C1 angol nyelvvizsga, dec.6

Kedves Ira!
A vizsgahely, a jelentkezési lapon az általad megjelölt intézmény, aki a jelentkezésedet rögzítette. A vizsga bizonyítványok átvehetőek, ezt a honlapunkon jobb oldalán, a friss hírek között jeleztük. Azt, hogy a bizonyítványodat mikor tudod átvenni, a választott vizsgahelytől tudod megérdeklődni. Ha nem emlékszel, hogy melyik vizsgahelyet választottad, nyugodtan küld el az e-mail címünkre a neved és a vizsgakódodat és mi tájékoztatunk arról, hogy hova kell menned.
Üdv, Euroexam

Tisztelt Euroexam!
A bizonyítvány átvételével kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Először is; mit jelent egész pontosan a vizsgahely szó? Ahol leadtam a jelentkezést, ahol megírtam a nyelvvizsgát, vagy a vizsgaközpontot magát? Hogyan tudhatom meg, hogy mikor vehetem át a bizonyítványt? Szombaton át lehet venni? Ha mégse személyesen akarom átvenni, hanem postai úton, és esetleg elveszne a bizonyítványom, igényelhetek-e újat, vagy az egész vizsgát újra kell csinálnom? Előre is köszönöm!

Kedves Mindenki!
Megérkeztek a 2008. decemberi ANGOL Euro B2-es, C1-es valamint az EuroPro B2-es vizsga bizonyítványai.
Ha a Vizsgaközpont szervezésében vizsgáztál, mától átveheted a bizonyítványodat. A vizsgahelyeken várhatóan február 13-tól vehetők át a bizonyítványok, az átvétel pontos időpontjáról, kérjük, érdeklődj a vizsgahelyen.
Üdv, Euroexam

Kedves Lala!
A december 6-i angol C1 és Pro B2, illetve a december 13-i angol B2 vizsga bizonyítványai megérkezését a friss (bíbor) hírek között fogjuk jelezni,de várhatóan jövő hét utánra meglesznek.
Üdv,Euroexam

Tisztelt Euroewam!
Arról szeretnék érdeklődni, hogy a december 6-i C1-es vizsga bizonyítványait várhatóan mikortól lehet átvenni?

Kedves Csabi!
Arra a Vizsgahelyre kellene elmenned, ahol a vizsgára jelentkeztél, ott megtudhatod az elvesztett kódodat és a vizsgaeredményed. A személyi igazolványodat mindenképpen vidd magaddal!
Üdv, Euroexam

T.Euroexam!

Természetesen a karácsonyi huzavonában sikerült elkavarnom a nyelvvizsgás papírom (azon volt a vizsgakód)és most sehol nem találom.. Mit tegyek? :S

T.Euroexam!

Természetesen a karácsonyi huzavonában sikerült elkavarnom a nyelvvizsgás papírom (azon volt a vizsgakód)és most sehol nem találom.. Mit tegyek? :S

Kedves Riri!

Az IP-cím (Internet Protocol-cím) egy egyedi hálózati azonosító, amelyet az Internet Protocol segítségével kommunikáló számítógépek egymás azonosítására használnak. Minden, az internetre kapcsolt számítógépnek van IP-címe, de egy-egy konkrét cím nem kötődik feltétlenül egy-egy géphez. Az internetet használó számítógépek minden tranzakció során (például egy weboldal megjelenítésekor) megadják IP-címüket.

Jelentősége nincs. Biztonsági okai vannak.

Abban az esetben, ha egy ip címről sok hibás lekérés érkezne, az azt is jelenthetné, hogy valaki találomra próbál vizsgakódokat beírni és esetleg jogosulatlanul szeretne eredményt látni. Mivel az interneten megjelenő vizsgaeredmény sem köthető személyhez így ebben sincs nagy kockázat. Csak szeretnénk tudni arról, ha mégis ilyesmi előfordul.

Hogy megnyugtassalak, ebből neked semmilyen hátrányod nem származik és részedre komoly jelentőséggel sem bír. Mint írtam minden weboldal meglátogatásánál feljegyzik az ip címed, csak mi ezt meg is írtuk.
Üdv:
Euroexam

Kedves Euroexam!
Egy technikai kérdésem lenne, beírtam a vizsgakódomat, hogy megkeressem az eredményem, és véletlenül elgépeltem. Ekkor az volt kiírva, hogy feljegyezték az a gép IP címét? Ez mit jelent? Van ennek jelentősége?

Kedves Klári!
A teljes kódot be kell írni a mezőbe, a betűkkel, illetve a kötőjellel együtt.
Ha így sem sikerülne, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot, és megnézzük, mi lehet a probléma.
Üdv, Euroexam

Tisztelt Euroexam!
Sajnos vmiért az ér eredményem nem jelenik meg. Mi lehet ennek az oka? Köszi Klári

Kedves Mind!
A december 6-i C1-es vizsgák eredményei elkészültek, megtekinthetők az Eredményt nézek fül alatt a vizsgakódotok segítségével.
Üdv, Euroexam

Kedves Kata!
Hagyományainkhoz híven most is lesz lehetőség szóbeli próbavizsgára, annyi változással, hogy a díja 1000 Ft lesz. Hamarosan jelezni fogjuk honlapunk jobb oldalán (a bíbor hírek között), hogy mikor lesznek és hogyan tudtok rá jelentkezni.
A vizsgaeredmények a vizsgát követő 20-ik munkanapot követően lesznek meg, a bizonyítványok nagy valószínűséggel elkészülnek július 9-ig.
A vizsga változásairól a Heti gyakorlófeladatok 307. hozzászólásánál olvashatsz, de a bevezetésük fázisait követve, a nyitólapról azonnali eléréssel kikerülnek a honlapra.
Üdv, Euroexam

T.Euroexam!
Kérdésem,régebben láttam,volt lehetőség ingyenes szóbeli próbavizsgára.Esetleg ismét terveznek? angol C1 érdekelne.A máj.16-i vizsga bizonyítványa megérkezik júli 9ig? 2009-től milyen változások történtek a vizsgarendszerben Válaszukat előre is köszönöm.

ne már, pont 8.án lesz meg? :D az a szülinapom, szép kis ajándék lesz, hogy megbuktam pff :S:D

Kedves Chris!
Valószínű, hogy csütörtök kora délutánra lesznek meg az eredmények. Tudjuk, hogy az utolsó napok a legrosszabbak ilyenkor, mikor már majdnem itt a határidő, ezért mi is igyekszünk, hogy hamar meglegyenek az eredmények. :)
Addig is még egy kicsit kérjük a türelmedet!
Üdv, Euroexam

Kösz a választ! Csütörtökön hány órától lesznek kinn az eredmények?:)

én is így számoltam, de azért köszi, hogy leírtátok!

Kedves Lili és Chris!
A 2008. december 6-i C1 vizsgaeredmények 2009. január 8-áig lesznek meg, akkor jár le a 20 munkanap.
Üdv, Euroexam

Igen, ez engem is érdekelne. Volt egy szombat ami munkanap volt, ha az nálatok is annak számít akkor kedden, ha nem akkor szerdán telik le a 20. De hamarabb is meg szokott jönni.

Érdeklődnék, hogy a fent említett dec. 6-ai vizsga eredményei pontosan mikor lesznek megtalálhatóak itt a holnapon?
Gondolom a 20 munkanapba csak dec. 25-26 és jan. 1 nem számít bele, vagy rosszul számolom?!

Érdeklődnék, hogy a fent említett dec. 6-ai vizsga eredményei pontosan mikor lesznek megtalálhatóak itt a holnapon?
Gondolom a 20 munkanapba csak dec. 25-26 és jan. 1 nem számít bele, vagy rosszul számolom?!