B2 angol nyelvvizsga - 1. oldal

Igen az összeset kipróbáltam, és jártam külön tanárhoz is meg felkészítő tanfolyamra és elég hosszú ideig jártam mindkettőre, és történjék bármi, újra megpróbálom és kijavítom a hibáimat.
Csak én az írásbeli miatt izgultam és nem gondoltam volna, hogy pont a szóbeli nem fog összejönni, mert nagyon sok mindenre tudtam válaszolni.
Tanultam a hibáimból.

Kedves Andi!

Köszönjük az őszinte reakciódat. Nos, az eredményeid azt mutatják, hogy mindegyik készséged nagyjából egyforma szinten áll, így az általad választott stratégia logikusnak tűnik. De azt szeretnénk javasolni, hogy ha a Listening-Speaking részekre gyúrsz, akkor is adj magadnak 3-4 hónapot legalább, hogy reális esélyed legyen a készségeid fejlesztésére.

Biztos, hogy kipróbáltad az összes ingyenes felkészítő anyagunkat?
Edzésterv: http://www.euroexam.org/tobb-hetes-intenziv-edzesterv-nyelvvizsgara
Benne az elearning tanfolyam: http://www.euroexam.org/keszulj-fel-ingyen-a-nyelvvizsgara
Íráskészség tippek: http://www.euroexam.org/iraskeszseg-tippek
Beszédkészség tippek: http://www.euroexam.org/beszedkeszseg-tippek

Sok sikert, jó készülést!

Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam!

Tegnap tudtam meg szeptember 30-i nyelvvizsga eredményemet és nagyon elszomorodtam.
Nagyon sokat készültem és csak a Writing lett zöld, a többi barna. Reading 38 %, Writing 43 %, a szóbeli 31 meg 32 %.
Mert tegnap elhatároztam, hogy csak a szóbelit fogom újra megcsinálni.

Kedves Vizsgázók!

A szeptember 30-i angol B2-es eredmények vizsgakóddal lekérdezhetők!

Üdv, Euorexam

Kedves Euroexam!
Megszeretnem kerdezni, hogy a mai nap soran hany ora korul varhato az eredmenyek kihirdetese?

A mai napon hany ora korul varhato az eredmeny?

Köszönöm szépen a választ.
Várok türelemmel.
Köszönettel:
Laci

Kedves Laci, Dorka, Milán és a Többiek!

Megértjük a csalódottságotokat, hogy ezúttal szigorúan betartjuk a szabályok adta kereteket, ami ugyebár 20 munkanap. Tudjuk, hogy a múltban sokaknak örömet szerzett a határidőn belüli eredményhirdetés, de ez nem mindig megvalósítható. Már csak azért sem, mert az akkreditáció szabályai szigorodtak, és kevesebb rugalmasságot biztosítanak a nyelvvizsga központoknak, amihez nekünk is alkalmazkodni kell. Egyben azt is reméljük, hogy vizsgátok sikeres lesz és nem szorultok rá az ismétlésre ;)

Ha mégis előállna ez a helyzet most, hogy a végső jelentkezési határidő megelőzi a legutolsó vizsga eredményhirdetését, akkor sajnos semmilyen lehetőség nincs a határidő kitolására. Itt azért azt a szakmai érvet is be szoktuk dobni, hogy szinte havonta egymást követő vizsgák rendszerében nem ajánljuk azt, hogy valaki komolyabb gyakorlás és rákészülés nélkül egyből a következő vizsgára jelentkezzen, hiszen a nagyobb idő- és energiaráfordítás nagyobb eséllyel vezethet majd sikeres vizsgához.

Amennyiben valamelyikőtök úgy érzi, hogy nyomos okok miatt muszáj a következő vizsgára jelentkeznie, akkor azt tegye meg ma, és küldjön erről egy értesítést az info@euroexam.org címre. Erre az emailre munkatársunk a hétfői nap során reagálni fog.

A teljes folyamat jövőre egyértelművé válik. Mivel gyakorlatilag minden hónapban lesz Euroexam vizsga, az eredményhirdetések és a jelentkezési határidők közti átfedések miatt, a vizsgát ismételten megpróbálók a következő vizsgára többnyire nem fognak tudni jelentkezni. Viszont, a kiszámíthatóság érdekében a jövő év elejétől a vizsgaidőpontokat úgy adjuk meg, hogy a jelentkezési határidők mellett minden vizsgánál előre tudni fogja mindenki az adott vizsga eredményhirdetésének pontos idejét is.

Köszönjük mindenkinek a türelmet és megértést.

Üdv: Euroexam

Én is szomorúan olvastam. :(

Ez már biztos, hogy csak hetfőn lesznek az eredmények meghírdetve ? Ezt csalódottan olvasom. :/

Kedves Euroexam!

Szomorúan olvastam, hogy csak hétfőn lesznek elérhetőek az eredmények.
Ennek fényében látnak-e lehetőséget, hogy a mai napon lejáró pótjelentkezési és fizetési határidőt is kitolják hétfőre a november 11-i vizsga tekintetében.
Válaszukat előre is köszönöm.

Üdv.:
Laci

Kedves lara1994!

Az eredményeket hétfőn fogjuk elérhetővé tenni. Köszönjük a türelmet.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

A mai nap folyaman varhato eredmenye a szept 30-ai vizsganak?
Esetleg valakinek mar megvan? :)

Kedves Renáta!

A jövő héten igyekszünk a 20 munkanapos határidőnk előtt hirdetni. Köszi a türelmet, tudjuk, hogy sokaknak ebben az időszakban a diplomaosztók miatt válik fontossá a sikeres eredmény, ezért mi is felpörgetjük még a hátralévő napokat.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Szeretnék érdeklődni, hogy a szeptember 30-i B2 angol nyelvvizsga eredmények várhatóak a mai napon?
Diploma miatt lenne fontos a mihamarabbi eredmény.

Köszönettel:
Renáta

Kedves pszuszo!
Budapesti vizsgahelyszíneinken nincs lehetőség fülhallgatóval hallgatni a hallásértés feladatot. Ez alól természetesen kivételt képeznek azok az esetek, amikor orvosi szakvélemény támasztja alá a fülhallgató használatának szükségességét. Amennyiben van ilyen papírod, kérlek keress meg minket az info@euroexam.org e-mail címen.
Üdv.,
Euroexam

Kedves Euroexam!

Érdeklődni szeretnék, hogy Budapesten van-e olyan vizsgahelyszín, ahol a hanganyagot fülhallgatón keresztül hallgathatják a vizsgázók?

A választ előre is köszönöm!

Üdv

Kedves augusztus 5-i B2-es Vizsgázók!

A bizonyítványok minden vizsgahelyen átvehetők.

Üdv: Euroexam

Kedves Attila!
Vizsgahelyszín? Mert én is keresnék vizsgapartnert erre az időpontra Székesfehérvárra.

Szia!
Nekem nincs partnerem még :) Társulhatunk

Sziasztok!

Szeptember 30-ai angol B2 szóbeli nyelvizsgához keresek partnert.

Kedves Krisztina!

Mondjuk a B2-es olvasásértés vizsgarészben 3 feladat található. Az elsőben 6, a másodikban 7, míg a harmadikban megint csak 7 pont szerezhető. A maximálisan megszerezhető pontok és a megszerzett pontok aránya adja ki a százalékos eredményt. Ha szeretne még többet tudni az eredményszámítás módszertanáról, ezen az oldalon olvashat erről: http://www.euroexam.org/eredmenyszamitas

Ha gyakorlófeladatok alatt a Heti gyakorlófeladatokat értette, akkor az oldalon éppen látható három B2-es angol feladaton kívül az archívumban (http://www.euroexam.org/felkeszulok/heti-gyakorlofeladatok/archivum) további 15+ feladat található. Ez nem kevés, és még fel fog kerülni oda néhány :)

Üdv: Eurpexam

Kedves Euroexam!
Érdeklődni szeretnék az olvasási feladatok pontozásáról. A 3 feladat egyenlő, vagy eltérő pontszámot kap?
Ezenkívül érdekelne, hogy a honlapon szereplő gyakorló feladatok frissítése a szeptember 30-ai vizsga előtt megtörténik-e?
Válaszukat előre is köszönöm!

Kedves Bálint!

Mivel az Euro szóbeli vizsgát mind az egynyelvű, mind a kétnyelvű vizsga részeként elfogadják, így a magyar akkreditációs szabályoknak megfelelően „kétnyelvű” részvizsgaként került besorolásra. Ez a meghatározás ugyanakkor csak a hivatalos besorolást érinti, nincs "kétnyelvű" feladat az Euroexam szóbeli vizsgákon (tehát a „szóbeli” vizsgába tartozó Beszédkészség és Hallott szöveg értése vizsgarészek valamennyi feladatán csak angolul kell teljesíteni)

Jelentkezz nyugodtan, jó felkészülést!

Üdv: Euroexam

Sziasztok!
Szeretnék csak szóbeli nyelvvizsgára (Angol B2) jelentkezni de amikor töltöm ki a jelentkezési lapot akkor egyedül a kétnyelvű vizsgát lehet kiválasztani.Szóbelinél ez normális,hogy csak kétnyelvűt lehet választani,vagy ez esetleg valami hiba lenne?

Hát a “tesztes feladatok” nélküli vizsgára még várnunk kell egy ideig azt hiszem :) Én tettem már németből többször is :( szóval láttam párat és nincs akkora különbség köztük. Rigó utca köszönöm na azt nem. Lehet h ott 3x lehet meghallgatni itt meg 2x de a feladatok horror értelmetlenek és az is számít azért h a papír se sokat ér. Abban igazad van hogy ha szar a magnó az nem fair, szerintem akkor reklamálni kell. A lényeg azért hogy meglett. Nekem spec pont fordítva Rigót soha többé és német után az angolt is inkább itt tettem. Mondjuk a meleg az duurva volt...

Sziasztok! Észrevételeket szeretnék megosztani. Úgy érzem ez a nyelvvizsga típus azoknak jó, akik szeretik a tesztes feladatokat, sajnos én az a típus vagyok akit meg tudnak vezetni tesztekkel :-) Meglehetősen csúnyán megbuktam a májusi nyelvvizsgán. Rá két hónapra rá sikeres nyelvvizsgát tettem le a Rigó utcában. Gyengém a magnó volt, de ott a helyi feltételek (mindenkinek külön fejhallgató, 3-szori meghallgatás) sokkal kedvezőbb. Itt -elnézést- de felháborító, hogy ilyen vizsgadíj mellett egy kis magnót tesznek be ennyi embernek, mikor stresszhelyzetben egy apró köhintés is zavaró.

Kedves Euroexam!
Érdeklődni szeretnék, hogy körülbelül mikorra várhatóak az augusztus 5-i vizsgák eredményei?
Köszönöm

Sziasztok!

B2 típusú nyelvvizsga felkészítésre keresek tanárt Gödöllőn vagy környékén.

Várom a válaszokat!

Köszönöm,
Nóra

Kedves Reni!

A mai a vizsga utáni 11. munkanap ;)) Ennyire gyorsak mi sem tudunk lenni. De igyekszünk, ezerrel értékelünk, hogy minél előbb legyenek eredmények.

Amikor ilyeneket írunk, abban az is benne van, hogy nektek és nekünk egyaránt a megbízható, megkérdőjelezhetetlen eredmény a fontos, és ennek biztosítása az egyik legfontosabb tényező, amire mi időt kérünk ;)

De nagyon reméljük, hogy mi nem fogjuk hátráltatni, hogy időben kezedben legyen a megérdemelt bizonyítványod a diplomaosztóhoz.

Üdv: Euroexam