B2 angol nyelvvizsga - 1. oldal

Kedves júl. 20-i B2-es Vizsgázók!

Elő a kódokkal, az eredményetek lekérdezhető itt: http://www.euroexam.org/levizsgaztam#block-otnet-viszgaer

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Érdeklődni szeretnék, hogy a július 20.-ai nyelvvizsga eredménye mikorra várható.
Köszönöm

Kedves Regina!

A szövegeiteket 6 szempont alapján értékeljük, és ebből csak a Feladatteljesítés sikeressége pontban veszítesz egyértelműen a félreértés miatt. esetleg a Stílus pontban. De ez nem befolyásolja a többi pontszámot.

Relax ;)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Érdeklődni szeretnék, hogy amennyiben az esszé témáját félreértelmeztem, a többi értékelési szempontra kaphatok e pontokat. Előre is köszönöm a választ.
Üdv,
Regina

Kedves Danszim!

Szuper fontos a kérdésed, mert a válaszban kiemelhetjük, hogy ez igazi információ-kereső LISTENING feladat, és nem egy bújtatott, átverős nyelvi feladat.

Az 1-2-3 szavas válasznak egyértelműen mutatnia kell, hogy megtaláltad az információt. Ha mind a 3 leírt szóban van ugyan helyesírási hiba - ami nem szép dolog ugyebár ;) -, de egyik sem olyan, hogy az információ félrecsúszását eredményezi (egy rossz példa: "quite" helyett "quiet") akkor az teljes pontot ér. Az általad megadott példák ugyanezt illusztrálják.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Lenne még egy kérdésem a Listening-gel kapcsolatban.Kaphatok-e pontot,ha nem jó a helyesírásom,de érthető,hogy melyik szóra gondoltam (pl. high-heeled shoes helyett high heeled shoes; vagy inadequate helyett not adequate)?
Előre is köszönöm a választ! :)

Kedves Danszim!

A Question Paper kiválóan alkalmas jegyzetelésre, firkálásra, válaszok végiggondolására, azt teszel vele, amit jónak gondolsz. De ne feledd, hogy mi csak az Answer Sheet-en rögzített válaszokat vesszük figyelembe.

További jó készülést!

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Érdeklődni szeretnék, hogy a Reading és a Listening résznél lehet-e írni a Question Paper-re, vagy már egyszerre az Answer Sheet-en kell dolgozni?
Előre is köszönöm a választ! :)

Kedves ED!

Pontosabban a vizsgaszervező intézménynél - tehát, nem a vizsgahelyen, ami a vizsgaszervező által bérelt helyszín csupán - veheted át jól megérdemelt bizonyítványod. Más szóval, ahol a jelentkezést intézted: http://www.euroexam.org/levizsgaztam/hol-vehetem-at-a-bizonyitvanyom.

Üdv: Euroexam

Üdv, érdeklődnék, hogy a május 12-i vizsga bizonyítványát mikor és hol lehet majd átvenni? Valóban a vizsga helyszínén (ami jelen esetben az Eötvös Gimnázium)?
Köszönettel: ED

Kedves Niki!

Ezt a típusú bizonyítványt júl. 9. hétfőtől lehet majd átvenni minden vizsgahelyen :)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
A nem célzottan sikeres Május 5-ei vizsgabizonyítványokat várhatóan mikortól lehet átvenni?

Üdv,
Niki

Kedves Betti!

Kapsz a sikeres írásbeliről is bizonyítványt. És, amikor - reméljük, hamarosan - meg lesz a szóbeli is, a 2 bizonyítvány automatikusan egy komplex vizsgával ér fel. Nincs is semmi további teendőd velük.

Üdv: Euroexam

Nagyon köszönöm a választ!

Kedves Euroexam!
Elsőre csak az írásbeli része sikerült a nyelvvizsgámnak, de most úgy olvastam, hogy erről is állítotok ki bizonyítványt. De ha sikerülni fog a szóbeli is, kapok egy komplex bizonyítványt, vagy akkor kettő lesz külön a két részről?
Köszi a választ!
Üdv, Betti

Kedves klauvenesz!

Természetesen a sikeres szóbelidért is jár bizonyítvány, amit júl. 9. hétfőtől vehetsz majd át.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Fellebbezést nyújtottam be az írásbeli részre, amelyet elutasítottak, így csak a szóbelim sikeres. Ebben az esetben is átvehető már a bizonyítvány? Köszönöm!

Kedves Sophie!

Sajnáljuk, valami hiba csúszott a kézbesítési rendszerbe, de az általunk adott információ pontos volt. Mi időben elküldtük minden vizsgahelyre a bizonyítványokat, de sajnos a kézbesítők néhány - nagyon kevés - vizsgahelyről visszahozták a bizonyítványokat. A jelek szerint ezek egyike az lehetett, ahol te próbálkoztál.

Mi azóta mindenhová újra elküldtük őket, ma vagy holnap kell megérkezniük.

Még egyszer sajnáljuk a te felesleges körödet, üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Az információtok nem volt pontos, mivel nem minden helyen vehető ma át a bizonyítvány. Legközelebb kérlek pontos tájékoztatást adjatok. Köszi!

Kedves Anita!

Jövő hétfőtől minden vizsgahelyen :)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Érdeklődnék a május 12-i vizsga bizonyítványát mikortól lehet átvenni?

Sikerült

Nekem is 1%-ék hiányzott, és hiába kértem felülvizsgálatot 2 részre is nem adták meg.

Nekem 1% , barátnőmnek 2% hianyzott volna a sikeres komplex vizsgához..ah kicsit dühítő főleg, mert igy ugrott a visszafizetès..raadasul ujra fizetni kéne ahoz hogy meglegyen az a + % persze a mi hibánkból, de majd legközelebb :(

Kedves Zsófi!

A folyamatnak ez a fázisa már kevéssé múlik rajtunk. Azt tudjuk támpontként mondani, hogy a május 5-i vizsgák bizonyítványai a jún. 18-tól minden vizsgahelyen átvehetők lesznek. Ha az Oktatási Hivatal ugyanolyan gyors lesz, akkor a rákövetkező héten a 12-i vizsga bizonyítványai is elérhetők lesznek, de erről csak a jövő hét során lesz megbízható információnk.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Elsősorban köszönjük a gyors javítást a május 12.- ei vizsgák ügyében is.
Azonban olyan kérdésem lenne, hogy mivel sürget az idő a diploma osztó miatt, előre láthatólag mikor lesznek meg a B2-es angol komplex vizsgák bizonyítványai?
Előre is köszönöm a választ: Zsófi

Kedves Greenmania!

A pénteki vizsga oka, hogy szeretnénk lehetőséget adni a vizsgázásra olyan csoportok, közösségek képviselőinek is - egyszer az év során -, akik lelkiismereti vagy vallási okokból ezt szombati napon nem tehetnék.

A kiemelés szükségességére vonatkozó ötletedet köszönjük, teljesen igazad van. Ha most rápillantasz az időpontokra, láthatod, hogy meg is történt a javítás :)

Még egyszer köszönet és üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

A honlapon azt olvasom, hogy a következő B2-es vizsga időpontja július 20-a; a naptár szerint az péntek. Amennyire tudom eddig minden vizsga szombati napon zajlott. Lehetséges, hogy az elírás lenne? Ha mégis pénteken lesz, akkor javasolhatom, hogy azt valahogy emeljék ki, hogy figyeljen majd rá mindenki, így elkerülhetők a későbbi félreértések. Köszönöm! :-)

Kedves Euroexam!

Az április 14-ei B2 angol nyelvvizsga bizonyítványok mikor vehetők át? A hiánypótlás miatt nagyon sürget a határidő. A Babilon Nyelvstúdióban vizsgáztam.

Köszönettel,
Józsa Viktória

Nagyon szépen köszönjük a gyors javítást!
Szerencsére elsőre sikerült, de ehhez kellett az, hogy ilyen vizsgabarát feladatok legyenek!
Ha egy ismerősőmnek kérdés lesz hova menjen, mondani fogom Neki, hogy csak az Euroexam!