diszlexia - diszgráfia

Kedves Melinda!

Vizsgaszabályzatunk szerint mindenki vizsgázhat, aki a vizsga naptári évében betölti 14. életévét, így szívesen látjuk fiát a nyári vizsgán!:)

Üdv,
Euroexam

Tisztelt Cím !

Azt szeretném megkérdezni, hogy ha a fiam 2014 október 11-én tölti be a 14. életévét, akkor jelentkezhet-e előbb pl. a nyári nyelvvizsgára is, vagy csak a BETÖLTÖTT 14. év után lehet nyelvvizsgáznia ?

Köszönettel: Szabó Melinda

Kedves Jancsi Ferencné!

Köszönjük jelentkezését. Kérjük, írjon egy emailt az info@euroexam.org címre, és kollégánk már kedden fog jelentkezni Önnél a szükséges információkkal, tudnivalókkal. Minden ilyen típusú igénnyel egyénenként foglalkozunk.

Üdv és Kellemes Húsvéti Ünnepet: Euroexam

T. Euroexam!

Diszlexiás-diszgráfiás a gyermekem, amiről hívatalos igazolása van. Diplomáját megkapta, de szeretné a nyelvvizsgát megszerezni. Mi a teendője?
Mikor lehet jelentkezni nyelvvizsgára?

Sziasztok! Logopédusként diszlexiás-diszgráfiás tanítványaim /-középiskolás-egyetemista/ számára keresek angolból-németből nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamot. Ötleteket is szeretnék a nyelvvizsga megszerzésének lehetőségeiről. Előbb szóbeli diszgráfiásnál, később eltekintve a helyesírási hibáktól írásbeli?

Sziasztok!
Logopédusként diszlexiás-diszgráfiás tanítványaim /-középiskolás-egyetemista/ számára keresek angolból-németből nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamot.
Ötleteket is szeretnék a nyelvvizsga megszerzésének lehetőségeiről.
Előbb szóbeli diszgráfiásnál, később eltekintve a helyesírási hibáktól írásbeli?