Magántanár - 1. oldal

Kedves TAnárok!
Budaörsön keresek EUROEXEM B2-re felkészítő tanárt
Köszönettel:MCA

Kedves Diákok!
Folyamatosan vállalok EURO közép, felsőfok és gazdasági nyelvvizsgákra felkészítést magán és kis csoportos órák keretében nagy tapasztalattal.
Információk, jelentkezés:
https://angoloktatas-barati-aron.webnode.hu/

Felkészítést vállalok.
vtkata@freemail.hu

Euroexam nyelvvizsgára felkészítő magántanár után szeretnék érdeklődni. (Győrben)
A válaszokat előre is köszönöm!

Nyelvvizsgára felkészítést vállalok közép-és felsőfokon (általános és üzleti). Többéves nyelviskolai tapasztalattal, számlával. Jelentkezz bátran! :)

english.teaching797@gmail.com

Kedves Tanárok!
Olyan számlaképes (ez nagyon fontos, mert munkahelyi oktatási keretet tudnék erre felhasználni) angol tanárt keresek, aki kifejezetten (intenzíven akár, rövid idő alatt) segít nekem az angol általános euroexam írásbelire való felkészülésben.
Xi. kerület Budafoki úttól kifele, esetleg Érd, Halásztelek, Csepel.
Elérhetőségem: blghdt@gmail.com
Köszönöm :)

Kedves Diákok!
Euro közép és felsőfokú, valamint EUROPRO középfokú és felsőfokú nyelvvizsgákra vállalok felkészítést nagy tapasztalattal, illetve angol tanári diplomával. A helyszín az Örs vezér tér, amely tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. Egyéni illetve kis csoportos órákra (max. 3-5 fő) várom jelentkezéseiteket.
Érdeklődés: kaiseranna86@gmail.com vagy a 06709464602-es telefonszámon.

Várom jelentkezéseteket.

Sziasztok!
Angol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni a nyelvvizsgára,legyen az középfokú, vagy szakmai felső,esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon?Egyeni nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat,fordításokat gyakorolunk,sokat beszélgetünk különféle érdekes témákról,teszteket töltünk ki,valamint fogalmazásokat írunk,ezzel is növeleve a szókincsedet.Ha netán külföldre mennél dolgozni,vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás szivesen segítek az állásinterjúra való felkészülésben is.
Jol ismerem az Euroexam nyelvvizsgait ,sok anyagom van es rengeteg tanitvanyom tette le sikeresen ezt a nyelvvizsgat is.Keszuljunk egyutt a nyelvvizsgara,hogy tutira meglegyen!
www.tanuljangolt.hu

Célirányos intenzív B2, C1 és Pro vizsgafelkészítés Vizsgáztató tanárnál

Hasznosan szeretnéd eltölteni a nyári szünetet? Jó lenne, ha augusztusban vagy szeptemberben „túllennél” a nyelvvizsga-kötelezettségeden, és lógathatnád a lábad jövő tanévtől?

Akkor nézd meg, mennyi szuperhatékony, intenzív nyári B2, C1 és B2 Pro nyelvvizsga-felkészítő kurzus közül válogathatsz, ahol nemcsak VIZSGÁZTATÓ TANÁRtól kaphatsz tuti tippeket a nyelvvizsgádhoz, de részletesen kidolgozott felkészítő anyagból fejlesztheted a nyelvtudásod.

Menj biztosra, csatlakozz valamelyik mini-csoporthoz, hogy Te is büszke Nyelvvizsga-tulajdonos légy :)!

Érd.: www.horvathnikolett.hu
06 20 53 88 764

Úgy érzed, több magabiztosságra vagy egyénre szabott tanácsokra lenne szükséged?
Olyan eszköztárat adok a kezedbe, amilvel kiemelkedően teljesíthetsz a vizsgán.

Szeretettel várlak beszédközpontú, célorientált óráimon. Speciálisan foglalkozom olyanokkal, akik már évek óta tanulják a nyelvet, de igazi áttörést nem tapasztaltak.

Célom, hogy a befektetett energia maximálisan megtérüljön.

Egyéni, páros és csoportos kurzusok.

Szekeres Gyula
diplomás angol nyelvtanár
szóbeli nyelvvizsgáztató
nyelvi coach

szekeresgyula888@gmail.com
30 417 1467

Sziasztok! Angol írásbeli euroexam nyelvvizsgára keresek felkészítő tanárt Székesfehérváron vagy skypeon keresztül. Az időpontokat illetően, rugalmas vagyok, szinte bármikor jó. E-mail: hpeter93@indamail.hu tel:+36306416942

Sziasztok!

Angol írásbeli euroexam nyelvvizsgára keresek felkészítő tanárt Székesfehérváron! Az időpontokat illetően, rugalmas vagyok, szinte bármikor jó.
E-mail: jhpeter93@indamail.hu tel:+36306416942

A segítséget előre is köszönöm!

EURO és EUROPro vizsgákra felkészítés SKYPE-on minden szinten vizsgáztató tanárnál.
Rugalmas időbeosztás. e-mail: eviberenyi@gmail.com

Sok tapasztalattal, rengeteg felkészítő anyaggal és nagy szakértelemmel várlak vizsgafelkészítő egyéni vagy kiscsoportos óráimon (általános és szaknyelv esetén is) minden szinten. Nemcsak végzett nyelvtanárként, hanem Euroexam Vizsgáztatóként és Vizsgatrénerként segítek megszerezni nyelvvizsgád. Érdeklődni CSAK telefonon, számom 06 20 53 88 764.
További info, referencia:
horvathnikolett.wix.com/angoloktatas

Angol vizsgafelkészítés Euro és EuroPro nyelvvizsgákban jártas, tapasztalt nyelvtanárral Zuglóban vagy otthonodban. Jelentkezz, ha eleged lett végleg a sikertelen vizsgákból! ;) További információk e-mailben : english.teaching797@gmail.com

Kedves Mindenki!

Én Euro Pro C1 nyelvvizsgát szeretnék csinálni jövőre és ehhez keresnék magántanárt. Tud valaki esetleg ajánlani?

Köszönöm előre is a segítséget!
email: any415@gmail.com

Euroexam szakmai/B2 Pro nyelvvizsgára keresek Tanárt. Lehetőleg viszonylag rugalmas időbeosztással, mert nem minden hetem ugyan úgy néz ki, és ösztönző, lelkesítő Tanárt, mert szorgalmas tudok lenni, viszont kissé visszahúzódó vagyok. 1 éven belül szeretnék nyelvvizsgázni... :)
jennja17@gmail.com e-mail címre várom azon Tanárok jelentkezését, akik tudnának nekem segíteni! :)

Euroexam szakmai/B2 Pro nyelvvizsgára keresek Tanárt. Lehetőleg viszonylag rugalmas időbeosztással, mert nem minden hetem ugyan úgy néz ki, és ösztönző, lelkesítő Tanárt, mert szorgalmas tudok lenni, viszont kissé visszahúzódó vagyok. 1 éven belül szeretnék nyelvvizsgázni... :)

Sziasztok!

Angol szóbeli nyelvvizsgára keresek felkészítő tanárt Székesfehérváron! Fontos, hogy hétköznap a késő délutáni órákban vagy hétvégén tudjon órát vállalni!
E-mail: judy13336@gmail.com

A segítséget előre is köszönöm!

Célirányos EURO és EUROPRO vizsgafelkészítés Vizsgáztató tanárnál B2 és C1 szinten Budapesten

Sok tapasztalattal, rengeteg felkészítő anyaggal és nagy szakértelemmel várlak vizsgafelkészítő egyéni vagy kiscsoportos óráimon (általános és szaknyelv esetén is) minden szinten. Nemcsak végzett nyelvtanárként, hanem Euroexam Vizsgáztatóként és Vizsgatrénerként segítek megszerezni nyelvvizsgád. Érdeklődni CSAK telefonon, számom 06 20 53 88 764.

További info, referencia:
horvathnikolett.wix.com/angoloktatas

Kedves Diákok!

Az új ár: 2800 Ft/ 60 perc diákoknak, felnőtteknek 3500 Ft/60 perc. Középfokú és felsőfokú nyelvvizsgákra felkészítést vállalok nagy tapasztalattal. Jelentkezés: kaiseranna86@gmail.com Illetve ezen az oldalon minden hasznos információt megtaláltok:

http://angoloktatas-barati-aron.webnode.hu/?fb_ref=Default

További szép napot!

Anna

Sziasztok!

Angol középfokú SZÓBELI vizsgára keresek magántanárt,aki segít felkészülni a dec 19-ei vizsgára.
Tel: 06202485263
csergozol@gmail.com

Kedves Euroexam!

Angol EuroPro B2 nyelvvizsgára felkészítő tanárt keresek heti 2 alkalommal alkalmanként 90 perc felkészülést szeretnék kérni a decemberi nyelvvizsgára.

Köszönettel,

Kovács Andrea
06 30 412 5884

Nyelvvizsgára felkészítést vállalok közép-és felsőfokon. Nyelviskolai tapasztalattal. Jelentkezz bátran! :)

english.teaching797@gmail.com

Kedves Euroexam!

Köszönöm a tájékoztatást! Biztos figyelmetlen voltam...Nekem a normál német nyelvvizsga is megfelel, de ahogy elnézem, nem lesz egyszerű dolgom a felkészítő tanár keresésben...

Üdv.: Georgina

Kedves Anna!

Lehetséges lenne, hogy a decemberi C1 nyelvvizsgára angolból felkészítsen? B2-es és C1-es szint között vagyok, igazából csak a reading és a speaking part a gyengém.

Üdv.: Gergely Berni

Sziasztok!

Olyan angoltanárt keresek, aki segítene felkészülni C1-es angol nyelvvizsgára (dec.19-i EURO), Budapesten.

Ha esetleg valaki tudna bárkit, aki segíteni tudna, az kérem keressen meg, vagy ha esetleg te/ön az aki szeretne, tudna nekem segíteni kérem írjon.

Email: gergely.berni@gmail.com

Kedves Georgina!

Mi nem nagyon szoktunk a tanárok és leendő diákok egymásra találásába beleszólni, de - sajnos vagy nem sajnos - az Euroexam csak általános német vizsgákat szervez. Vagyis EuroPro vizsgák csak angol nyelvből vannak.

Sok sikert azért a tanárkereséshez!

Üdv: Euroexam

EURO és EUROPro Német B1-re felkészítő tanárt keresek!
(elsősorban felkészítés helyszíne 1;2;3 kerületekben, illetve 16.kerületben lenne a legideálisabb). 2 műszakban dolgozom, így rugalmas időbeosztással, megfizethető áron keresnék tanárt :)
Aki szívesen felkészítene, kérem a : georgina.gyurak@gmail.com e-mail címre írjon.
Köszönettel: Georgina

Europro C1-es nyelvvizsgára keresek magántanárt a 15, 14. vagy 20 és 23. kerülethez közel.Hétköznap 17.30 óra után vagy hétvégén tudnék járni. Megfizethető áron keresnék. Tudásom gyenge B2-es ezért jövőre szeretnék nyelvvizsgára menni. Aki tud olyat aki ilyen körülmények között felkészítene, jelentkezzen! Köszönettel: Tüskés Beáta bea.tuskes@gmail.com