Fellebezés

Kedves Euroexam!

Egy régebbi hozzászólásban említették, hogy 1% akár 4-5 pontot tehet ki. Az hogy lehetséges, ha 25 pont egy-egy vizsgarész? Felülvizsgálaton gondolkozom, ezért kérdezem.

Üdv.:
Milán

Kedves ommmega!

Az eredményszámítási elveink és gyakorlatunk minden vizsgánkra egyformán érvényes, vagyis nem függ sem a nyelvi szinttől, sem a nyelvtől. A részleteket itt találod: http://www.euroexam.org/eredmenyszamitas

Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam!
Ez a B2-s nyelvvizsgaszámításokra is érvényes? Azaz 1% akár 4-5 pontot is jelenthet vagy csak a C1-re?
Köszönöm!

Kedves luxerre!

Kérünk téged és a többieket, hogy ne javítsatok. Ez nem jelenti azt, hogy ha véletlenül-esetleg-mégis--elkerülhetetlenül-stb. egyértelműen látható javítást eszközöltök, akkor azt mi ne vennénk figyelembe.

De egy javítással egyben azt is kockáztatjátok, hogy a szkenner nem veszi észre, és nem jelez, hogy aztán mi eldönthessük kézi javítással, hogy melyik a helyes válasz.

Próbáljatok eszerint eljárni és sok sikert!

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam,

érdeklődni szeretnék, hogy mik a lehetőségek ha az Answer sheet-en hibás a válaszadás (X-elés).
Mint tudjuk belejavítani nem lehet mert gép javít, és ha még is megteszem az nyilván biztos bukott pontként jelenik meg.
Ennek ellenére ha még is belekorrigál az ember, egy fellebbezés/újraellenőrzés során ezt korrigálják? Lehet ezt a "módszert" netán mentőövként alkalmazni, hogy biztosan megmenthető lehessen 1 vagy több pont? (Rendkívül szerencsétlen a helyzet ha a vizsga hevében egy tévesen tett X-en bukik el a vizsga - velem próbavizsgán esett meg, hogy egyel elcsúszott a válaszadás)

Válaszukat előre is köszönöm.

Kedves Euroexam!

Olyan problémám lenne,hogy tegnap nyelvvizsgáztam, de a Hallgatás vizsgarész válaszlapján rosszul kezdtem el írni egy szót a második feladatnál. Áthúztam,s leírtam a helyes választ. Ez elfogadható? Vagy ezt is géppel ellenőrzik?

Előre is köszönöm.

Kedves birorisi7!

Sajnáljuk, hogy ezúttal nem sikerült a vizsgád, de mielőtt belevágsz a fellebbezésbe, az alábbiakat érdemes figyelembe venned.

Az eredményeket minden esetben %-ban adjuk meg, ami azt jelenti, hogy 1% akár 4-5 pontot is jelenthet.

Vagyis az összesített 57%-os eredményedhez akár 10-15 pontot is kellene találnod, hogy a 60%-ot elérd. A tapasztalatok szerint, annak az esélye, hogy az újraértékelési kérelem során annyi pontod összegyűljön, gyakorlatilag a nullával egyenlő.

Ezzel persze mi nem akarunk eltéríteni a szándékodtól, csak fontos a realitások ismerete.

Ha pedig belevágsz a májusi vizsgára készülésbe, akkor sok sikert kívánunk Neked.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

A 2015.március 21-ei angol C1-es nyelvvizsgán vettem részt és a fellebbezésen töprengek.
Tudom,hogy a fellebbezés után 15 napon belül kiértékelik a dolgozatot,viszont tanácstalan vagyok,mert a felvételi miatt mindenféleképpen jelentkeznem kell a májusi vizsgára.
Viszont,ha az elbírálás valóban 15 napig tart,akkor lesz még időm jelentkezni a vizsgára,természetesen a késedelmi díj befizetése mellett ?
Az a problémám,hogy 57%-ot értem el az írásbelin és abban az esetben,ha a fellebbezésem sikeres lenne,és elérném a 60%-ot,akkor a májusi vizsga szóbeli részére jelentkeznék csak.
Így teljesen tanácstalan vagyok,mert semmiféleképp nem akarok lemaradni a májusi vizsgáról,másrészt pedig esély látok rá,hogy az írásbelim meglehet a fellebbezés által.

Kérem adjanak tanácsot!

Üdvözlettel

Kedves Derenal!

Sajna, nem tudtuk beazonosítani jelentkezésedet a megtekintésre, ezért kérünk, gyorsan írd le kérésedet egy emailban, és utána intézkedünk, ahogy tudunk.

Köszi és üdv: Euroexam

Kedves Euroexam,

köszönöm, és várom az emailt a megoldással.

Üdv
Derenal

Kedves Derenal!

Először is jobbulást a kisfiadnak. Kérésedre biztosan találunk megoldást, még ma délelőtt válaszolunk Neked emailben.

Üdv: Euroexam

Tisztelt Központ!

Egyeztetett időpontom van Önöknél vizsgadolgozatom megtekintésére holnaputánra. Mivel az időpontot Önök adták meg, és kiemelték, hogy megváltoztatására nincs esélyem, mindent megtettem, hogy két kisgyerek mellől odaérjek a helyszínre. Sajnos azonban a 17 hónapos kisfiam magas lázat produkált ma estére, és nem merem, nem tudom másra bízni, ha addig nem javul az állapota.
Kérdésem a következő: meghatalmazhatom-e a férjemet - aki szándékaink szerint amúgy is jelen lett volna dolgozatom megtekintésekor, és aki ezért külön szabadnapot vett ki - hogy helyettem nézze meg? Mivel jól beszél az adott nyelven, még annak is hasznát venném, ha csak ő vetne pillantást a dolgozatban vétett hibáimra.
Ha igen, kell-e két-tanús meghatalmazás? Természetesen magával vinné a szükséges irataimat.
Mielőbbi gyors válaszukat előre is köszönöm.
Derenal

Kedves Anikó!

Ilyen helyzetben sajnos, ahogyan azt a vizsgaszabályzatunk is leírja, a helyszínen kell jegyzőkönyveztetni a problémát.
Természetesen amennyiben az eredményeddel elégedetlen vagy, jogodban áll panaszt tenni, illetve fellebbezni. Ennek módjáról további információkat a Levizsgáztam fül alatt találsz, a "Vizsgadolgozat megtekintése és jogorvoslat" menüpontban.

Üdv,
Euroexam

Tisztelt Központ!

Szeretnék érdeklődni, hogy lehet-e a vizsga alatt használt magnó minősége miatt panaszt tenni? Konkrétan a 2014 03 22-en tartott angol C1-es nyelvvizsgán vettem részt és szerintem a Listening résznél eléggé recsegett a használt magnó, ami zavarta a megértést. Nyilván még nem tudom a vizsgám eredményét és így nem tudom, számít-e ez a végeredmény szempontjából. De mindenképp jelezni szeretném, hogy a honlapon található hanganyagok minőségénél sokkal rosszabb volt az, amit a vizsgán hallottunk. Nem tudom, van-e ilyen szempontból bármilyen minőség-ellenőrzés, de jó lenne.

Köszönöm a választ és üdvözlet: Anikó

Kedves Tünde!

A felülvizsgálati kérelmeket a vizsgaszabályzatnak megfelelően 15 napon belül elbíráljuk, eredményét pedig postai úton küldjük el a jelentkezéskor megadott címre.

Üdv,
Euroexam

Tisztelt Központ!

Mikor lesz eredménye a fellebbezésnek? E-mail-ben fognak válaszolni?

Üdv,

Szabó Tünde

 Sziasztok! 

 

Szeretném megkérdezni, hogy valakinek már volt e olyan, hogy angol középfokú írásbelije 3%-on múlt, hogy meglegyen?? Ha igen ilyenkor lehet e fellebezni vagy vmi??

Köszönöm előre is a segítségeteket!

 

Üdv,

 

Katinka