Gyakorlati kérdések - 1. oldal

Kedves Vikkenet!

Ha sikerült a nyelvvizsgád nálunk, akkor természetesen a teljes befizetett második vizsgadíjat visszakapod. Érdemes várnod a befizetéssel a jelentkezési határidő előtti napokig, mert valószínű, hogy addigra meglesznek az eredmények. Érdeklődj január 9. körül telefonon vagy e-mailben. Köszönettel: Euroexam.

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,ha voltam Euroexam nyelvvizsgán,de nem vagyok benne biztos,hogy sikerül,és közben befizetek a következőre,ha véletlenül mégis sikerülne aminek az eredményére várok visszakaphatom az árát,amire előre befizettem így utólag feleslegesen ? Vagy nem lehet valahogy felgyorsítani,hogy hamarabb javítsák ki, még a befizetési határidőig? Előre is köszönöm a választ!

Kedves László!

Mivel a végleges jelentkezési határidő jövő péntek, addig módosíthatod a jelentkezésedet. De arra kérünk, hogy ezt hivatalosan, az info@euroexam.org címre írott emailben tedd meg.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Komplex vizsgára jelentkeztem, de csak az írásbeli részen tudok részt venni.
Ilyen esetben van lehetőség a szóbeli rész lemondására, illetve a vizsgadíj
visszaigénylésére?

Kedves Bernadett!

A nyelvtani szerkezetek ajánlott listája igen hasznos, akár van egy vizsgának nyelvhelyesség mérő része, akár nincs. Az utóbbi csoportban tartoznak manapság a 100%-ban kommunikációs készségeket mérő Euroexam vizsgák. De még egy ilyen vizsgában is alapvető fontosságú, hogy a kommunikáció során, aktívan, a szituációknak megfelelően tudd használni ezeket.

Ezért, az általad belinkelt – és ma nem aktív - oldal a közeljövőben valamilyen formában vissza is fog kerülni a honlapra, hogy segítse a vizsgára készülőket. Köszönjük is a felvetésedet :)

Ezzel együtt, szeretnénk megnyugtatni, hogy tucatnyi olyan oldalt, anyagot találsz a honlapon, amik a leghatékonyabb felkészülést biztosítják számodra.

Itt van pl. néhány tipp oldalunk elérhetősége:
http://www.euroexam.org/iraskeszseg-tippek
http://www.euroexam.org/beszedkeszseg-tippek
http://www.euroexam.org/szotarhasznalat

Jó készülést!

Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam!
Ugy ertettem, hogy az euroexam fooldalan anno megtalalhato cikkeket hol tudnam megtekinteni!
Ezt a cikket google kereson keresztul talaltam es nagyon hasznos volt: http://www.euroexam.org/tanar-vagyok/felkeszites/ertekeles-kovetelmenyek...
Biztosan van meg a regebbi cikkek kozott tobb hasznos szamomra, csak nem tudom, hol talalom az archivumot az oldalon! Elnezest kerek a furcsa kerdesemert, szep napot kivanok:
Bodnar Bernadett

Kedves Kristóf!

A nyelvvizsgákat is, az érettségihez hasonlóan előre meghatározott időpontban és helyen kell megrendezni. Így sajnos annak halasztására, áthelyezésére nincs lehetőség - még kánikula esetén sem. Igyekszünk a helyszín adottságaihoz mérten a legjobb körülményeket megteremteni a vizsgázóknak, de ennél többet mi nem tehetünk.

Megértésed köszönjük, reméljük az időjárás kegyes lesz hozzánk.

Üdvözlettel:
Euroexam

Kedves Euroexam!

Sajnos már volt szerencsém a nyár közepén, hőségben vizsgázni, de azt hiszem, ez a szombat az akkorinál sokkal emberpróbálóbb lesz. A választott vizsgahelyen nincs légkondicionálás, egyedül a nyitott ablakok, amely véleményem szerint befolyásolni tudja a vizsgázói teljesítményt. Nincs esetleg olyan forgatókönyv, hogy ez a vizsga egy későbbi hétvégén kerüljön lebonyolításra? Lehet ilyen helyzetben egy "átlagos" hétvégével azonos feltételeket teremteni?

Üdv, Kristóf

Kedves fanni9549!
Van lehetőséged halasztást kérni. Időközben úgy látjuk felvetted közvetlenül e-mailben a kapcsolatot a vizsgaközponttal is, így a további tájékoztatást ott megküldjük részedre!

Üdv, Euroexam

Kedves Euroexam!
Érdeklődnék hogy van e lehetőségem halasztani a következő vizsgaidőpontra augusztusi c1 angol vizsgàmat és milyen feltélelek mellett.
Előre is köszönöm

Kedves Péter!

Természetesen lemondhatod a vizsgádat, ezt emailben kell megtenned az info@euroexam.org címen. A továbbiakat kollégánktól fogod megtudni, aki válaszában az összes lehetséges opciót le fogja írni neked.

Üdv: Euroexam

Hogyan lehet a vizsgát lemondani?
És van valamilyen követketménye annak.ha nem tudok elmenni a vizsgára?

Kedves Bernadett!
A Fórumra írt korábbi bejegyzéseket is megtalálod a megfelelő topikokban. Válaszd ki a Téged érdeklő témát, és lapozz benne vissza, akár a legelső bejegyzésig.
üdv,
Euroexam

Tisztelt Euroexam!
Engem az erdekelne, hogy a fooldalon megtalalhato regebbi bejegyzeseket, hol tudnam visszanezni?
Valaszukat elore is koszonom!
Bodnar Bernadett

Szia!
Én nem tudom, ez hogy működik és azóta neked sikerült-e, kui.szabojudit@gmail.com
Szép napot, írj rám, hogy tudjunk beszélni!
Köszi,
Judit

Kedves mindenki :)

Májusi C1 angol nyelvvizsgára keresnék beszélgető partnert. Elérhetőségi cím : lunamona5 @gmail.com Ha neked sincs még partnered nyugodtan írj rám.

Kedves Mária!

Kérünk, kérdésedet emailben fogalmazd meg az info@euroexam.org címre, és munkatársunk még ma fog válaszolni neked.

Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam!

Az lenne a kérdésem, hogy a befizetett vizsgadíjról mikor és milyen formában kaphatok számlát? Postázzák esetleg vagy személyesen kell kérni? Köszönöm.

Kedves Barcuska!

Mindent elkövetünk, hogy minél előbb legyenek eredmények, de még nem elérhetők. Vagyis a fiókoddal semmi gond, és ha még kicsit türelmes vagy, vagytok, akkor lesznek eredmények nagyon hamar :)

Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam!
Olyan kérdésem lenne, hogy a nyelvvizsga fiókomban a "Lezárt vizsgák, eredmények" fül alá került az én vizsgám (angol, B2, komplex, egynyelvű), viszont ha rámegyek, azt írja ki, hogy "A beosztás jelenleg nem érhető el". Ugye nem lehet gond a fiókomban? Ez azt jelenti, hogy még nincs eredmény, ugye? Március 19-én voltam vizsgázni.
A választ előre is köszönöm!

Nagyon szépen köszönöm a választ, ez remek hír, örülnék ha már a hét első felében meglenne :) további szép napot önöknek!

Kedves Dániel és minden március 19-i vizsgázónk!

Jó hírünk van. A márc. 19-i eredményeket már a jövő héten, talán az első felében meghirdetjük :) Pedig a 20 munkanap csak ápr. 19-én járna le...

Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam!
Érdeklődni szeretnék, hogy a március 19-ei vizsga eredménye várhatóan mikor kerül fel az oldalra? ("a vizsgát követő 20.naptól" szeretnék pontosabb információt, ha lehet).
Válaszukat előre is köszönöm!

Kedves Lejla!

A komplex vizsga eredményeit mi mindig egyszerre hirdetjük meg, a szóbeli eredményeit nem adjuk ki külön. Annyit ígérhetünk, hogy az április 22-i jelentkezési határidő előtt simán meg fogod tudni az eredményedet. Reméljük, hogy nem lesz szükséged új próbálkozásra :)

Üdv: Euroexam

Sajnálom az előbbi hozzászólásomban hibát vétettem, szóval csak annyit szeretnék kérdezni hogy a március 19-én megesett vizsga eredményei mikor lesznek megtekinthetőek? Ugyanis lehetséges,hogy újra jelentkezem ha ez a vizsga sikertelen. Válaszukat előre is köszönöm és elnézést az elírásért.

Kedves Euroexam!
Az angol B2-es komplex szóbeli vizsgának (március 19) eredményei mikor lesznek megtekinthetőek? Mivel ha nem sikerült lehet hogy újra jelentkezem de félek hogy lekésem a jelentkezési határidőt. Válaszukat előre is köszönöm!

Sziasztok!

Angol EuroPro B2 keresek a szóbelire vizsga partnert. (2016. május)
szerenyi.andi0@gmail.com

üdv,
N

Nagyon szépen köszönöm a választ! :)

Kedves Lejla!
Természetesen nem szerepel a vizsgán a nyelvismeret és szókincs feladatsor. Régóta nem. Ha rátekintesz a vizsgaleírás vagy a vizsgatípusok és szintek oldalainkra, ugyanezt találod.
Az a bizonyos pontszámító kalkulátor, amire hivatkozol egy régi konstrukció - nem is tudom, hogyan lelted meg:-) - és egészen más célokat szolgált...
Mindenesetre - a további félreértések elkerülése végett - levettük a honlapunkról, hiszen használata (elavultsága miatt is) nem adhatott valós képet a készültségi szintekről.
Sikeres vizsgát, hajrá:-)
Euroexam

Kedves Euroexam!
Azt szeretném kérdezni,hogy angol B2 egynyelvű (komplex) vizsgán az írásbeli résznél szerepel-e nyelvismeret és szókincs feladatsor? Ugyanis a pontszámító kalkulátor feladatai között szerepel ilyen feladatsor cím viszont egy feladatsorban sem találtam hozzá feladatot.
Válaszukat előre is köszönöm!