B2 angol nyelvvizsga - 1. oldal

Kedves feburár 2-i angol B2-es Vizsgázók!

Elő a vizsgakóddal! Az eredményeiteket már lekérdezhetitek ezen az oldalon: http://www.euroexam.org/levizsgaztam#block-otnet-viszgaer

Üdv, Euroexam

Kedves Euroexam!
Kérdésem lenne, hogy ha az írásbeli teszt részében - mivel elhangzott, hogy lehet javítani - jó néhány X-et átjavítottam. Érdemes-e újraértékelést kérni, mert ezeket egyáltalán nem számolta a gép, mint később megtudtam.

Ez engem is érdekelne. Már nagyon várom :)

Kedves Euroexam!

A decemberi vizsgák eredménye mikorra várható? Van bármi esély arra, hogy 10.-e előtt meg lehet tudni? :)

Kedves október 27-i angol B2-es Vizsgázók!

Elő a kódokkal, az eredményeitek lekérdezhetők: http://www.euroexam.org/levizsgaztam#block-otnet-viszgaer

Üdv: Euroexam

Kedves júl. 20-i B2-es Vizsgázók!

Elő a kódokkal, az eredményetek lekérdezhető itt: http://www.euroexam.org/levizsgaztam#block-otnet-viszgaer

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Érdeklődni szeretnék, hogy a július 20.-ai nyelvvizsga eredménye mikorra várható.
Köszönöm

Kedves Regina!

A szövegeiteket 6 szempont alapján értékeljük, és ebből csak a Feladatteljesítés sikeressége pontban veszítesz egyértelműen a félreértés miatt. esetleg a Stílus pontban. De ez nem befolyásolja a többi pontszámot.

Relax ;)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Érdeklődni szeretnék, hogy amennyiben az esszé témáját félreértelmeztem, a többi értékelési szempontra kaphatok e pontokat. Előre is köszönöm a választ.
Üdv,
Regina

Kedves Danszim!

Szuper fontos a kérdésed, mert a válaszban kiemelhetjük, hogy ez igazi információ-kereső LISTENING feladat, és nem egy bújtatott, átverős nyelvi feladat.

Az 1-2-3 szavas válasznak egyértelműen mutatnia kell, hogy megtaláltad az információt. Ha mind a 3 leírt szóban van ugyan helyesírási hiba - ami nem szép dolog ugyebár ;) -, de egyik sem olyan, hogy az információ félrecsúszását eredményezi (egy rossz példa: "quite" helyett "quiet") akkor az teljes pontot ér. Az általad megadott példák ugyanezt illusztrálják.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Lenne még egy kérdésem a Listening-gel kapcsolatban.Kaphatok-e pontot,ha nem jó a helyesírásom,de érthető,hogy melyik szóra gondoltam (pl. high-heeled shoes helyett high heeled shoes; vagy inadequate helyett not adequate)?
Előre is köszönöm a választ! :)

Kedves Danszim!

A Question Paper kiválóan alkalmas jegyzetelésre, firkálásra, válaszok végiggondolására, azt teszel vele, amit jónak gondolsz. De ne feledd, hogy mi csak az Answer Sheet-en rögzített válaszokat vesszük figyelembe.

További jó készülést!

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Érdeklődni szeretnék, hogy a Reading és a Listening résznél lehet-e írni a Question Paper-re, vagy már egyszerre az Answer Sheet-en kell dolgozni?
Előre is köszönöm a választ! :)

Kedves ED!

Pontosabban a vizsgaszervező intézménynél - tehát, nem a vizsgahelyen, ami a vizsgaszervező által bérelt helyszín csupán - veheted át jól megérdemelt bizonyítványod. Más szóval, ahol a jelentkezést intézted: http://www.euroexam.org/levizsgaztam/hol-vehetem-at-a-bizonyitvanyom.

Üdv: Euroexam

Üdv, érdeklődnék, hogy a május 12-i vizsga bizonyítványát mikor és hol lehet majd átvenni? Valóban a vizsga helyszínén (ami jelen esetben az Eötvös Gimnázium)?
Köszönettel: ED

Kedves Niki!

Ezt a típusú bizonyítványt júl. 9. hétfőtől lehet majd átvenni minden vizsgahelyen :)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
A nem célzottan sikeres Május 5-ei vizsgabizonyítványokat várhatóan mikortól lehet átvenni?

Üdv,
Niki

Kedves Betti!

Kapsz a sikeres írásbeliről is bizonyítványt. És, amikor - reméljük, hamarosan - meg lesz a szóbeli is, a 2 bizonyítvány automatikusan egy komplex vizsgával ér fel. Nincs is semmi további teendőd velük.

Üdv: Euroexam

Nagyon köszönöm a választ!

Kedves Euroexam!
Elsőre csak az írásbeli része sikerült a nyelvvizsgámnak, de most úgy olvastam, hogy erről is állítotok ki bizonyítványt. De ha sikerülni fog a szóbeli is, kapok egy komplex bizonyítványt, vagy akkor kettő lesz külön a két részről?
Köszi a választ!
Üdv, Betti

Kedves klauvenesz!

Természetesen a sikeres szóbelidért is jár bizonyítvány, amit júl. 9. hétfőtől vehetsz majd át.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Fellebbezést nyújtottam be az írásbeli részre, amelyet elutasítottak, így csak a szóbelim sikeres. Ebben az esetben is átvehető már a bizonyítvány? Köszönöm!

Kedves Sophie!

Sajnáljuk, valami hiba csúszott a kézbesítési rendszerbe, de az általunk adott információ pontos volt. Mi időben elküldtük minden vizsgahelyre a bizonyítványokat, de sajnos a kézbesítők néhány - nagyon kevés - vizsgahelyről visszahozták a bizonyítványokat. A jelek szerint ezek egyike az lehetett, ahol te próbálkoztál.

Mi azóta mindenhová újra elküldtük őket, ma vagy holnap kell megérkezniük.

Még egyszer sajnáljuk a te felesleges körödet, üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Az információtok nem volt pontos, mivel nem minden helyen vehető ma át a bizonyítvány. Legközelebb kérlek pontos tájékoztatást adjatok. Köszi!

Kedves Anita!

Jövő hétfőtől minden vizsgahelyen :)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Érdeklődnék a május 12-i vizsga bizonyítványát mikortól lehet átvenni?

Sikerült

Nekem is 1%-ék hiányzott, és hiába kértem felülvizsgálatot 2 részre is nem adták meg.

Nekem 1% , barátnőmnek 2% hianyzott volna a sikeres komplex vizsgához..ah kicsit dühítő főleg, mert igy ugrott a visszafizetès..raadasul ujra fizetni kéne ahoz hogy meglegyen az a + % persze a mi hibánkból, de majd legközelebb :(

Kedves Zsófi!

A folyamatnak ez a fázisa már kevéssé múlik rajtunk. Azt tudjuk támpontként mondani, hogy a május 5-i vizsgák bizonyítványai a jún. 18-tól minden vizsgahelyen átvehetők lesznek. Ha az Oktatási Hivatal ugyanolyan gyors lesz, akkor a rákövetkező héten a 12-i vizsga bizonyítványai is elérhetők lesznek, de erről csak a jövő hét során lesz megbízható információnk.

Üdv: Euroexam