B2 márc12 angol nyelvvizsga - 1. oldal

Kedves Tamás!
A március 5-ei eredmények lekérdezhetőek a Levizsgáztam/Vizsgaeredmények megtekintése menü alatt, a vizsgakódod segítségével. Ha esetleg nem tudod már a kódodat, gyere be a Vizsgaközpontba és tájékoztatunk az eredményedről (csak egy személyigazolványt hozz magaddal.)

A sikeres vizsgához a maximális pontszám 60%-át kell elérni, ugyanakkor feltétel az is, hogy valamennyi vizsgarészen (a kétnyelvű vizsgán 6, az egynyelvű változatban 5 vizsgarész van) külön is meglegyen legalább 40%.
Külön szóbeli vizsga esetén a feltételek azonosak, de természetesen csak a szóbeli vizsgába tartozó vizsgarészekkel kell számolni.

Az eredményed lekérdezésekor alul meg fog jelenni zöld színnel, ha sikeres, vagy pirossal ha sikertelen.
Üdv, Euroexam

Kedves ynwasg!
Az adataidnak (név, születési hely és idő, anyja neve) és a vizsgák adatainak (időpontja, típusa és szintje) kell szerepelnie benne, valamint annak a mondatnak, hogy vállalod a felelősséget a bizonyítványodért, a postás közben esetleges sérülések miatt (ez természetesen nem szokott előfordulni).
Üdv, Euroexam

tisztelt Euroexam!
két dologról szeretnék érdeklődni. egyrészt a március ötödikei vizsgaeredmények még letölthetőek valahonnan?(már megnéztem,csak nem nyomtattam ki a lapot, és már a kódommal nemtudokbelépni, viszont a további felkészülésemhez szükségem lenne rá) másrészt pedig,hogyha a szóbelin a hallásértés 60% alatt van, de a beszéd hatvanszázalék felett, akkor meglehet kapni a szóbelit, és ahallásértést az irásbelihez számittatni,? . Én ilyet itt a honlapon nem olvastam sehol, de a némettanárom biztos benen, hogy ilyet lehet , ésgondoltam megkérdezem.
előre is köszönettel
tamás

Kedves Kérdező!
A március 12-én vizsgázók bizonyítványai is átvehetőek. További információt a Levizsgáztam/Bizonyítványok átvétele menü alatt találsz.
Üdv, Euroexam

Sziasztok, postai úton szeretném megkapni a nyelvvizsga bizonyítványomat, milyen adatokat kell a kérvényező levelembe írnom?
Kétszer voltam vizsgázni, elsőre(2010 dec.) csak a szóbelim sikerült, másodszorra (2011. márc.) az írásbelim is. Ennek is külön szerepelnie kell a levélben?

Jó napot!
érdeklődni szeretnék hogy március 12-én voltam az angol B2 vizsgán, akkor át lehet-e venni már a bizonyítványt vagy az csak a március 5-re vonatkozik?
köszöönm

Kedves _mrija!

Nem szoktunk kódot összecserélni, bízhatsz az eredményedben, amihez gratulálunk! Ha sikerült, sikerült :)).

Üdv: Euroexam

Kedves _mrija!

Nyugodj meg, ha sikerült, sikerült, ne legyenek kétségeid, gratulálunk!

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam,
Érdeklődnék, hogy ami a vizsgaeredmények alatt szerepel eredmény, az 100%? Nekem sikerült, és tudom, buta kérdés, de akkor ez gy van, igaz? Van olyan ismerősöm - igaz, máshol vizsgázott - akinek felcserélték a kódját, vagy valami hasonló történt, és egy egész napig úgy tudta, sikerült a vizsgája, aztán szembesült vele, hogy mégsem.
Köszönöm:-)

Mivel 0 időm volt készülni - max. az online elérhető feladatokat nyomtam, meg a CNNt néztem a híradó helyett - nekem nagyon bejött. Gyakorlatilag a vizsga feladataihoz hasonlókat toltuk végig, a tanár a második alkalomra kijavította az elsőn megírt dolgokat. Csomó hasznos tanácsot adott, még arra is próbált ötleteket adni, hogy aki eddig nem készült, mivel húzhatja magát 1-2 hét alatt kicsit feljebb.
Szóval ajánlani tudom. Az online elérhetőnél az interaktivitás miatt volt sokkal jobb, nagyon segítőkészen próbált a tanár válaszolni bármilyen felmerült problémára.
Így utólag olyan volt, mint a vizsga, csak a szünetek helyett megbeszéltük a feladatokat.

Szia Mitema!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Villámtréning az milyen volt? Miket csináltatok ott? Érdemes jelentkezni rá?

A válaszodat előre is köszönöm!

Mónika

Gratula mindenkinek.
A villámtréning istenkirályság, az online felkészítés is jó. Az egyetlen bántó dolog, hogy milyen vén voltam az átlaghoz képest :)
Nekem csak a writing lett rossz, de erre számítottam is - szerencsére nem túl életszerű, hogy újságcikket írok, ráadásul szerintem kézzel az elmúlt 10 évben összesen nem írtam ennyit, külön gratula annak aki ki tudta mazsolázni a gyöngy betűimet.
Bizonyítvány május elején lesz. Itt a Levizsgázam / Bizonyítvány átvétele alatt egyszercsak megjelenik majd a márc12-i vizsga is.

Kedves Mindenki!
Gratulálok, akinek sikerült, és ezer köszönet az online felkészítőért, nagyon sokat számított! Nekem 85% lett overall...
Azt szeretném kérdezni, hogy milyne dátum lesz a nyelvvizsga-bizonyítványon? Nagyon fontos lenne...
Köszönöm szépen:
Luca

Nekem overall 88%, reading 100%, listening 97% =)) gratula azoknak akiknek szintén sikerült =) [amúgy szerintem is nehezebb volt a vizsgafeladatsor, mint amit pl. előkészítőn vettünk]

nekem is sikerült,mondjuk nem olyan eredménnyel,mint amilyet szerettem volna,de nem ez a lényeg:)
a vizsga maga szerintem teljesen korrekt volt,én a német nyelvvizsgámat is itt csináltam lassan 3 éve,szóval én már rendelkeztem némi tapasztalattal:D
csak ajánlani tudom,ha tudod mik az elvárások, nem lesz nagy gond:)

köszi :)

Nekem sokat számított, hogy tisztában voltam a feladattípusokkal és hogy elmondták a "trükköket" a különböző fajtájú megolásokhoz. (Pl. milyen legfontosabb szempontokat vesznek figyelembe a javításnál, hogyan lehet jól beosztani az időt, hogyan épül fel a listening, stb.)
Egyébként én is úgy gondolom, hogy a vizsga nehezebb volt egy kicsival, mint a gyakorló feladatsorok, de aki átlagban 70 százalék körül teljesít, annak szrintem nem kell izgulnia.

Nekem sikerült, csak megfelelően kell rá felkészülni. (Min. egy villámtréning vizsga előtt)Én ajánlom mindenkinek.

Akinek csak az egyik rész van meg, az is kap valamilyen bizonyítványt? Ez meddig érvényes? Máshol is megcsinálhatom a hiányzó részt?

Nekem nem lett meg a szóbeli. Kész vicc. Az írásbelim igen, a szóbelinél a speaking 72% de a listening 35. Most ott vagyok, hogy van egy "írásbeli nyelvvizsgám" és egy 59 % os szóbeli. Nagyon boldog vagyok -.-

Kedves Iván Csaba!
A honlapunkon lesz kiírva, hogy megérkeztek a bizonyítványok. A Főoldal/Gyakori kérdések között találsz egy részletes leírást arról, hogy hol tudod átvenni a bizonyítványodat, ha a Vizsgaközpont vagy egy vizsgahely szervezésében vizsgáztál.
Üdv, Euroexam

Tisztelt Euroexam!
a márc.12-i B2es vizsga bizonyítványai mikortól lesznek átvehetőek a vizsgahelyeken? Értesítést és pontos helszínt kapunk e-mailben?
Előre is köszönöm.

Kedves Greti!
A bizonyítványok átvétele nem jár extra költséggel, csak egy érvényes szemmélyigazolvány, jogosítvány vagy útlevél kell hozzá.
Üdv, Euroexam

Sziasztok!
Nagyon jó volt a vizsga! A szóbelim 97%-os lett, hogy hogy csináltam azt nem tudom, mindenesetre amikor megláttam, el se akartam hinni :) Gratulálok mindenkinek akinek sikerült!

Nagyon köszönöm mindenkinek, de elsősorban mégis magamnak, hogy sikerült a vizsgám:D 72% lett összesítve, de azért tegyük hozzá, hogy ott van benne egy 95%-os speaking rész:P

Mindenkinek csak ajánlani tudom a vizsgát, kevés felkészüléssel, céltudatos munkával, teljesen egyszerű a dolog.

Kedves Euroexam!

Sikeres a vizsgám, a kérdésem pedig az lenne hogy a bizonyítványért kell még külön fizetni, mikor megyek átvenni?

Feladatok kapcsán újat nem nagyon tudunk mondani... a próbavizsga-feladatok nagyjából hasonlók, mint amik a vizsgán lesznek...
Amire nagyon figyelj, hogy mindenképp a külön értékelőlapon tüntesd fel a válaszaidat, mert csakis azt veszik figyelembe az értékelésnél, nem a feladatlapot. Egyik vizsgázótársam ezt sajna nálunk is bebukta, mert későn kezdte el beírogatni a másik lapra a megoldásokat...
Ezen kívül legfeljebb annyit mondhatok, hogy ne izgulj, ne kapkodj, csak szép nyugodtan, odafigyelve, akkor nem lehet baj :) és persze sok sikert előre is :)

Én egyet se csináltam meg és utólag belegondolva, jobb lett volna ha megcsinálok 10ezret:)

Sziasztok!

Én csak májusban fogok ezen túlesni, s remélem, h sikeres lesz majd a nyelvvizsga. Tudnátok nekem tanácsokat a nyelvvizsgához? Mert szerintem azzal h megcsinálok 10.000 feladatlapot semmire sem megyek.