C1 November 27 Angol nyelvvizsga - 1. oldal

Nekem sajnos nem úgy sikerült ahogy szerettem volna. 90 százalék fölé vártam az eredményt és csak 86 lett:((( Na mindegy majd megpróbálom jövőre is.

Kedves Vizsgázók!

A 2010. november 27-i német Euro C1-es vizsgázók bizonyítványai megérkeztek a Vizsgaközpontba. Amennyiben a Vizsgaközpont szervezésében vizsgáztál, mától (január 31-től) átveheted a bizonyítványodat. A vizsgahelyeken várhatóan szintén a mai naptól vehetőek át a bizonyítványok. Az átvétel pontos időpontjáról kérjük, érdeklődj a vizsgahelyen!

Üdv, Euroexam

Igen tudom :)) köszönöm a válaszodat!
csak jó lenne ha már lehetne csatolni. de szerencsére ráér:) meg már nagyon várom hogy megkapjam:)

Szia!

Nem muszáj február 15-ig beküldened a nyelvvizsgát, elég július 7-ig!

nekem 78% és nagyon örülök neki! én már a 60%-nak is örültem volna:))
jó választás volt az euroexam, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Az kemény hogy csináltad sajkás? Nekem csk 77 százalékos lett

hááát nagyon jók vagyunk :P most h már így megvan az angol felső, jöhet spanyolból is a bme felső :D szééép :))

Igeeen nekem is sikerült. 97% lett barátaim!

Kedves Euroexam!
Írtátok, hogy február közepén érkeznek a vizsgabizonyítványok. Gondolom még nem tudtok pontos időpontot, de van esély hogy még a felsőoktatásba való jelentkezési határidő előtt(febr. 15) meglesz? jó lenne csatolni a jelentkezéshez:)
köszönöm a választ.

Nekem sajnos nem sikerült...:( Pedig nem sok kellett volna hozzá..... :( :( :(

Kedves Miklós!
Gratulálunk a sikeres vizsgádhoz!
A bizonyítványok előreláthatóan február közepén fognak megérkezni a vizsgaközpontba és a vizsgahelyekre.
A honlapunkon természetesen azonnal értesíteni fogunk titeket, amint átvehetőek lesznek.
Üdv, Euroexam

T. euroexam!
A vizsgaeredményeknél láttam, hogy iskerült a vizsgám :)
Mikor lehet átvenni a bizonyítványt?
köszönettel: Király miklós

Kedves Nina5!
Köszönjük, hogy jelezted. Ma válaszoltunk e-mailben, hogy rögzítettük a kérésed és várunk január 7-én.
Üdv, Euroexam

Kevdes Euroexam!
A megtekintésre való jelentkezéskor a január 7 helyett 5-öt jelöltem be véletlenül.(aznap lesz szülinapom) A jelentkezéseket beérkezési sorrendben csoportosítják, és szeretnék a január 7-i időpontra menni.
Írtam e-mail-t az info@euroexam.org-ra, de félek, hogy így két ünnep között nem olvassák el, és dec. 31-e a határidő.
Légyszi, küldjetek e-mailt hogy mehetek-e 7-én, mert vidéki vagyok és fontos lenne tudni.
Köszi szépen!

Kedves Zsancy13!
A sikeres vizsgáról nem kell külön "igényelni" bizonyítványt, azt automatikusan kiállítjuk.
A már átvett, sikeres írásbeli vizsgáról kiállított bizonyítvány, és a mostani, szóbeli bizonyítvány együtt azonos értékű egy egynyelvű komplex bizonyítvánnyal.
Többet tudunk segíteni, ha felveszed velünk a kapcsolatot e-mailben (info@euroexam.org) a két ünnep között vagy telefonon január 3-tól (061 225 8755) és megadod az adataidat, ami alapján ellenőrizni tudjuk a rendszerünkben szereplő információkat.
Üdv, Euroexam

ezaaz sikerüüüüüüüült :))

Kedves Euroexam!
Hogyan lehet igényelni az egynyelvű nyelvvizsgabizonyítványt abban az esetben, ha az írásbeli még szeptemberben sikerült és meg is kaptam az államilag elismert nyelvvizsgabizonyítványt róla, de a szóbeli pedig most sikerült és én mindkettőnél direkt be is jelöltem hogy egynyelvűt csinálok?? Ebben az esetben is jár? Vagy ezt kérvényezni kell e-mailben? És ha igen, milyen címre kell küldeni??
Előre is köszönöm válaszukat :)

OOOOOOOOOhhhhhhhh Yeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaah!!!!! 90% !!!!!

Kedves Vizsgázók!
A 2010.november 27-i Euro C1 vizsga eredményei lekérdezhetőek a vizsgakódokkal a Levizsgáztam fülre kattintva.
Üdv, Euroexam

Én is nagyon várom már... :D

sztem 23-án lesz, mert az europrosoknak is akkorra ígérték. remélem nem kell végigizgulni az egész karácsonyt...

igen...igen. már tűkön ülünk :DD

Sziasztok!

Meg lehet tudni,hogy a november 27.-i C1-es vizsgának mikor lehet megtekinteni az eredményét? Már nagyon szeretném tudni, mint ahogy a többiek is szerintem...:)

Köszi előre is!

Kedves Gyanna!
Vizsgaszabályzatunk szerint a vizsgától számított 20. munkanapot követően lesznek elérhetőek az eredmények. Mivel a 20. munkanap dec. 24-ére esik, mindent megteszünk, hogy a novemberi vizsgák előzetes eredményeit már a rendes, 20 munkanapos határidő előtt közzé tudjuk tenni, így senkinek sem kell majd végig izgulnia a karácsonyi ünnepeket.
A szóbeli vizsga a Hallott szöveg értése és a Beszédkészség vizsgarészből együttesen áll. A Hallott szöveg értése vizsgarész javítása és értékelése (hasonlóan az írásbeli vizsga többi részeihez) több menetben történik a 20 munkanap alatt, részben javítótanárok, részben számítógépes program végzi. A Beszédkészség vizsgán (mint minden tanári közreműködéssel értékelt feladatnál) kettős értékelés történik, amit a vizsgát követően utólag ellenőriznek.
Miután valamennyi feladat javítása, majd a javítás ellenőrzése is megtörtént, készülnek el a még nem véglegesített eredmények. Az összesített eredmény alapján a megfelelési küszöbhöz közeli eredményű dolgozatokat ezek után egy további fázisban újraértékelik. Ez az oka, hogy az eredmények egyszerre kerülnek kihirdetésre, majd feltöltésre itt a honlapon.
Üdv, Euroexam

vajon lesznek eredmények 20 napnál hamarabb? vagy direkt egyszerre raknak fel mindent?

nekem alapból fura volt, hogy a szóbeli eredményeket nem hirdetik ki, mint mondjuk origónál, nem is értem miért, kicsit nyugtatná az ember lelkét, hogy körülbelül hogyan sikerült...

Sziasztok!
Na túl vagyunk rajta:):):C
Meglepődéssel olvastam, hogy ti is ugyanezt gondoljátok, amit én...
a nosztalgiás feladat nagyon kikészített... elvett csomó időt és szitne végigtippeltem az egészet.. meg a 3. feladat 2. szövege is nehéz volt:S
a diktálás meg a magnósból a feleletválasztós nagyon könnyű volt :D legalábbis remélem hogy jól éreztem.
az essay nem nagyon tetszett, meg az sem, hogy csak 2 presentation topic volt (annak ellenére, hogy minden gyakorló feladatsorban 4 van megadva..)
reménykedjünk, hogy sikerült:) és elvileg 23-a körül meglesznek az eredmények nem? mert kb az a 20. munkanap(mert addig talán van egy szombat is)
én már nagyon várom.:D

Kedves Bbi04!
Elismerésünk, jó a memóriád és ügyes voltál! Alig-alig fordul elő, hogy hozzászólásokba beleszóljunk, annak, hogy most mégis, a következő az oka: Az egyes vizsgák feladatait különböző módokon, de némi idő elteltével kötelezően újra használnunk kell. Lehet, hogy próbavizsgán, lehet, hogy újabb vizsgaanyagok előtesztelésekor, de még az sem kizárt, hogy pár év múlva egy éles vizsgán jelennek meg újra. Erre azért van szükség, hogy a korábbi vizsgák és az újabb feladatsorok nehézségét egymással pontosan, ellenőrzötten össze tudjuk kapcsolni, a kiegyenlített nehézséget így biztosítjuk. Ez az oka annak, hogy a feladatok nagy részét nem publikálhatjuk, az éles vizsga után nem tehetjük közzé és megtekinteni is csak a vizsgaközpontban lehet. Reméljük így már érthető :)
Köszönjük megértésed!
Üdv:
Euroexam

És a mediationhoz mit szóltok? Mennyire szokták azt szigorúan pontozni? Csak nem húzzák le nagyon...

nanditooo,

bizit biztos nem fog hozni a Jézuska, sztem addigra nem lesz kész, kb január végén lesz belőle vmi...
Max az eredményeket hozhatja a Jézuska!

Igen, a nosztalgiás részt végigtippeltem, az írónő elment, de az elmebeteg pali sem volt túl könnyű. :D A listening első feladata szintén sok volt nekem :) De összességében megfelelt, ha nem hoz bizit a Jézuska, akkor megyek márciusban :D

hogy sikerült a vizsga? a reading elég killer volt imho :)

Sziasztok! Én nov.27. megyek felsőfokra...és kétséges h sikerül-e...sztem nem fog..nem tudom ti hogy vagytok vele,se sztem nagyon nehéz a nyelvtani részében az , amikor 4 szóból kell 1et kiválasztani. Sztetek? Nektek h megy? Hogyan lehet erre egyáltalán készülni? nagyon ideges vagyok....