B2 angol nyelvvizsga | Euroexam

B2 angol nyelvvizsga - 1. oldal

Kedves László!

Tudjuk, hogy nagy az izgalom, és garantáljuk, hogy gyorsan meg lesznek azok az eredmények. De ma van a 9. nap, ennyire gyorsak még mi sem tudunk lenni. Most a május 6-i angol és német vizsgák eredményein a sor, reméljük, azokat legkésőbb holnap meg tudjuk hirdetni ;)

Köszi a türelmet, üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Érdeklődöm, a május 13-i angol B2 vizsga eredménye kb mikorra várható?
Persze még bőven az ígért időn belül vagyunk, csak nagy az izgalom.

Köszi!

Kedves Petra!

Partnereink önálló intézmények, főleg magán nyelviskolák. Vagyis, mindegyik saját rendje szerint működik. Az alábbi oldalunkon biztos megtalálod azt a partnerünket, ahol a bizonyítványodat át szeretnéd venni: http://www.euroexam.org/vizsgahelyek

Keresd őket, és hamarosan kezedben lesz a jól megérdemelt bizonyítványod :)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Az lenne a kérdésem, hogy a március 18-i angol B2-es nyelvvizsga bizonyítványok átvételével kapcsolatban mindenhol ugyanabban az időpontban van az ügyfélfogadás, mint a Tábor utcában?
Válaszodat előre is köszönöm. :)

Kedves Cubemaster!

Az Attila útról elindulsz felfelé a Vár irányába a Mikó utcán (egyetlen saroknyi az egész), ami Brunswick Teréz szép szobra után a Gránit lépcsőben folytatódik. Ezen felsétálsz az első jobbra eső kiskapuig. Ott vagyunk. Várunk szeretettel :)

Üdv: Euroexam

Üdv Euroexam!
Érdeklődni szeretnék, hogy a március 18.-i B2 angol nyelvvizsgát a Tábor u. 5 számon lehet átvenni, de pontosan hol mivel a Google térképen nem igazán találtam meg az épületet és/vagy a bejáratát.
Előre is köszönöm a választ. ^^

Kedves március 18-i B2-es Vizsgázók!

A bizonyítványok minden vizsgahelyen átvehetők.

Üdv: Euroexam

Kedves Sanya és Többiek!

A bizonyítványok hétfőtől minden vizsgahelyen átvehetők lesznek.

Köszönjük a türelmet, üdv: Euroexam

Kedves Euroexam! Érdeklődni szeretnék, hogy a Március 18-i B2-es angol nyelvvizsga bizonyítványait mikor lehet átvenni? A választ előre is köszönöm!

Kedves Sára!

Nemzetközi bizonyítványt automatikusan csak azok a sikeres vizsgázók kapnak, akik komplexre jelentkeznek, és azt teljesítik. Akik külön-külön teszik le, vagy így sikerül nekik, szintén kaphatnak nemzetközi bizit, de nekik kérniük kell. Ez mindössze egy emailt jelent az info@euroexam.org címre a kéréssel, és már jöhetsz is a nemzetközi bizonyítványért :)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Februárban sikerült a szóbelim (amit át is vettem), és márciusban az írásbelim is, viszont nem kaptam sem papír alapon, sem elektronikus formában igazolást arról, hogy nemzetközileg is elismert a nyelvvizsga. Esetleg majd az írásbeli bizonyítvánnyal együtt küldik?
Előre is köszönöm a választ!

Kedves Norek11!

Amit vállalhatunk, az az, hogy a május 15-ével kezdődő héten minden vizsgahelyen átvehetők lesznek a bizonyítványok. Ki szerencsével ez egy héttel lerövidülhet, ha így lesz, akkor időben jelezzük felétek :)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam! Arról szeretnék érdeklődni, hogy a március 18-i angol b2 nyelvvizsga bizonyítványai előreláthatólag mikor vehetők át! Olvastam, hogy 5 héten belül, de talán tudnak adni egy közelebbi időpontot! Válaszukat előre is köszönöm!

Kedves Vivien!

Több jó hírünk is van. Egyrészt, mi májusban extra gyorsan javítunk, az OH szupertempóban nyomtatja a biziket, így nagyon valószínű, hogy június második felében kezedben lesz a keményfedeles dokumentum. És természetesen ha még ez után is szeretnél egy pár napot nyerni, akkor semmi akadálya annak, hogy személyesen vedd át a Vizsgaközpontban a bizonyítványodat, Csak annyit kell tenned - de ez fontos -, hogy ezt a szándékodat előre jelezd egy emailben az info@euroexam.org címre.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Érdeklődni szeretnék, hogy ha a május 13-i vizsgára jelentkezek, és ha a 20. munkanapot megvárom a javítással, azaz legkésőbb június 9-re lesz eredmény, akkor a Vizsgaközponttól kérhetem-e a nyelvvizsga bizonyítványom személyes átvételét Budapesten? Mert július 1-jén lesz a diplomaosztóm, és addigra biztos, hogy nem kerülnek ki a vizsgahelyekre (jelen esetemben Székesfehérvárra) a bizonyítványok, és számomra muszáj lenne addigra megszereznem.

Előre is köszönöm a választ!

V.

Kedves kittenzen!

A hozzászólásodból az derül ki, hogy sokkal nagyobb javulást vártál, mint amit a Speaking eredményed mutat. Nos, ha élsz a fellebbezés jogával, akkor nekünk kötelességünk meghallgatni a szóbelidről készült hangfelvételt, aminek alapján egyértelműen el fog dőlni, hogy ért-e téged bármi igazságtalanság, vagy jogosak a pontszámok, amiket a vizsgáztatók adtak neked.

A szóhasználatod amúgy egy kicsit eltér a miénktől, mi igencsak ódzkodunk attól, hogy a témakártyákat vagy szerepkártyákat tételnek nevezzük. Tesszük ezt azért, hogy fel se vetődjön, hogy egy tételre fel lehet készülni, bármit be lehet magolni. A B2-es vizsgán 5 szóbeli kommunikációs készséget mérünk: vélemény és tapasztalatcsere, történetmesélés, szóbeli ügyintézés, valamint vita- és érvelési készségeket. Ez igencsak azt jelzi, hogy a kommunikáció számít, és éppen ezért ebbe az is belefér, ha nem jutott eszedbe egy szó, aminek angol megfelelőjét azért ne adta meg a vizsgáztató, mert a szabályok ezt nem engedik neki. Egy ilyen kis botlást simán tudsz kompenzálni pl. folyékonysággal, a megfelelő kötőszavak használatával stb.

Hogy mennyire a kommunikáció számít, arra az is példa, hogy sehol nincs olyasmi leírva, hogy a Picture story-ban függőbeszédet kell használni. Ha valaki megteszi, és jól is használja, az biztos számít a nyelvhelyesség szempont értékelésekor, de kiválóan el lehet mesélni bármelyik történetünket reported speech nélkül is.

Szóval, arra biztatunk, hogy élj a fellebbezés jogával, és az azt követően kapott vélemény alapján nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot, meg fogjuk találni a segítség módját. Addig is, gyere el jövő szerdán a Libra Nyelvkönyvboltba, ahol 16:00-tól meghallgathatod Rádai Péter kollégánk interaktív előadását a Speaking vizsgarészről és az arra történő hatékony felkészülésről: http://www.euroexam.org/ingyen-probavizsgak-aprilisban-is

Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroxam!

Márciusban voltam másodszorra vizsgázni, előtte 3 éve. Akkor csak a szóbelim nem sikerült mert összességében nem értem el a 60%-ot.Akkor a szóbelin egy tételt visszaadtam, makogtam sirva jöttem ki. Most márciusban minden tételt elmondtam, külön figyeltem hogy a történet leírásnál meglegyenek az igeidők, a függő beszéd. Most csak 4 %-al lett jobb mint 3 éve. Nem értem miért, nem érzem korrektnek. Kérem, hogy segítsenek valamilyen építő kritikával, hogy mi lehetett a baj. Mennyire számít ha a történetleírásnál felolvasom amit leírtam? Ha volt is amit nem értettem akkor is angolul megkértem, hogy mondjon egy másik kifejezést erre a szóra. Nem mondtak.Folyamatosan beszéltem, minden tanárom szerint bő a szókincsem. Ha igaz amit olvastam, hogy a kommunikáció számít ezen a vizsgán akkor sajnos nem értem, hogy történhetett. S így nem merek újra nekivágni.

Kedves Regina!

Az eredményhirdetés előtt minden 58 vagy 59%-os vizsgadolgozatot mindenre kiterjedő alapossággal újra ellenőrzünk, külön végignézve a writing vizsgarészben írt szövegeket, sőt, még a szóbeliről készült hangfelvételt is újra meghallgatjuk. Ez minden esetben 3. értékelőt jelent. Ennél alaposabban nem lehet.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Eredményhirdetés elött a sikeres nyelvvizsga küszöbén álló dolgozatokat egy harmadik személy is felülvizsgálja?
Köszönöm a mielöbbi választ!

Kedves Vizsgázók!

A március 18-i angol B2-es eredmények vizsgakóddal lekérdezhetők!

Üdv, Euorexam

Kedves Euroexam!

Érdeklődni szeretnék, hogy ha a május 13-i vizsgára jelentkezek, és ha a 20. munkanapot megvárom a javítással, azaz legkésőbb június 9-re lesz eredmény, akkor a Vizsgaközponttól kérhetem-e a nyelvvizsga bizonyítványom személyes átvételét Budapesten? Mert július 1-jén lesz a diplomaosztóm, és addigra biztos, hogy nem kerülnek ki a vizsgahelyekre (jelen esetemben Székesfehérvárra) a bizonyítványok, és számomra muszáj lenne addigra megszereznem.

Előre is köszönöm a választ!

V.

Szerintem érdemes megnézned, hogy nincs-e már fent az eredményed - én pl. megtaláltam a magamét...

Kedves Euroexam!

Most akkor lehet számítani ma az eredményre? Nagyon örülnék egy biztos válasznak, mert ha nem akkor nem nézegetem feleslegesen az oldalt 5 percenként :D Köszönöm szèpen!

Kedves János!

Az biztos, hogy ha ma elindítod az átutalást és megteszed a jelentkezést, az teljesen ok, akkor is, ha hozzánk csak hétfőn érkezik meg a pénz.

Addig pedig tessék bízni abban, hogy sikerült ;)

Üdv: Euroexam

Köszönjük a választ :)

Estig akkor még kivárok, hogy ha esetleg nem sikerülne akkor tudjak jelentkezni a májusi vizsgára.
A c1-es vizsgára a jelentkezési határidő ma zárul le. Ha este még online jelentkezem a vizsgára az még érvényesnek számít? Akkor is ha pl a pénz hétfőre ér be?

Válaszatokat előre is köszönöm!

Üdvözlettel: János

Kedves Dóra, János és más márciusi vizsgázók!

Mindent elkövetünk, hogy holnap eredményt tudjunk hirdetni, de ez nem ígéret, csak terv. A jövő hét legelejére is átcsúszhat. De senkinek sem kell már sokáig várnia :)

Köszönjük a türelmet, üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Az májusi vizsga jelentkezési határidejét nem lehetne meghosszabbítani? Amíg nem tudom a marcius 18-i vizsgám eredményét nem merem előre befizetni dehogy pénzkidobás legyen.

Válaszotokat előre is köszönöm!

Kedves Euroexam!

Érdeklődni szeretnék, hogy mikor lesznek megtekinthetőek a március 18-i B2 angol vizsga eredményei? :)

Köszönöm!

Üdv.:
Dóri

Kedves február 11-i B2-es Vizsgázók!
A bizonyítványok minden vizsgaszervezőnél átvehetők.
Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam,
Van esély, hogy most is olyan gyorsan javítotok mint Februárban? :))
Üdvözlettel,
Sándor