Magántanár | Euroexam

Magántanár - 1. oldal

Sziasztok! Angol írásbeli euroexam nyelvvizsgára keresek felkészítő tanárt Székesfehérváron vagy skypeon keresztül. Az időpontokat illetően, rugalmas vagyok, szinte bármikor jó. E-mail: hpeter93@indamail.hu tel:+36306416942

Sziasztok!

Angol írásbeli euroexam nyelvvizsgára keresek felkészítő tanárt Székesfehérváron! Az időpontokat illetően, rugalmas vagyok, szinte bármikor jó.
E-mail: jhpeter93@indamail.hu tel:+36306416942

A segítséget előre is köszönöm!

EURO és EUROPro vizsgákra felkészítés SKYPE-on minden szinten vizsgáztató tanárnál.
Rugalmas időbeosztás. e-mail: eviberenyi@gmail.com

Sok tapasztalattal, rengeteg felkészítő anyaggal és nagy szakértelemmel várlak vizsgafelkészítő egyéni vagy kiscsoportos óráimon (általános és szaknyelv esetén is) minden szinten. Nemcsak végzett nyelvtanárként, hanem Euroexam Vizsgáztatóként és Vizsgatrénerként segítek megszerezni nyelvvizsgád. Érdeklődni CSAK telefonon, számom 06 20 53 88 764.
További info, referencia:
horvathnikolett.wix.com/angoloktatas

Angol vizsgafelkészítés Euro és EuroPro nyelvvizsgákban jártas, tapasztalt nyelvtanárral Zuglóban vagy otthonodban. Jelentkezz, ha eleged lett végleg a sikertelen vizsgákból! ;) További információk e-mailben : english.teaching797@gmail.com

Kedves Mindenki!

Én Euro Pro C1 nyelvvizsgát szeretnék csinálni jövőre és ehhez keresnék magántanárt. Tud valaki esetleg ajánlani?

Köszönöm előre is a segítséget!
email: any415@gmail.com

Euroexam szakmai/B2 Pro nyelvvizsgára keresek Tanárt. Lehetőleg viszonylag rugalmas időbeosztással, mert nem minden hetem ugyan úgy néz ki, és ösztönző, lelkesítő Tanárt, mert szorgalmas tudok lenni, viszont kissé visszahúzódó vagyok. 1 éven belül szeretnék nyelvvizsgázni... :)
jennja17@gmail.com e-mail címre várom azon Tanárok jelentkezését, akik tudnának nekem segíteni! :)

Euroexam szakmai/B2 Pro nyelvvizsgára keresek Tanárt. Lehetőleg viszonylag rugalmas időbeosztással, mert nem minden hetem ugyan úgy néz ki, és ösztönző, lelkesítő Tanárt, mert szorgalmas tudok lenni, viszont kissé visszahúzódó vagyok. 1 éven belül szeretnék nyelvvizsgázni... :)

Sziasztok!

Angol szóbeli nyelvvizsgára keresek felkészítő tanárt Székesfehérváron! Fontos, hogy hétköznap a késő délutáni órákban vagy hétvégén tudjon órát vállalni!
E-mail: judy13336@gmail.com

A segítséget előre is köszönöm!

Célirányos EURO és EUROPRO vizsgafelkészítés Vizsgáztató tanárnál B2 és C1 szinten Budapesten

Sok tapasztalattal, rengeteg felkészítő anyaggal és nagy szakértelemmel várlak vizsgafelkészítő egyéni vagy kiscsoportos óráimon (általános és szaknyelv esetén is) minden szinten. Nemcsak végzett nyelvtanárként, hanem Euroexam Vizsgáztatóként és Vizsgatrénerként segítek megszerezni nyelvvizsgád. Érdeklődni CSAK telefonon, számom 06 20 53 88 764.

További info, referencia:
horvathnikolett.wix.com/angoloktatas

Kedves Diákok!

Az új ár: 2800 Ft/ 60 perc diákoknak, felnőtteknek 3500 Ft/60 perc. Középfokú és felsőfokú nyelvvizsgákra felkészítést vállalok nagy tapasztalattal. Jelentkezés: kaiseranna86@gmail.com Illetve ezen az oldalon minden hasznos információt megtaláltok:

http://angoloktatas-barati-aron.webnode.hu/?fb_ref=Default

További szép napot!

Anna

Sziasztok!

Angol középfokú SZÓBELI vizsgára keresek magántanárt,aki segít felkészülni a dec 19-ei vizsgára.
Tel: 06202485263
csergozol@gmail.com

Kedves Euroexam!

Angol EuroPro B2 nyelvvizsgára felkészítő tanárt keresek heti 2 alkalommal alkalmanként 90 perc felkészülést szeretnék kérni a decemberi nyelvvizsgára.

Köszönettel,

Kovács Andrea
06 30 412 5884

Nyelvvizsgára felkészítést vállalok közép-és felsőfokon. Nyelviskolai tapasztalattal. Jelentkezz bátran! :)

english.teaching797@gmail.com

Kedves Euroexam!

Köszönöm a tájékoztatást! Biztos figyelmetlen voltam...Nekem a normál német nyelvvizsga is megfelel, de ahogy elnézem, nem lesz egyszerű dolgom a felkészítő tanár keresésben...

Üdv.: Georgina

Kedves Anna!

Lehetséges lenne, hogy a decemberi C1 nyelvvizsgára angolból felkészítsen? B2-es és C1-es szint között vagyok, igazából csak a reading és a speaking part a gyengém.

Üdv.: Gergely Berni

Sziasztok!

Olyan angoltanárt keresek, aki segítene felkészülni C1-es angol nyelvvizsgára (dec.19-i EURO), Budapesten.

Ha esetleg valaki tudna bárkit, aki segíteni tudna, az kérem keressen meg, vagy ha esetleg te/ön az aki szeretne, tudna nekem segíteni kérem írjon.

Email: gergely.berni@gmail.com

Kedves Georgina!

Mi nem nagyon szoktunk a tanárok és leendő diákok egymásra találásába beleszólni, de - sajnos vagy nem sajnos - az Euroexam csak általános német vizsgákat szervez. Vagyis EuroPro vizsgák csak angol nyelvből vannak.

Sok sikert azért a tanárkereséshez!

Üdv: Euroexam

EURO és EUROPro Német B1-re felkészítő tanárt keresek!
(elsősorban felkészítés helyszíne 1;2;3 kerületekben, illetve 16.kerületben lenne a legideálisabb). 2 műszakban dolgozom, így rugalmas időbeosztással, megfizethető áron keresnék tanárt :)
Aki szívesen felkészítene, kérem a : georgina.gyurak@gmail.com e-mail címre írjon.
Köszönettel: Georgina

Europro C1-es nyelvvizsgára keresek magántanárt a 15, 14. vagy 20 és 23. kerülethez közel.Hétköznap 17.30 óra után vagy hétvégén tudnék járni. Megfizethető áron keresnék. Tudásom gyenge B2-es ezért jövőre szeretnék nyelvvizsgára menni. Aki tud olyat aki ilyen körülmények között felkészítene, jelentkezzen! Köszönettel: Tüskés Beáta bea.tuskes@gmail.com

Német szakmai, gazdasági nyelvvizsgára felkészítő tanárt keresek!!!

Kedves Nyelvtanulók!
Angol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni az Euro nyelvvizsgákra is,legyen az középfokú, vagy szakmai felső,esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon?Egyeni nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat,fordításokat gyakorolunk,sokat beszélgetünk különféle érdekes témákról,teszteket töltünk ki,valamint fogalmazásokat írunk,ezzel is növeleve a szókincsedet.Ha netán külföldre mennél dolgozni,vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás szivesen segítek az állásinterjúra való felkészülésben is.
mevik@freemail.hu
www.tanuljangolt.hu

SOS angol nyelvtanárt (EURO vizsgáztató tanárt) keresek, aki felkészít a februári, legkésőbb a márciusi nyelvvizsgára. Időbeosztás szerint a kedd, szerda 17:30-as időpontok, ill. a pénteki napokon a 15:30-as időpont a megfelelő. A Clark Ádám térről könnyen megközelíthető helyen keresek tanárt, megfizethető áron.

e:mail: angoltanarkereso@gmail.com

Előre is köszönöm!

Aki nem tanít, de már sikeresen levizsgázott angolból és szívesen ajánl megbízható tanárt (esetlegesen vizsgáztató tanárt), tőle is várom a neveket, elérhetőségeket. Köszönettel!

Zala megyében a decemberi nyelvvizsgára felkészítő tanárt keresek /angol középfok/! (Zalaegerszeg illetve Nagykanizsa lenne a legideálisabb)

Tisztelt Horváth Nikolett!

Érdeklődni szeretnék, hogy mennyibe kerül 1 óra különóra angolból, illetve, hogy tudna-e még vállalni diákot?

Köszönettel,
Végh Noémi

Sziasztok!
Vállalok érettségire, nyelvvizsgára és gazdasági nyelvvizsgára felkészítést bármely szinten több éves gyakorlattal. Illetve informatikai szakmai angollal kapcsolatos korrepetálást, szökincsbővítést, állásinterjúra felkészítést. A helyszín metróval könnyen megközelíthető helyen van.
Ár: 2000 Ft/60 perc. Diákoknak 1800 Ft/60 perc.
Ha többen jöttök megbeszélés kérdése.
Szeretettel várok mindenkit személyre szabott óráimon.
Jelentkezés: kaiseranna86@gmail.com

Tisztelt Hirdető!

Amennyiben még aktuális szivesen felkészíteném a lányát angolra. Ár: 1800 Ft/60 perc. Helyileg pedig az Örs vezér tér környékén tanítok könnyen megközelíthető helyen. Amennyiben még aktuális várom megkeresését a kaiseranna86@gmail.com e-mail címen. További szép napot. Anna

Kedves Kérdező,

Horváth Nikolett vagyok, képzett euroexam felkészítő tanár. Több mint 7 éve foglalkozom nyelvvizsgára való felkészítéssel.

Amennyiben még aktuális a hirdetése, tekintse meg a weboldalamat, kérdés esetén pedig szívesen állok a rendelkezésére.

http://horvathnikolett.wix.com/angoloktatas

Tisztelettel,

Horváth Nikolett

Sziasztok! Magántanárt keresnék, aki felkészítene kb. 1,5 éven belül egy B2-es szintű, angol nyelvvizsgára. Júliusban kezdeném, két műszakban járok dolgozni(6-14,14-22)így az órák időpontja eltérő (heti 2 alaklom)
Ajánlatokat a feltételekkel (óradíj, gyakoriság, próbaóra, időtartam stb.) sulyi.dori@gmail.com címre várom.
Budapest X. kerület, Örs vezér tere, illetve a Keleti környékén.

Másodikos gimnazista lányom júliusban szeretne angol EURO középfokú nyelvvizsgát tenni, ehhez szeretnénk célirányos felkészítést kérni.