C1 - 1. oldal

Kedves Edina!

Teljes mértékben megértjük a türelmetlenségedet, és bízunk benne, hogy az általad említett időpontig elkészülnek a bizonyítványok! Megígérni sajnos nem tudjuk, mert mint említettem a nyomda leterheltségén is nagyon sok múlik.
Van rá lehetőség, hogy bizonyítványodat Budapesten vedd át a Vizsgaközpontban, ha ez segít, kérlek írj nekünk e-mailt az info@euroexam.org-ra.

Üdv,
Euroexam

Kedves Euroexam!

Sajnos a választól sem nyugodtam meg. Most kaptam az egyetemtől egy értesítőt, hogy amennyiben február 4-én beadom a nyelvvizsga fénymásolatát a suliba, akkor részt vehetek a diploma-átadón, amúgy sajnálatos módon nem.
Ezen a bizonyítványon múlik hogy 3 és fél éves munkám gyümölcsét átvehetem, vagy sem. Nekem tényleg nagyon szükségem lenne addig az időpontig a bizonyítványra, főleg úgy, hogy nekem még el kell érte mennem Győrbe is. Ha már munka mellett ilyen sok pénzt öltem az egyetembe, legalább meg szeretném ezzel az átadóval koronázni.

Bocsánat tényleg a türelmetlenségem miatt :(

Edina

Kedves Edina!

Természetesen minden tőlünk telhetőt elkövetünk, hogy a bizonyítványok mihamarabb átvehetőek legyenek, ám vannak olyan időbeli megkötések, amikhez nekünk is muszáj tartanunk magunkat. A bizonyítványokat csak a felülvizsgálati idő lejárta után tudjuk elküldeni a nyomdába, onnantól pedig az Ő leterheltségük függvénye, hogy mikorra készülnek el, ez várhatóan február első hetét fogja jelenteni.

Köszönjük türelmeteket és megértéseteket!
Üdv,
Euroexam

Kedves Euroexam!

A novemberi sikeres nyelvvizsgák bizonyítványai tényleg csak február elején fognak elkészülni?
Mert ha sikerül az egyetemen sikeres vizsgát tennem, akkor február 14-én lesz a diplomaátadó ünnepség, és ha még januárban - lehetőleg nem az utolsó héten - kézhez kapnám a bizonyítványomat, akkor teljes értékű végzett egyetemistaként vehetnék részt az ünnepségen! Nagyon fontos lenne számomra, ha minél előbb megkaphatnánk a bizonyítványt!

Köszönöm válaszukat: Edina

Kedves Szandi!

Minden vizsgánk letehető egy- vagy kétnyelvű változatban egyaránt. És a két változat teljesen egyenértékű.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Köszönöm szépen a tájékoztatást!
Meg szeretném kérdezni, hogy a német c1-es vizsgából is van egynyelvű változat vagy ott mindig van a közvetítés rész?

Válaszotokat előre is köszönöm!

üdv
Szandi

Kedves Szandi!

Gratulálunk a sikeres vizsgához!:)
Természetesen minden tőlünk telhetőt elkövetünk, hogy a bizonyítványokat minél hamarabb át tudjátok venni, de bizonyos dolgokban meg van kötve a kezünk, így gyorsított eljárásra sajnos nem tudunk lehetőséget biztosítani.
Biztosat ígérni egyelőre szintén nem tudunk, de a novemberi vizsgák bizonyítványai várhatóan február első hetére készülnek el, így jó esély van rá, hogy az fogod tudni tartani az említett határidőt!

Üdv,
Euroexam

Kedves Euroexam!

Nekem is sikerült a november 30-ai C1 nyelvvizsga és arról szeretnék kérdezni, hogy lenne-e arra mód, hogy a bizonyítványt gyorsított eljárásban kapjam meg, mert február 7-ig be kell mutatnom a főiskolán, hogy megkaphassam a diplomám és csak az eredeti bizonyítványt fogadják el!
Válaszotokat előre is köszönöm!

Üdv
Szandi

Kedves Ivett!

Bizonyítványodat a vizsgaszervező irodájában veheted át, tehát esetedben valószínűleg Miskolcon. Ahhoz, hogy ezt biztosra meg tudjuk mondani, kérlek küldj egy e-mailt az info@euroexam.org címre, amelyben leírod a nevedet, illetve a vizsga adatait, szívesen megnézzük Neked!
Természetesen van mód arra is, hogy a bizonyítványodat Egerbe küldjük. Ha így szeretnéd, akkor kérlek írd le ezt is a levélben!

Üdv,
Euroexam

Kedves Euroexam!

Azt szeretném kérdezni, hogy hol vehetem majd át a bizonyítványomat, ugyanis Egerben jelentkeztem, de az alacsony létszám miatt Miskolcon vizsgáztam.
Van rá mód esetleg, hogy Egerbe küldjék a bizonyítványom?
Előre is köszönöm.
Ivett

Sikerült :) Köszönöm Euroexam. Másodikra ugyan, de végre megvan. BUÉK mindenkinek!!! :)

Kedves Vizsgázók!

A 2013. november 30-i angol Euro C1-es vizsga eredményei megtekinthetők a Levizsgáztam fül alatt, a vizsgakódok segítségével.

Üdv, Euroexam

Na, megvannak. Érdekes, hogy pont az lett a legrosszabb, amire azt hittem, hogy a legjobb és fordítva. Na mindegy, lényeg, hogy megvan. Köszönöm Euroexam, BUÉK!

Kedves Euroexam!

Várható a közeljövőben eredmény? Mert lassan én is indulnék a házibuliba sofőrnek, de reménykedtem benne, hogy fél 5 - 5 között lesz eredmény!

Köszönöm a választ: Edina

Reggel 8 óra óta folyamatosan a gépnél ülök! Mégiscsak szilveszter van, az emberek nagyrésze bulizna ma, köztük én is. De hogy tudnék készülődni vagy akármi? Pedig én várom ide a barátaimat, és még semmit sem csináltam...
Miért van az, hogy tavaly hamarabb megvolt? ÉS ma mi tart eddig? Csak tényleg mondják meg, hogy várjunk-e még vagy inkább menjek el a géptől. Elmegy az egész napom ezzel...

Ez hihetetlen komolyan... Nem értem mért nem lehet feltenni már. Ők biztos kevésbé izgulnak, de nekünk meg elrontja a napunkat, én legalábbis most már nagyon unom a várakozást.

Volt olyan régebbi nyelvvizsga, ahol tényleg este 10-11 körül töltötték fel az eredményeket. De szilveszterre való tekintettel én amondó vagyok: ha 5-ig nem töltik fel, akkor szerintem ma már nem lesz eredmény...

Kedves Euroexam,
Valami biztatás? Számíthatunk az eredményre még ma?

Remélem azért addig nem húzzák...

ja, akkor jó, nem tudtam, hogy ma mindenképp meg kell lennie,akkor addig próbáljuk lefoglalni magunkat valahogy, mert én is öt percenként frissítek. :-)

Ma lejár a határidő, tovább nem húzhatják. Bár a 23:59 is ma van még...

egyre kevésbé hiszem, hogy ebből még ma lesz eredmény, de tartsunk ki, hátha mégis.

jaaaaaaaj! már az alvás is nehezen ment, de mostanra már teljesen kész vagyok...feszülten és gyomorgörccsel várom az eredményeket!

Jó lenne már felkelni a géptől. :D

Köszi! Én is nagyon szorítok mindenkinek!!!!

Biztosan sikerült!

Én már másodszor...de remélem most sikerült! De én már annyira izgulok :(
Nem bírom az ilyen várakozást!

Én is először voltam felsőfokún.

Nálunk is ez volt... egy héttel előbb felrakták. Most meg nem értem, ki akar bent lenni tovább szilveszterkor, csak emiatt...
Én is először voltam.

Én is beállok a várakozók sorába. :)

Igen,én először voltam.