B2 angol nyelvvizsga | Euroexam

B2 angol nyelvvizsga - 1. oldal

Kedves Heiczinger !

Hivatalosan 20 munkanap áll rendelkezésükre az eredmény közléséig, de általában ennél jóval hamarabb szokott eredményhirdetés lenni mert gyorsan javítanak :). Én is most írtam március 18-án és nagyon bizakadok :). Drukkolok mindenkinek.

Üdv Euroexam!
Az lenne a kérdésem, hogy a március 18-ai vizsgának mikorra várható az eredménye? Semmilyen információt nem kaptunk róla :(

Kedves Andi!

A bizonyítványokat várhatóan a márc. 27-i héten lehet majd minden vizsgahelyen átvenni. Viszont szkennelt verziót nem küldhetünk, ezt szigorúan tiltja a külső szabályozás.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Érdeklődni szeretnék, hogy mikorra várható a február 11-i vizsgáról kiállított bizonyítványok átvétele. Valamint volna-e rá mód, hogy egy szkennelt verziót elküldjetek részemre az átvételi pontra való továbbítás előtt.
Köszönettel:
Andi

Kedves tenczi29!

Igen, a Reading és Writing vizsgarészek után kis szünet következik a Listening előtt, de azt te már nem várod meg, és fél 12 körül elmehetsz.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam, ha csak a B2 angol írásbeli részre kell mennem, előreláthatólag befejeződik a vizsga 12 órára?

Ez most komoly hogy megvan a feb. 11 angol eredmények?
Az is komoly hogy sikerült? :)
Vagy csak álmodom ?

Balázs

Kedves Vizsgázóink!

A február 11-i angol B2-es vizsgaeredmények lekérdezhetőek!

Üdv, Euroexam

Kedves december 17-i B2-es Vizsgázók!

A bizonyítványok minden vizsgahelyen átvehetők.

Üdv: Euroexam

Kedves Dániel!

Igen, te dönteheted el, hogy egy- vagy kétnyelvű vizsgát szeretnél tenni. Itt van néhány érv egyik vagy másik típus mellett.

Jó felkészülést!

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Angol B2-es nyelvvizsgát szeretnék tenni, és az lenne a kérdésem, hogy abból van egynyelvű verzió is?

Kedves Dani!

Reményeink szerint mához 2 hétre, vagyis február 20-tól minden vizsgahelyen átvehetők lesznek a bizonyítványok.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Érdeklődni szeretnék, hogy a decemberi 17-i angol középfokú nyelvvizsga bizonyítványok előre láthatólag mikor kerülnek kiállításra, illetve azok mikor vehetőek át a jelentkezési helyeken?

Válaszukat köszönve,

Dani

Kedves Balázs!

A szóbeli vizsgánál mindig a kétnyelvű megjelölés olvasható, de ennek semmi jelentősége, el kell felejteni.

Kétnyelvűségre építő feladat csak az írásbelin fordulhat elő a Közvetítés vizsgarészben.

Jó készülést, üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Egynyelvű szóbeli vizsgára jelentkeztem, de az e-mai értesítőmben a visszajelzés kétnyelvűről szól.
Szeretném kérdezni, hogy mi a teendő jelen helyzetben.

Üdv: Balázs

Kedves Gábor!

Ahhoz, hogy az 55%-os eredményedből 60% lehessen, akár 10-12 plusz pontra is szükséged lehet úgy, hogy az ún. két objektív vizsgarészben (Reading és Listening) ritkán hibázik a rendszer. Tehát a Writing és Speaking részekben kéne ennyi plusz pontot találni, ami gyakorlatilag kizárt.

Természetesen mi nem beszélhetünk le a fellebbezésről, amihez jogod van, csak reális képet akarunk adni a lehetőségekről.

Ha nem élsz ezzel, akkor pörgesd fel a készülést valamelyik következő vizsgánkra, élve a rendelkezésedre álló tucatnyi ingyenes segítséggel: pl. http://www.euroexam.org/keszulj-6-lepesben-a-nyelvvizsgara

Üdv: Euroexam

Tisztelt EuroExam!

Sajnos a december 17.ei írásbeli nyelvvizsgám ismét sikertelen lett.

Érdeklődni szeretnék, hogy arra van-e esély, hogy 5 százaléknyi pontot találjak ahhoz, hogy sikeres legyen a nyelvvizsgám. Mivel sajnos csak 55 százalékot értem el.

Üdv:
Bálint

Kedves Anita!

Természetesen a különeljárási díjat is vissza tudjuk utalni, de még egyszerűbb, ha beszámítjuk a Villámtréning felébe, ha csak arra tudsz jönni. Mindenképpen kérünk, hogy mindezt az info@euroexam.org címre írd le, és munkatársunk pontosan megadja a válaszokat.

Üdv: Euroexam

Kedves Lara!

A hátralévő bő 20 napban simán végig tudod csinálni mind a Eurocity B2 2.0 összes Reading és Writing feladatokkal foglalkozó leckéjét, így mindenképpen ezt ajánljuk. Emellett még ott van az ingyenes elearning tanfolyam, aminek Reading és Writing feladatsorai is rád várnak. Ezeknek elégnek kell lennie, szurkolunk neked :)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Tegnapelőtt már elutaltam a pénzt a február 11-i angol nyelvvizsgára a különeljárási díjjal együtt, ma láttam a fórumban, hogy a különeljárási díjat nem kell befizetni még. Van-e esély rá, hogy azt a plussz 3000 Ft-ot visszakapjam?
A másik kérdésem meg az lenne, hogy a villámtrénigre nem lehet-e csak egy napra bejelentkezni, mert sajnos egy napra tudnék elmenni és így csak a felét kifizetni?

Köszönettel,
Anita

Kedves Euroexam!

A dec. 17-ei írásbelim, sajnos nem sikerült, de nem tervezem persze feladni, sürget az idő a diploma miatt, így februárban újra neki lendülök. Mivel a practice test book-ot, a heti gyakorló feladatokat, honlapon elérhető feladatokat mindet kitöltöttem, szeretnék új gyakorlásra alkalmas könyvet vásárolni. Érdeklődni szeretnék, hogy melyiket ajánlják jobban, melyik lenne hasznosabb számomra: az Eurocity B2 2.0, vagy az újonnan megjelent Euro Angol Középfokú Nyelvvizsga Gyakorlókönyv - B2 című felkészítő könyv?

A tanácsot előre is köszönöm!
Üdv;
Laura.

Kedves Szabolcs!

A rendszer automatikusan tünteti fel a normál jelentkezési határidő lejártával a különeljárási díjat. Viszont nektek, akik ezúttal egy további hetet kaptatok a különeljárási díj nélküli jelentkezésre, jan. 20-ig CSAK a normál vizsgadíjat kell befizetni. A jelentkezések és befizetések feldolgozása során a most még tartozásként feltüntetett külön díjat törölni fogjuk, legkésőbb a jövő héten eltűnik fiókotokból. A jelentkezésre és a különeljárási díj mentes vizsgadíj befizetésére ez a hét áll rendelkezésre a fenti feltételekkel.

Üdv: Euroexam

Kedves Adriano!

Sajnáljuk, hogy nem sikerült a vizsgád. Ahhoz, hogy az 57%-os eredményből 60% legyen, akár 4-6 plusz pontra is szükséged lehet a két vizsgarészben (amikből az egyik ugye az objektívnek tartott Listening, ahol ritkán hibázik a rendszer, a másik a Speaking, ahol nehéz ennyi plusz pontot találni, még ha nem is zárhatjuk ki a dolgot).

Természetesen mi nem beszélhetünk le a megtekintésről, amihez jogod van, csak reális képet akarunk adni a lehetőségekről.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

57%-al sikertelen lett a december 17-ei angol szóbeli vizsgám. Érdeklődni szeretnék, hogy korábbi tapasztalataitok szerint érdemes-e elmenni betekintésre annak reményében, hogy megtalálom az a 3%-ot?

Kérdésemet csak azért tettem fel, mert a betekintés időpontja épp megegyezik a munkaidőmmel, és körülményes lenne felszabadítani magam.

Kedves CherryLady!

Csak a rend kedvéért írásbelin voltam és meglett 94%-os olvasás értéssel.

Gratulálok ahhoz, hogy tudtál írni egy ugyanolyan hangnemű hozzászólást mint amikről te is írtál.

Írhatnék sok egyéb okosságot ahogy te is tetted, de inkább készülök a szóbelimre.

Üdv: Balázs

Tisztelt Euroexam!

Most jelentkeztem a február 11-i angol írásbeli vizsgára. A kifizetés menüpontban a különbözeti eljárás díja is fel van tüntetve, annak ellenére, hogy a jelentkezési határidő 20-ig lett módosítva úgy, hogy nem kell különbözeti díjat fizetni. Szeretném ha orvosolnák a problémát, mert banki átutalással fizetve lehet, hogy a fiókban tartozást észlelve nem lesz érvényes a jelentkezés.
Köszönettel,
Szabolcs

Kedves december 17-i B2-es Vizsgázók!

A vizsgaeredmények lekérdezhetők a Levizsgáztam menüpontban: http://www.euroexam.org/levizsgaztam#block-otnet-viszgaer

Üdv: Euroexam

Küldtek e-maileket decemberben azokban általában benne volt a vizsgakód

Kedves Euroexam!
Nincs meg a kodom amivel megtudnam nezni az eredmenyemet, tudnatok segiteni?
Elore is koszonom!

Kedves Vizsgázóink!

A december 17-i vizsgák eredményeit folyamatosan töltjük fel. A felületen az eredmények várhatóan 18:00 után lesznek elérhetők.

üdv,
Euroexam