dec 18. B2 angol nyelvvizsga - 1. oldal

Tisztelt Euroexam!
Ha nincs meg a kódom, hogy nézhetném meg az eredményem?
Előre is köszönöm!

itt egyszerűbb megkérdeznem: a mezzofanti verseny írásbeli és szóbeli fordulóinak eredményei egybeszámítanak? köszi a választ és sok sikert mindenkinek a holnapi versenyhez :-)

Az euro nyelvvizsga központban átlagosan 50% a megfelelések aránya és nagyon sok a panasz a vizsgaszervezéssel kapcsolatban szóval csak óvatosan az ajánlással...

Főoldal -» Vizsgatípusok és szintek (amúgy igen)

Csak érdeklődni szeretnék, hogy a B2 tipusú nyelvvizsga megfelel-e az "államilag elismert középfokú C"-nek,és hogy elfogadják-e a felsőoktatási intézmények.
Ramóna

Kedves Renáta,
nem, a decemberi vizsga feladatai nem publikusak.
Üdv, Euroexam

Tisztelt Euroexam!
2010. 12. 18-án vizsgáztam angol komplex középfokon. Azt szeretném megkérdezni hogy a weboldalon elérhetőek lesznek-e a 18.-ai vizsgafeladatok?
Üdvözlettel, Kiss Renáta

Kedves Dávid,
a Baár-Madas Gimnázium csak egy vizsgahelyszín. Az ott tartott vizsgát az Euroexam Nyelvvizsga Központ szervezte és a bizonyítványt nálunk, a Vérmező út 4. sz. alatt lehet átvenni munkanapokon 10 és 18 óra között (személyi bemutatása mellett vagy meghatalmazással). Ami pedig a postázást illeti: csak írásos kérésre postázunk ki bizonyítványokat.
Üdv, Euroexam

Tisztelt Euroexam!

Sikerült a nyelvvizsgám,de nem egyértelmű nekem az hogy hol vehetném át. A tegnapi nap felhívtam a Baár Madas Református Gimnáziumot és ott az mondták, hogy aznap 4-ig vehetem át utána pedig kipostázzák. A kérdésem az lenne, hogy nem úgy van hogy nem postázzák ki? és nekem kell személyesen érte menni? ahol van a levizsgáztam menüpont alatt az hogy hol tudom átvenni ott fel sem tüntetik,ez miért van?

Amúgy nagyon megvoltam elégedve,mindenkinek ajánlani fogom.

Kedves Vizsgázók!

A 2010. december 18-i angol Euro B2-es vizsgázók bizonyítványai megérkeztek a Vizsgaközpontba. Amennyiben a Vizsgaközpont szervezésében vizsgáztál, mától (január 31-től) átveheted a bizonyítványodat. A vizsgahelyeken várhatóan szintén a mai naptól vehetőek át a bizonyítványok. Az átvétel pontos időpontjáról kérjük, érdeklődj a vizsgahelyen!

Üdv, Euroexam

97%-os lett és sikerült. Én is mindenkinek csak ajánlani tudom. Szerintem korrekt és nagyon könnyű. Akinek nem sikerült azt nem is értem igazából...

Köszönöm Euroexam! :) Nekem is sikerült és sokkal kellemesebb volt a légkör,mint amire számítottam.Csak ajánlani tudom mindenkinek.A szóbeli jobban sikerült,de a lényeg hogy megvan a B2 komplex. Köszönet mindenért és gratulálok azoknak, akiknek szintén sikerült. :)

Kedves Adel és mindenki, akit érint!
A vizsgabizonyítványok az eredményhirdetéstől számított 4-5 hét múltán készülnek el. A novemberi-decemberi vizsgák esetében tehát február elejére/közepére. A honlapunkon fogjuk közzétenni, ha átvehetőek, érdemes tehát folyamatosan figyelni aktuális híreinket.
Az átvétel helyszíne a vizsgahelytől függ. Akik az Euro Nyelvvizsga Központot jelölték meg vizsgahelynek, azok a Vérmező út 4. sz. alatt vehetik majd át bizonyítványaikat (munkanapokon 10-18 óráig). A többi vizsgázó pedig az adott vizsgahelyen. Fontos: a személyi igazolványotokat ne hagyjátok otthon!
Üdvözlettel, Euroexam

Üdv! Én is azt szeretném megtudni, hogy hol vehetem át a bizonyítványomat, mert sehol se találom meg pontosan a választ.

Sziasztok!

Én azt szeretném megkérdezni, hogy a bizonyítványokról mikor fogunk tudni valamit? Hol és mikor lehet majd őket átvenni?
Amúgy gratulálok mindenkinek, akinek meglett. Nekem ez volt életem első nyelvvizsgája és hál istennek (ugyan épphogy, de nem ez számít) meglett.

Csokisfank

Kedves bcsapo!
Az általad említett felülvizsgálat már az eredmény kihirdetése előtt megtörtént, eredményed tehát végleges. Sajnáljuk, hogy ezúttal nem sikerült. Ezen a héten még jelentkezhetsz a dolgozat megtekintésére, ami hasznos lehet a további készülés szempontjából.
Üdv, Euroexam

Tisztelt Euroexam!

A szóbelim meglett, de összesen csak 58% ot értem el.

Olvastam olyat, hogy ha 2% on belül vagyok, akkor azt felülvizsgálják (a writing részt). Ennek az eredményét mikor tudom vajon megtekinteni, vagy, hogy értesítenek erről?

A választ előre is köszönöm.

Kedves Euroexam,
azt szeretném megkérdezni, hogy a december 18-ai nyelvvizsga bizonyítványait kb mikorra állítják ki?

Kedves Annacska 92!
Ha a vizsgaközpontot jelölte meg vizsgahelyként, akkor a bizonyítványt a Vérmező út 4. sz. alatti ügyfélszolgálatunkon veheti át. Amennyiben más vizsgahelyen tette a vizsgát, úgy ott. A bizonyítványok várhatóan 4-5 hét múlva készülnek el.
Üdv, Euroexam

Tisztelt Euroexam!

Dec. 18-án sikeres nyelvvizsgát tettem, sajnos nem egyértelmű számomra hol is vehetném át a bizonyítványt?

Előre is köszönöm a segítséget,
üdvözlettel
Veronika

Kedves Aggódó Anya!
Aggodalomra semmi ok, az eredmény helyes. Lekérdezéskor a kötőjel után szereplő szám nem jelenik meg.
Üdv, Euroexam

Sziasztok!

A szóbelim meglett, de az írásbelin csak 59% ot értem el. Nem hiszem el 1 kis %. Olvastam olyat, hogy ha 2% on belül vagyok, akkor azt felülvizsgálják (a writing részt). Ennek az eredményét mikor tudom vajon megtekinteni, vagy, hogy értesítenek erről?

Sikerült, elsőre :) A középiskolai tanárnőm ajánlotta az EuroExam-et, és igaza volt! Rendkívül barátságosak voltak, és szó ami szó, izgultam, de nem tűnt vészesnek a vizsga, s mint utólag kiderült, sikerrel jártam! Gratulálok mindenkinek!
Meg tudná valaki mondani, hogy mikortól lehet átvenni a bizonyítványt?

Nekem is meg lett!!!A szóbelim jobb lett, azt éreztem is, hogy meg lesz, viszont azt hittem, hogy az írásbeli bukta lesz, de a Writing feladat átsegített azon is!!Huhh :)

Áhhh... :) pont 60%. Istenem ilyen szerencsém többet biztosan nem lesz. :)

A lányom 18án vizsgázott és a vizsgakódnál egy számot nem írtak ki az eredménynél a végére de én jól adtam meg csak az eredménynél hiányzik az utolsó 9es akkor vajon nem lehet hogy mégsem az ő eredménye amit megkaptunk? Köszönettel egy aggódó anya

Még egy kérdésem lenne, mikor tudjuk meg ,hogy mikor lehet a bizonyítványokért menni?

Hurráááááá! :))))
Sikerült:) Voltam már pár nyelvizsgán, de ez volt az eddigi legkellemesebb vizsgaélményem. Iszonyúan stresszelős vagyok úgyhogy nekem kimondhatatlanul sokat jelentett a barátságos légkör.
Köszönöm mindenkinek! :)

Írásbelin voltam, sikerült 76% lett, szóbelim pedig korábban már megvolt. :D
Teljesen elégedett voltam mindennel. (határidők, feladatlap, szervezés)

Nekem is sikerült. 73% lett. El sem hittem szinte :) Az írásbeli úgy úreztem sikerült, a szóbeliben nem voltam biztos. Érdemes euros nyelvtanfolyamra járni. Végre kézhez kaphatom a végzettségemről szóló papírt. A tegnap estémet széppé varázsolta ez a hír.