga eredménye várható-e pénteken, vagy inkább csak a jövő héten?

A választ előre is köszönöm.

Üdv: Réka

Kedves deccsu!

Ha ingyenesen regisztrálod magad a B2-es vagy C1-es elearning tanfolyamra (info: http://www.euroexam.org/keszulj-fel-ingyen-a-nyelvvizsgara; belépés: http://elearning.euroexam.org), akkor a tanfolyamban találsz több feladatot is, ami azt jelenti, hogy írsz egy szöveget, feltöltöd egy adott oldalra, és 1-2 napon belül pontokkal és visszajelzéssel ellátva kapod vissza azt.

Jó készülést!

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Szeretnék érdeklődni, hogy van-e lehetőségem beadni elektronikus úton levelet gyakorlásképpen javításra. Ha van akkor hol találom ezt meg és hova kell elküldenem?

Kedves Renáta!

December 4-től minden vizsgahelyen átvehetők lesznek a bizonyítványok. Reméljük, ez Neked is elfogadható lesz.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Érdeklődni szeretnék, hogy a szeptember 30-i vizsga angol B2 nyelvvizsga bizonyítványai mikorra várhatóak?
December 9-én lesz a diplomaosztóm, előtte pár nappal vagyok kénytelen bemutatni, különben nem vehetek részt...
Válaszukat előre is köszönöm!
Üdv.:
Renáta

Kedves Szilvi!

A kérdésed fontos, és megnyugtató válaszunk van. Ne a szavak számával törődj, hanem azzal, hogy az utasításban javasolt témáknál maradj, és ne merülj el oda nem tartozó dolgok ecsetelésében ;) Rövidebb szövegeket amúgy vizsgázóink nem írnak, inkább hosszabbakat, és a 20-30%-os túllépés a leggyakoribb.

Ajánljuk figyelmedbe az Eduline-on pár hete megjelent cikket a terjedelem kezeléséről és a szavak számlálásáról: http://eduline.hu/nyelvtanulas/2017/11/7/nyelvvizsga_iraskeszseg_terjede...

Jó készülést!

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Érdeklődni szeretnék, hogy a levélírás résznél, ahova az van írva, hogy körülbelül 150 szó terjedelemben írjunk, abban az esetben mennyivel mehetünk alá vagy fölé? Néztem mintaleveleket az archívumból és ott találtam 150-210 szóig terjedőt is. Ezek szerint a 200 szó körüli terjedelem is elfogadott?

A választ előre is köszönöm!

Szilvi

Igen az összeset kipróbáltam, és jártam külön tanárhoz is meg felkészítő tanfolyamra és elég hosszú ideig jártam mindkettőre, és történjék bármi, újra megpróbálom és kijavítom a hibáimat.
Csak én az írásbeli miatt izgultam és nem gondoltam volna, hogy pont a szóbeli nem fog összejönni, mert nagyon sok mindenre tudtam válaszolni.
Tanultam a hibáimból.