B2 május 24. - 1. oldal

Kedves Vacska!
Természetesen ebben az esetben visszakapod a vizsgadíjat, hiszen az nem a te hibád, ha esetleg nem jön össze a megfelelő számú vizsgázó.
Üdv, Euroexam

Köszönöm a gyors választ! Nekem csak Szolnok jöhet szóba, mert szombatonként járok levelezőn egyetemre, és ha nem jön össze kellő jelentkező,nem tudok elmenni más városba. Ebben az esetben visszakapom a vizsgadíjat?

Kedves Vacska!
Igen, Szolnokon is lehet vizsgát tenni, amennyiben összejön megfelelő számú vizsgázó, hogy megtarthassuk ott a vizsgát. Ha mégsincs meg a megfelelő létszám, természetesen akkor is tudsz vizsgázni, mert egy másik vizsgahely veszi át a jelentkezésedet. Ilyen esetben természetesen időben kapsz erről értesítést.
Üdv, Euroexam

Sziasztok!Azt szeretném megtudni,Szolnokon van-e lehetőség németből középfokú nyelvvizsgát tenni?

húú köszönöm! :))

Kedves Edina!
Sikeres vizsga esetén adunk egy állami és egy nemzetközi bizonyítványt is.
Üdv, Euroexam

sziasztok:))
egy kérdésem lenne: ha sikerül a nyelvvizsgám, akkor milyen bizonyítványt kapok - egy államit és egy nemzetközit vagy csak egy államit?

előre is köszi:))

üdv,
edina

én is pesti katedránál voltam,nekem nagyon bejött:)

nincsmit, remélem tudtam segíteni:)

Kedves Hagymásbab!
Részvizsgára csak akkor tudnál jönni, ha legalább három vizsgarészen elértél minimum 65%-ot. Egyéb esetben a teljes vizsgát kell ismételni - sajnos a te eseted ilyen, a szóbeli vizsgarészt is újra le kell tenned.
Üdv, Euroexam

Köszi macsek (: én is vidéki, albertirsai (cegléd) vagyok. köszi, hogy írtál! (:

Tisztelt Euroexam !
a Szobelim 76 az irasbeli pedig mind 40 folott van de a 60 v 65 os hatart sajnos nem erte el ha kovetkezoleg megyek vizsgazni marpedig szandekozom akkor mar ugy kell vizsgaznom h a szobeli kivetelevel mindent ujra v pedig szobeliznem is kell
meg tisztelo valaszotokat elore is koszonom

szerintem Pestre menj, a Katedrába. Jófejek voltak, minden jól hallatszott, kedves, nyugis légkör:) csak pozitívan tudok róla beszélni, én biztos még1x oda mennék (pedig vidéki vagyok)

Sziasztok!

Milyen tapasztalotok van a nyelvvizsgahelyekkel kapcsolatban? Melyik helyre érdemes menni, ahol a magnót jól hallani, vizsgáztatók rendesek stb. ?

Kérlek, írjatok!

köszi, üdv

szandi

Kedves V.Lévi!
A B1-es vizsga alapfokú, míg a B2-es középfokú nyelvvizsga.
Üdv, Euroexam

Hello!
lenne egy kérdésem, bocs h nem teljesen fog idevágni, de tök nagy zavar van a fejembe, és gondoltam segítséget kérek. Azt kérdezném, h mi a különbség a B1 és a B2 tipusú nyelvvizsga között?? előre is köszi

Kedves Detti!
Részvizsgára csak személyesen tudsz jelentkezni, a választott vizsghelyen kell kitöltened a jelentkezési lapot. A jelentkezés feltételei ugyanazok, a befizetési és a jelentkezési határidő augusztus 1.
Üdv, Euroexam

Euroexam! Még egy kérdésem lenne :)
Nekem a 6 részes vizsgából 3 elérte a 65%-ot, úgy tudom, emiatt lehet részvizsgát tenni. Erre mikor meddig hogy lehet jelentkezni? Ugyanúgy mint a teljes vizsgára?

anette 1990! írtam neked mailt!!!!

Kedves Detti!
A vizsgamegtekintésre a bejelentkezési határidő az eredmények meghirdetésétől számítva 15 nap - ez július 2-án, a tegnapi nappal sajnos lejárt.
Üdv, Euroexam

Kedves Euroexam!
Én május 24-én vizsgáztam a Shetland-nél, de sajnos 62%-os lett... Kérdésem: hogyan hol mikor kivel milyen úton-módon meddig lehet megnézni a kijavított vizsgát? Kaphatnék erről pontos infót? Köszönöm

hú enyém volt a 600. bejegyzés! :D

engem érdekelne a könyv! anette1991@citromail.hu

karib-tenger

ha B2 után már készülsz is a C1-re, tedd olcsóbban:D

Euro C1 egyáltalán NEM HASZNÁLT próbanyelvvizsga könyv eladó!

eredeti ára 2200 HUF, NÁLAM CSAK 1700!!!!:) It's really worth buying!:)

ha érdekel, írd meg az email címed, és megkereslek

üdv

Kedves Puma!
Az a nemzetközi bizonyítványod. :)
Üdv, Euroexam

Ma mentem el bizonyitványért tényleg jó érzés kézbe fogni:)csak azt nem tudom az papir amit adtak hozzá az mit igazol, v mire jó:) John hol töltitek a nászutat?:)

kérdés törölve...már nekem is a kezemben van:)
igaz,h eltévedtem pesten,és 40percig feleslegesen utaztam,dehát nem is én lennék,ha simán ment volna:)
mostmár bele lehet vetni magunkat a nyárba:) jó szórakozást midnenkinek,és vigyázzatok magatokra:)

én még nászúton vagyok! :D csütörtökig! :P :P :P :P :P

Hogy eltűntetek:S
Én is megkaptam ma a bizimet, most nyugodtam meg igazán:)